Nieuwsbrief nummer 108, 25 maart 2013

Uitnodiging boekbespreking woensdag 17 april
We nodigen je van harte uit voor de interactieve boekbespreking op woensdagavond 17 april. De filmavond op 4 april verschuiven we naar een later tijdstip, omdat deze bijeenkomsten vrij dicht op elkaar vallen. En aangezien AdJan en Marloes vanuit Portugal overkomen voor deze ontmoeting met Female Connection, willen we graag alle aandacht hier aan geven.

Boekbespreking "Tussen Hemel en Aarde"
Nadat ik in 2006 met mezelf werd geconfronteerd besloot ik volledig mijn hart te gaan volgen en wat er toen gebeurde had ik in mijn stoutste dromen niet kunnen bedenken. De wereld van mijn hart ontvouwde zich aan mij, een wereld van vrijheid, van liefde, van ongekende mogelijkheden. Het begon met de droombaan die op mijn pad kwam, reisleider in het land van mijn hart, Griekenland. En op Ithaki, het eiland van Odysseus, kwam ik thuis bij mezelf en vervolgens in de liefde, de ware liefde, Marloes. En zoals het met ware liefdes gaat, kom je elkaar op het juiste moment tegen om samen de droom te leven die je deelt. In ons geval was dat leven, wonen en werken in een land aan de Middellandse Zee. Een tijdlang wisten we niet hoe we het aan moesten pakken en waar te beginnen. Allerlei zekerheden ontnamen ons het zicht. Toch groeide het vertrouwen en in 2009 ontdekten wij ineens dat het gewoon een kwestie was van gaan. Hoe simpel kon het zijn.

Op 1-7-2009 was het zover. We noemden ons avontuur ´Gaan in Vertrouwen.´ In een campertje reden we naar het zuiden, huis en haard in Nederland achterlatend. Het was een volledige overgave aan het leven. We hoefden niet te weten waar de reis eindigen zou. We lieten ons leiden door ons hart en ons gevoel en het leven bracht ons uiteindelijk naar Andalusië.

Ondertussen onderging ik een proces van loslaten. Laag voor laag kwam ik eigenschappen van mezelf tegen die niet van mij waren en niet meer bij me pasten. En ik ontdekte dat hoe meer ik de controle losliet, hoe beter het leven stroomde. En dat het essentieel is om keuzes te durven maken waarvan de belangrijkste de keuze voor jezelf is. En dat het ook een kwestie is van te durven geloven in je dromen, in de liefde en in de wereld van je hoogste waarheid en dat dan dus alles mogelijk is.

In 2010 schreef ik mijn boek ´Tussen Hemel en Aarde´ waarmee een nieuwe droom gerealiseerd werd. En in 2011 richtten wij ons bedrijfje Puurjezelf op waarmee we de retraite ´Gaan in Vertrouwen´ organiseren op onze pure plek in Andalusië.
Verder is alles open en laat ik me leiden in mijn opdracht om mijn hemel op aarde te brengen.

‘Tussen Hemel en Aarde’ is een reis door de ziel en voert naar prachtige plekken als Tinos, Ithaki, Mexico, Guatemala en Andalusië. Het is een verhaal over hoe thuis te komen bij jezelf en over het volgen van je hart. Het gaat over pijn en oud verdriet maar tegelijkertijd over liefde, verwondering, het geloof in jezelf en de beleving van het nu. Het is een boek dat je ogen opent als je het met je hart leest. Laat je inspireren de controle los te laten en zekerheden te laten voor wat ze zijn. Geef je over aan het leven en laat je leiden door je gevoel. Niets gebeurt voor niets. Alles is met elkaar verbonden.

Tijdens deze boekbespreking zal AdJan samen met Marloes hun levensverhaal en levenslessen op een interactieve wijze met ons delen, die de basis vormen voor het boek. Het is prachtig om te zien wat er mogelijk is als je je hart gaat volgen en hoe thuis te komen bij jezelf. Dit levert beslist ook stof op voor je eigen proces en er is volop gelegenheid om hierover uit te wisselen.

Meer over AdJan en Marloes en hun mooie plek in Andalusië kun je vinden op www.puurjezelf.net.

Programma
19.00-19.30 uur: ontvangst met koffie en thee en iets lekkers
19.30–21.30 uur: interactieve boekbespreking
21.30-22.30 uur: borrel met hapje

Locatie
Deze bijeenkomst vindt plaats in het ouderlijk huis van Eef in Nuth, waar we in een huiselijke en intieme omgeving kunnen samen zijn en delen. De deelneemsters geven we in de bevestiging de adres gegevens.

Kosten en aanmelding
De kosten voor de bijeenkomst incl. drankjes en hapjes bedragen € 30,00 pp voor leden voor lezing, borrel en hapjes en inclusief het boek ‘Tussen Hemel en Aarde’ (normaal 25). Niet- leden en introducés € 40. Contant te voldoen op 17 april.

Minimaal aantal deelnemers is 8 personen, maximaal 20 personen. Neem dus gerust iemand mee, die ook graag wil kennis maken met Female Connection. We vragen je wel graag om je aan te melden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een bevestiging met adresgegevens.

Agenda Female Connection 2013
Houd de agenda in de gaten op de web site. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie

woensdag 17-4-2013

19.00-22.30

Boekbespreking "Tussen Hemel en Aarde"

AdJan van Gils
www.puurjezelf.net

Nuth

woensdag 29-5-2013

17.30-22.30

De overgang: achteruitgang of opstap naar een nieuwe levensfase?

Mariska van der Werf
Marie-José Spee
www.gelukiseenkeuze.nl

La Source, Schin op Geul

dinsdag
25-6-2013

19.15-22.00

Inleiding tot het boeddhisme en meditatie

Gen Kelsang Namkhyen
www.kmcnederland.nl

Kadampatempel,
Schin op Geul

woensdag 11-9-2013

17.30-22.30

Leven naar je waarden, hoe doe je dat?

Aline Kruit
www.kruitknops.nl

La Source, Schin op Geul

woensdag 2-10-2013

14.00-22.30 

Arbeids- en Organisatieopstellingen

Ineke van Keulen
www.opstellingen-zuidlimburg.nl

Hof van Bommerig, Mechelen

woensdag 11-12-2013

avond

Uitje naar smart&sexy theatershow

Lisa Portengen
www.smartensexy.nl

Maaspoort Venlo

We verheugen ons op deze ontmoeting en hopen op een enthousiaste opkomst.

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl