Home

Agenda

Wie zijn wij

Leden

Nieuwsbrieven

Actueel

Links

Boeken

Contact

Dit zijn boeken die wij hebben gelezen en je kunnen aanbevelen. Heb je boeken die jou geraakt hebben, geef ze ons door voorzien van titel, auteur, ISBN nummer en eventuele persoonlijke aanbeveling, zodat we deze lijst kunnen aanvullen.
Titel De vierde dimensie
Auteur Hans Peter Roel
ISBN nr 109077341285
Persoonlijke aanbeveling Business Roman; de onzichtbare wereld die ons leven bepaalt.
Te bestellen via www.bol.com
   
Titel Luisteren naar kinderen
Auteur Thomas Gordon
ISBN nr 9043907588
Persoonlijke aanbeveling De nieuwe methode voor overleg in het gezin.
Te bestellen via www.bol.com
   
Titel Waar je ook gaat, daar ben je
Auteur Jon kabat-Zinn
ISBN nr 9021537605
Persoonlijke aanbeveling Dit is een boek van de grondlegger van Mindfulness. 'Meditatie is niet zozeer een manier om je terug te trekken uit de wereld, het is veeleer een levenskunst, een methode die het mogelijk maakt te genieten van en vredig aanwezig te zijn bij alles wat je doet, waar je het ook doet - iedere dag weer.'
Te bestellen via www.bol.com
   
Titel Zielewind
Auteur Olette Luitwieler
ISBN nr 9789025959203
Persoonlijke aanbeveling Prachtig en aangrijpend levensverhaal over een vrouw op zoek naar haarzelf en haar innerlijke kracht.
Te bestellen via www.bol.com
   
Titel ENGELEN - Ontmoet de Aartsengelen en je eigen Beschermengelen (BOEK CD)
Auteur Annelies Hoornik
ISBN nr 9789061128588
Persoonlijke aanbeveling ENGELEN is een prachtig geïllustreerd, praktisch boek + CD met tips, adviezen en berichten. Hoe doe je dat nou precies, contact leggen met de engelen om je heen? En wat kun je verwachten als je een engel ontmoet? Welke gedaantes nemen ze aan en in hoeverre kunnen engelen ons helpen bij de keuzes die we maken in ons leven?
Te bestellen via http://www.engelencursus.nl/ENGELEN-Ontmoet-de-Aartsengelen-en-je-eigen-Beschermengelen-BOEK-CD.htm
 
Titel Jezelf en de ander
Auteur Anne Linden
ISBN nr 9789020201772
Persoonlijke aanbeveling Tip van Eshter Muris: Het boek heeft mij op een leesbare en herkenbare manier het inzicht geven wat grenzen precies zijn en hoe je ze kunt stellen zonder muren op te bouwen. Het heeft mij veel inzicht gegeven in hoe je relaties aangaat (zowel privé als werk) en hoe je daarin door je persoonlijkheid onbewust functioneel of juist belemmerend gedrag vertoont. Ik heb inzicht gekregen in mijn gezonde en minder gezonde relaties en het belangrijkste, geleerd hoe ik mijn grenzen kan bepalen zonder muren op te trekken of relaties te verbreken (vluchten). Het kan ook een waardevol boek zijn voor mensen die juist teveel muren hebben, ook die krijgen inzicht in het afbreken van die muurtjes tot een veilige en prettige grens.
Te bestellen via http://www.bol.com/nl/p/nederlandse-boeken/jezelf-en-de-ander/1001004005493676/index.html
 
Titel Spreken vanuit je hart
Auteur Stef de Beurs
ISBN nr 97890-75362930
Persoonlijke aanbeveling We hebben met Stef de Beurs 2 keer de workshop Spreken vanuit je hart gevolgd. Dit boek laat je zie hoe en waarom het mogelijk is op een voor jou prettige wijze over te komen op je toehoorder(s) (prive of zakelijk) door met hen een open verbinding aan te gaan en je te laten horen vanuit je hart. Het is een eenvoudig te lezen boek, met veel oefeningen en daardoor ook interessant voor trainers en coaches.
Te bestellen via www.debeurs.com
 
Titel De NLP-coach als inspirator
Auteur Peter Dalmeijer en Paul Lenferink
ISBN nr 97890-81182119
Persoonlijke aanbeveling We hebben met Paul Lenferink diverse workshops gedaan tav NLP als communicatietechniek en levensinstelling. Dit boek laat zien dat NLP in coaching veel verder gaat dan het niveau van vaardigheden en technieken, het is een levensattitude door volstrekte authenticiteit in contact met anderen op te bouwen. Vanuit contact met jezelf in contact treden met een ander. 
Te bestellen via www.linnsittard.nl
 
Titel Tussen Hemel en Aarde
Auteur AdJan van Gils
ISBN nr 978 90 816901 1 9
Persoonlijke aanbeveling ‘Tussen Hemel en Aarde’ is een reis door de ziel en voert naar prachtige plekken als Tinos, Ithaki, Mexico, Guatemala en Andalusië. Het is een verhaal over hoe thuis te komen bij jezelf en over het volgen van je hart. Het gaat over pijn en oud verdriet maar tegelijkertijd over liefde, verwondering, het geloof in jezelf en de beleving van het nu.
Te bestellen via www.puurjezelf.net

 

Home Agenda Wie zijn wij Leden Nieuwsbrieven Actueel Links Boeken Contact
 
BK-Internetdienst