Nieuwsbrief nummer 113, 7 augustus 2013

Uitnodiging workshop woensdag 11 september
Hopelijk hebben jullie allemaal een heerlijke vakantie gehad en genieten jullie nog steeds van deze zonnige zomer. We nodigen we je van harte uit voor de workshop "Leven naar je waarden, hoe doe je dat?” op woensdag 11 september 2013 onder leiding van Aline Kruit. Nu je uitgerust en opgeladen bent en wat afstand hebt genomen van je dagelijkse beslommeringen en drukte, is het interessant om te kijken naar wat jouw persoonlijke waarden zijn en in hoeverre je ze naleeft.

We zijn verheugd dat Aline, al jaren een trouw Female Connection lid, voor ons deze workshop wil verzorgen. Wij kennen haar als een integere, sterke en betrokken persoon.

Workshop "Leven naar je waarden, hoe doe je dat?”
Door alles wat we tegenkomen in ons leven, worden we vaak afgeleid van het pad dat leidt naar datgene wat we Úcht belangrijk vinden: onze waarden.

Aan de hand van oefeningen en met behulp van metaforen gaan we op zoek naar jouw persoonlijke antwoorden op de vragen:
• wat is diep van binnen belangrijk voor je?
• waarvoor wil je staan in je leven?
• welke eigenschappen en kwaliteiten wil je ontwikkelen?
• waar (gezin, werk, relatie, gezondheid, vriendschappen, ...) valt voor jou nog winst te behalen?

Vervolgens gaan we ervoor zorgen dat de inzichten die je hebt opgedaan niet alleen in je hoofd blijven zitten, maar dat je er ook concreet naar gaat handelen. De bedoeling is dat wat daadwerkelijk belangrijk voor je is, ook concreet zichtbaar wordt in je gedrag. En natuurlijk kom je obstakels tegen! Dat is niet erg, dat hoort erbij. De uitdaging is om deze obstakels te overwinnen en door te gaan met bewegen in de richting van je doelen en waarden.

Aan het eind van deze workshop weet je welke waarden belangrijk voor je zijn en welke stappen je kunt ondernemen om er daadwerkelijk naar te gaan leven.

Programma
17.30-19.00 uur: ontvangst met maaltijd
19.00–21.30 uur: workshop
21.30-22.30 uur: borrel

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). Adres: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Kosten en aanmelding
De kosten voor de bijeenkomst incl. workshop, diner en drankjes en bedragen € 75 pp (incl. BTW), € 90 (incl. BTW) voor niet-leden.

Aline Kruit

Aline Kruit heeft een eigen coachpraktijk in Valkenburg en werkt daarnaast als arts in U-center, een instelling voor geestelijke gezondheidszorg (verslaving, burn out, depressie) in Epen. Zij heeft jarenlange ervaring in de gezondheidszorg, als arts en manager. Zij heeft zich gespecialiseerd tot ACT-therapeut.

Aline helpt mensen om anders om te gaan met de problemen die op hun pad komen. ACT gaat er van uit dat vervelende gevoelens en gebeurtenissen bij het leven horen. Het gaat er niet om om deze zoveel mogelijk uit de weg te gaan of te bedekken, maar om te veranderen wat je kan veranderen en het overige te accepteren. Het doel is om energie over te houden voor zaken die echt belangrijk voor je zijn en daar naar te gaan leven.
Aline Kruit heeft, door geconfronteerd te worden met borstkanker, dit proces aan den lijve ondervonden.

Haar manier van werken levert je op dat je meer in het Hier en Nu kunt zijn, met meer luchtigheid kunt kijken naar je problemen en een bestaan kunt leiden dat de moeite waard is.

www.kruitknops.nl

Minimaal aantal deelnemers is 8 personen, maximaal 15 personen. IntroducÚs zijn van harte welkom.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer 811.46.81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur per e-mail.

Agenda Female Connection 2013
Houd de agenda in de gaten op de web site. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie

woensdag 11-9-2013

17.30-22.30

Leven naar je waarden, hoe doe je dat?

Aline Kruit
www.kruitknops.nl

La Source, Schin op Geul

woensdag 2-10-2013

14.00-22.30

Arbeids- en Organisatieopstellingen

Ineke van Keulen
www.opstellingen-zuidlimburg.nl

Hof van Bommerig, Mechelen

zaterdag
2-11-2013

avond

Uitje naar smart&sexy theatershow

Lisa Portengen
www.smartensexy.nl

Munttheater Weert

donderdag
14-11-2013

17.30-22.30

The Work van Byron Katie

Paul Lenferink
www.linnsittard.nl

La Source, Schin op Geul

dinsdag
8-4-2014

15.00-22.30

Spiritueel Vergeven

Paul Lenferink
www.linnsittard.nl

La Source, Schin op Geul

Ben je ook ge´nteresseerd om jouw persoonlijke waarden te leren kennen en inzicht te verwerven hoe te leven naar wat jij echt belangrijk vindt in jouw leven? Dan zien we je graag op 11 september!

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl