Nieuwsbrief nummer 118, 14 oktober 2013

Uitnodiging workshop 14 november 2013
We willen je graag uitnodigen voor de Female Connection workshop "The Work van Byron Katie" op `donderdag 14 november, geleid door Paul Lenferink. Hieronder vind je meer informatie over de workshop en hoe je je kunt aanmelden.

Workshop "The Work van Byron Katie"
"Mijn moeder dwong me altijd"
"Mijn partner moet naar me luisteren"
"Ik durf geen relatie meer aan te gaan"
"Ik ben onaantrekkelijk"
"Kinderen zouden zich beter moeten gedragen"

Dit soort gedachten gaan misschien wel honderden keren per dag door je hoofd. Deze gedachten zijn manieren om te verwachten dat de realiteit anders zou moeten zijn dan dat zij op dit moment is. Maar ze veroorzaken alleen maar stress, angst, woede en moedeloosheid.

The Work« van Byron Katie is een revolutionaire, nieuwe manier van omgaan met de gedachten die jou ervan weerhouden van een leven vol vreugde, vrede en vrijheid. The Work« draait om vier vragen en een omkering die elke stressvolle situatie volledig kunnen omvormen.

Inhoud van de workshop
Tijdens deze workshop wordt de basis van The Work uitgelegd en ervaar je de kracht van The Work toegepast op jouw leven. Je gaat zien hoe je jouw geluk afhankelijk maakt van andere mensen en/of situaties en hoe jouw overtuigingen je werkelijkheid kunnen be´nvloeden. Je leert hoe je daarmee kunt stoppen en hoe je The Work dagelijks in je leven kunt toepassen.

Paul neemt ons stap voor stap mee in dit transformerende proces, laat je bevrijden door de inzichten die je The Work je kan opleveren en leer hoe je de vier vragen zelf kunt toepassen.

Paul Lenferink

Paul Lenferink (1962) is  gecertificeerd NLP Trainer.

"Vanaf 1996 leid ik NLP Practitioners , Master Practitioners en NLP trainers op. Naast het trainen van vaardigheden wil ik mensen ook bewustmaken van het belang van hun mensvisie en hun eigen attitude. Het is voor mij inspirerend om mensen te coachen in hun persoonlijke ontwikkeling, omdat dat uiteindelijk leidt tot structurele veranderingen. Met name mijn achtergrond in de sportwereld heeft me enorm bewust gemaakt van een waarde die erg belangrijk is het leven van iedereen: Passie! Met andere woorden: Werken en leven met hart en ziel!"

www.linnsittard.nl 

Wat levert deze workshop je op?
The Work biedt ons een manier om onze pijnlijke oorlog met de realiteit te stoppen, zodat we een heldere kijk op de dingen krijgen. Door specifieke, indringende vragen te stellen, onderzoeken we ons denken en worden we ons bewust van onze verwarring die we zelf creŰren. Het is een kans voor het denken om zichzelf te ontmoeten, om zichzelf tot stilstand te brengen en, door het onderzoek, te realiseren wat de oorzaak en gevolg zijn van het ingaan tegen ‘dat wat is’.

Door het onderzoeken van je gedachten kun je niet alleen je eigen leven veranderen, maar ook de wereld om je heen.

Programma
17.30-19.00 uur: ontvangst met maaltijd
19.00–22.00 uur: workshop
22.00-23.00 uur: borrel

Locatie, kosten en aanmelding
De workshop vindt plaats in La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). Adres: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

De kosten voor de workshop, eten en drankjes bedragen € 85 pp (incl. 21% BTW), € 100 (incl. 21% BTW) voor niet-leden.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl . De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer 811.46.81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur en bevestiging per e-mail.

Het aantal deelneemsters bedraagt minimaal 8 en maximaal 15 personen. IntroducÚs zijn van harte welkom.

Agenda Female Connection 2013/2014
Houd de agenda in de gaten op de web site. De komende maanden wordt het programma voor 2014 verder ingevuld. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie

zaterdag
2-11-2013

avond

Ladies night naar smart&sexy theatershow

Lisa Portengen
www.smartensexy.nl

Munttheater Weert

donderdag
14-11-2013

17.30-22.30

The Work van Byron Katie

Paul Lenferink
www.linnsittard.nl

La Source, Schin op Geul

woensdag 11-12-2013

19.00-22.30

Filmavond “De 7 spirituele wetten voor succes” van Deepak Chopra

La Source, Schin op Geul

woensdag 29-1-2014

19.00-22.30

Workshop "Noten gekraakt"

Mirtel Gommans
www.switchzin.nl www.notengekraakt.nl

La Source, Schin op Geul

dinsdag
8-4-2014

15.00-22.30

Spiritueel Vergeven

Paul Lenferink
www.linnsittard.nl

La Source, Schin op Geul

woensdag 18-6-2014

17.30-22.30

Balans in werk en leven

Jacqueline Wenting
www.balansinwerkenleven.eu

La Source, Schin op Geul

We zijn er van overtuigd dat deze workshop rondom The Work ons inzichten en praktische handvatten geeft om ons bewuster te zijn van onze gedachten en de impact er van op ons leven!

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl