Nieuwsbrief nummer 106, 16 februari 2013

Uitnodiging workshop woensdag 20 maart
We nodigen je van harte uit voor de bijzondere workshop "Transform your look, transform your life” op woensdag 20 maart 2013 onder leiding van Joyce Paijens.

Eef en Jacqueline hebben zich uitgebreid door Joyce laten adviseren en hebben deze als zeer waardevol en inspirerend ervaren, hierbij onze beleving:

"Joyce geeft je op een begrijpelijke, professionele manier haar visie en vele tips over kleuren en kleding(-stijl) die bij je passen als persoon maar ook bij de ontwikkeling die je meemaakt. Ze neemt je mee naar een 'meisjesachtige' omgeving waarin je al snel met veel plezier van diverse kledingstukken wisselt om haar adviezen kracht bij te zetten en jezelf bewust te worden van de effecten van de verschillende kleuren en kledingstukken. En nadien wil je niets liever dan je kledingkast aanpakken en..... shoppen ;-)!

Je innerlijk en uiterlijk zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als je beter weet welke stijl, kleuren, vormen en soort kleding bij je passen, afgestemd op de gelegenheid, dan sterkt dat je vertrouwen en uitstraling. En niet te vergeten, het voorkomt een groot aantal miskopen!

We kunnen jullie van harte aanbevelen om jezelf deze workshop te gunnen en naar buiten uit te stralen wie je bent en wat je wilt."

Workshop "Transform your look, transform your life”
Zou je je persoonlijke uitstraling niet wat scherper neer willen zetten?
Heb je je wel eens afgevraagd wat jouw persoonlijke brand of merkessentie is?
Sinds 2007 ontwikkel ik voor mijn klanten een herkenbare merkessentie in uitstraling en vormgeving.

Hoe duidelijker je je merkessentie uitstraalt hoe beter mensen, waaronder klanten en collega’s je herkennen. Waardoor het leven overzichtelijker wordt en je meer en vooral makkelijker succes krijgt.

Joyce Paijens

Tijdens mijn werk als modeontwerpster kwam ik in 2007 op het idee om mijn kennis breder in te zetten. Ik kreeg steeds meer vragen om te adviseren bij kleur en stijl op het gebied van interieur, kleding en social media - om deze passend bij de organisatie of persoon te maken.

Met name mijn achtergrond in de mode heeft mij enorm bewust gemaakt van het kijken naar je eigen schoonheid. Voor mij is de grootse uitdaging ambitieuze professionals en bedrijven die uitstraling te geven die bij hun past zodat ze zich zelfverzekerd en krachtig presenteren en daardoor meer succes hebben.

"Mooi van binnen, stralend van buiten."

 www.JPCreative.nl

Men weet wat je bedoelt en uitstraalt!
De basis van je leven is de omgang met jezelf en daar hoort ook de buitenkant bij.

Ik hoor zo vaak van mensen dat ze niet gezien worden terwijl ze toch veel kennis en een goed product hebben. Het resultaat is dan mislopen van een promotie, te weinig klanten etc, kortom te weinig succes en waardering. Dit heeft o.a met uitstraling, stijl en kleur te maken.

Zie je kleding als je huisstijl en bedenk deze ook helemaal vanuit je eigen identiteit.

Daarom deze uitnodiging voor deze modemidddag:
Tansform your look. transform your life

Deze modemiddag is een compact programma van een middag waarin je snel en effectief kennis opdoet over uw uitstraling in kleur, kleding en stijl.

De volgende thema’s komen aan bod:
• Op zoek naar je merkessentie.
• Kleuren analyse met een persoonlijk kleuradvies en kleurkaartje. Als je die specifieke kleuren draagt die jou het beste staan, zal dat jouw pluspunten benadrukken en zul jij jezelf aantrekkelijker vinden en zelfverzekerder voelen. De kleur van je ogen, de kleur van je haar en je huidtint bepalen voor een groot gedeelte je persoonlijke kleuren en ook je persoonlijke kleurtype. Je hoeft je maar één keer in je leven te laten analyseren.
Kleur communiceert rechtstreeks tot ons hart, onze emoties. Kleur is het eerste wat onze ogen waarnemen. Kleur is emotie, een taal. De kracht en diepte van deze taal resoneert op ons ′mens-zijn′. Laat je verbazen over de kracht en de taal van kleur voor jou
• Een stijladvies zal je helpen te ontdekken wat de troeven van je lichaam zijn en je zult leren hoe je deze troeven effectief kunt uitspelen. Jezelf op een stijlvolle manier kleden is dan gemakkelijker als je weet wat je lichaam vraagt.

Programma
12.30-13.00 uur: ontvangst
13.00–18.00 uur: workshop
18.00-22.00 uur:
borrel en diner

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). Adres: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Kosten en aanmelding
De kosten voor de bijeenkomst incl. workshop, drankjes en diner bedragen € 135 pp (incl. BTW), € 150 (incl. BTW) voor niet-leden.

Een creditkaartje met jouw kleuren, is voor € 10 extra te krijgen tijdens de workshop.

LET OP: Iedereen heeft de vrije keuze om lid te worden of tegen de niet-ledenprijs deel te nemen, als je niet zo vaak kunt komen.  

Minimaal aantal deelnemers is 8 personen, maximaal 10 personen. Introducés zijn van harte welkom.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer 811.46.81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur per e-mail.

Agenda Female Connection 2013
Houd de agenda in de gaten op de web site. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie

vrijdag
22-2-2013

15.00-22.30

Trilling, resonantie en heling

André Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul

woensdag 20-3-2012

13.00-22.00

"Transform your look, transform your life”

Joyce Paijens
www.JPCreative.nl

La Source, Schin op Geul

woensdag 3-4-2013

19.00-22.30

Filmavond

 

La Source, Schin op Geul

woensdag 17-4-2013

19.00-22.30

Boekbespreking "Tussen Hemel en Aarde"

AdJan van Gils
www.puurjezelf.net

Nuth

woensdag 29-5-2013

17.30-22.30

De overgang: achteruitgang of opstap naar een nieuwe levensfase?

Mariska van der Werf
Marie-José Spee
www.gelukiseenkeuze.nl

La Source, Schin op Geul

dinsdag
25-6-2013

19.15-22.00

Inleiding tot het boeddhisme en meditatie

Gen Kelsang Namkhyen
www.kmcnederland.nl

Kadampatempel,
Schin op Geul

woensdag 2-10-2013

14.00-22.30 

Arbeids- en Organisatieopstellingen

Ineke van Keulen
www.opstellingen-zuidlimburg.nl

Hof van Bommerig, Mechelen

Ben je ook klaar om jouw look en life te transformeren?

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl