Nieuwsbrief nummer 104, 28 januari 2013

Uitnodiging workshop vrijdag 22 februari
We nodigen je van harte uit voor de bijzondere workshop "Trilling, resonantie en heling" op vrijdag 22 februari 2013 onder leiding van Andre Brants. Hieronder vind je meer informatie over de workshops en hoe je je kunt aanmelden.

Workshop "Trilling, resonantie en heling"
Iedereen heeft wel een lied of een compositie die ons, wanneer we het horen, terugbrengt naar een tijd of meteen een gevoel in ons naar boven brengt. Het gevoel kan blijdschap maar ook verdriet zijn, duidelijk is dat muziek cq geluid iets met ons doet.

De Tibetaanse monniken die al heel lang met behulp van klankschalen en de stem, door mantra’s te zingen, hun lichaam revitaliseren zijn een goed voorbeeld van de wisselwerking tussen lichaam en geluid.
In deze workshop zal er onder andere gewerkt worden met muziek, klankschalen, stemvorken en de stem. Ons lichaam wordt opnieuw meer en meer gevoelig voor de werking van geluid.

In eerste instantie zal men zelf kunnen ervaren welk geluid, instrument ons meer of minder raakt. We zullen voelen waar een klankschaak of klankbuis “binnen komt”.

In tweede instantie zal er middels muziek en geluid een diepere ontspanning ervaren kunnen worden.

In derde instantie zal er gericht geluid en de trilling/ resonantie van een specifiek geluid ingezet worden om heling te bewerkstelligen. Waarbij heling gezien moet worden in het vrijmaken van opgekropte en/of onderdrukte spanning en/of emoties.

De samenstelling van de groep is ook nu weer leidend voor welk thema(‘s) aan bod zullen komen.

André zal samen met de begeleiding van de Hathor’s energetisch een veld neerzetten waardoor de werking intensiever ervaren kan worden. Voor meer info hierover is het boek “Het Hathor materiaal” van Tom Kenyon een aanrader.

Programma
vanaf 14.30 uur: Ontvangst met koffie en thee
15.00–ca 19.00 uur: Workshop incl. pauze
19.00-22.30: Borrel en diner

Andre Brants

Na 23 jaar in de gezondheidszorg werkzaam te zijn te geweest heeft Andre Brants zich begin 2006 in Buchten/Born gevestigd als spiritueel coach en Lichtwerker.

"Tijdens mijn werk in de zorg werd ik me er steeds meer van bewust dat er meer is tussen hemel en aarde. Vanaf 1989 heb ik me middels cursussen en workshops ontwikkeld, in eerste instantie op het "paranormale" gebied. Tijdens deze ontwikkeling werd ik me bewust dat het paranormale maar een deel is van wat we spiritualiteit noemen. Mijn zoektocht heeft me naar het EDDA centrum geleid waar ik de opleiding volgde tot Lichtwerker/ Energetisch heler, een door de VBAG erkende opleiding.

Mijn intentie is om door met mensen te werken, de mens naar zich/haar zelf terug te brengen. Doel hiervan is om de mens zijn eigen helend vermogen te (re)activeren en hierdoor de mens weer in zijn/haar eigen kracht terug te brengen."
www.brantsspiritualcoaching.nl
www.edda-centrum.nl

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). Adres: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Kosten en aanmelding
De kosten voor de bijeenkomst incl. workshop, drankjes en diner bedragen € 110 pp (incl. BTW), € 125 (incl. BTW) voor niet-leden. Introducés zijn van harte welkom. Minimaal aantal deelnemers is 8 personen, maximaal 14 personen.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer 811.46.81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur per e-mail.

Agenda Female Connection 2013
Houd de agenda in de gaten op de web site. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie

vrijdag
22-2-2013

15.00-22.30

Trilling, resonantie en heling

André Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul

woensdag 20-3-2012

13.00-22.00

"Transform your look, transform your life”

Joyce Paijens
www.JPCreative.nl

La Source, Schin op Geul

woensdag 3-4-2013

19.00-22.30

Filmavond

 

La Source, Schin op Geul

woensdag 17-4-2013

19.00-22.30

Boekbespreking "Tussen Hemel en Aarde"

AdJan van Gils
www.puurjezelf.net

Nuth

woensdag 29-5-2013

17.30-22.30

De overgang: achteruitgang of opstap naar een nieuwe levensfase?

Mariska van der Werf
Marie-José Spee
www.gelukiseenkeuze.nl

La Source, Schin op Geul

dinsdag
25-6-2013

19.15-22.00

Inleiding tot het boeddhisme en meditatie

Gen Kelsang Namkhyen
www.kmcnederland.nl

Kadampatempel,
Schin op Geul

woensdag 2-10-2013

14.00-22.30 

Arbeids- en Organisatieopstellingen

Ineke van Keulen
www.opstellingen-zuidlimburg.nl

Hof van Bommerig, Mechelen

We kijken uit naar deze bijzondere workshop en hopen jullie 22 februari weer te zien!

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl