Nieuwsbrief nummer 123, 17 december 2013

Veel geluk en liefde voor 2014
Voordat we de feestdagen in gaan richting een nieuw jaar, met nieuwe kansen, mogelijkheden en keuzes, willen wij - Eef en Jacqueline, als initiatiefnemers van Female Connection - jou hartelijk danken voor jouw aanwezigheid en bijdrage aan Female Connection. We hebben met Female Connection een missie, om ieders licht te laten schijnen, je te laten zien, in je kracht te staan, je talenten te gebruiken en te kiezen voor het leven vanuit liefde en licht. Oftewel: "Light your fire". We hebben allemaal verlangens en doelen, zijn deze echter niet altijd bewust en leven deze onvoldoende. We laten ons vaak afleiden van wat we belangrijk vinden, door welke belemmeringen ook en vergeten soms waarom we op de aarde zijn gekomen. Ieder van ons heeft het recht op geluk en liefde. En we kunnen alleen zelf de keuze maken om geluk en liefde in ons leven toe te laten. Daar willen wij als Female Connection een steentje aan bijdragen. Om je bewust te maken, te steunen in jouw persoonlijke ontwikkeling en groei en dat samen met trainers/coaches die ons in beweging zetten en gelijkgestemde vrouwen die bewust kiezen voor dit groeipad.

Wij hebben elke maand weer genoten van de mooie workshops die we samen beleefden en gaan er in 2014 ook weer een feestje van maken, hopelijk samen met jou!

Uitnodiging workshop 29 januari 2014
Wat is er mooier dan in het nieuwe jaar te leren hoe jij kunt leven als een zondagskind..
Zou dat niet geweldig zijn? Dat zoveel mogelijk mensen, en jij dus ook, het gevoel hebben te leven als een zondagskind? Dat het leven je energie geeft, je leven licht voelt alsof je gedragen wordt en je dus echt het gevoel hebt dat je voor het geluk geboren bent?

We nodigen je van harte uit voor de interactieve workshop "Noten gekraakt". Daarin vertelt Mirtel graag over haar autobiografisch boek "Noten gekraakt – leven als een zondagskind" en wil ze graag met jou van gedachte wisselen over haar eigen en jouw levenservaringen. Soms is het lastig om het leven te leven in plaats van geleefd te worden. Teleurstellingen, ziekte, drukke baan, gezinsleven, we kennen het allemaal. Belangrijke vragen die aan de orde komen:
- Geeft het leven jou energie?
- Hoe hou jij je in alles wat er in jouw leven gebeurt overeind?
- En op basis waarvan maak je keuzes? En werkt dat?

Mirtel probeert te prikkelen, inspireren en te verrassen door in de ontmoeting openheid, eerlijkheid en verfrissende creatieve invalshoeken aan te bieden. Ze wil graag zoveel mogelijk mensen, en jou dus ook, bewust te maken van wat hij/zij doet, wil doen en zou kunnen doen waardoor het leven geen energie kost maar energie oplevert.

Programma
18.30-19.00 uur: ontvangst met koffie en thee
19.00–21.30 uur: workshop
21.30-23.00 uur: borrel met hapje

Locatie, kosten en aanmelding
De workshop vindt plaats in La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). Adres: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

De kosten voor workshop bedragen € 35 pp (incl. 21% BTW) incl. borrel met hapje en het boek Noten gekraakt – leven als een zondagskind twv € 16,95, € 50 (incl. 21% BTW) voor niet-leden.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl . Bedrag contant te betalen.

Het aantal deelneemsters bedraagt minimaal 10 en maximaal 20 personen. Introducés zijn van harte welkom.

Mirtel Gommans

Wat bepaalt nou waarom iemand zich gedraagt zoals hij/zij zich gedraagt?

Omdat de uiterlijke wereld totaal kan verschillen van de innerlijke wereld verdiepte Mirtel Gommans (1972) zich in de geestelijke gezondheidszorg. Na het vwo volgde ze daarom een mbo-, hbo- en wo-studie in de geestelijke gezondheidskunde.

Naast haar studies en werk werd Mirtel ook in haar privé leven geconfronteerd met de psychiatrie. Haar broer krijgt schizofrenie en pleegt uiteindelijk zelfmoord. Haar partner ontwikkelt een angststoornis. Maar met Mirtel gaat het goed…denkt iedereen, inclusief zijzelf. Dat blijkt schone schijn, zo schets ze een niets verhullend beeld van die tijd in haar boek Noten gekraakt – leven als een zondagskind.

Haar opgedane ervaringen tijdens studie, werk en privé combineert Mirtel in haar bedrijf SwitchZin. Na 18 jaar werken in de geestelijke gezondheidszorg, maakte ze de overstap naar onderwijs en uiteindelijk het zelfstandig ondernemerschap. Momenteel werkt ze als interim en adviseur in de gezondheidszorg en onderwijs en geeft ze lezingen. Tijdens #eendagmet houdt ze ondernemers, ceo’s en hoger management een spiegel voor. In al haar ontmoetingen streeft ze naar openheid.

www.switchzin.nl
www.notengekraakt.nl 

Agenda Female Connection 2014
Houd de agenda in de gaten op de web site. De komende maanden wordt het programma voor 2014 verder ingevuld. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie

woensdag 11-12-2013

19.00-22.30

Filmavond “De 7 spirituele wetten voor succes” van Deepak Chopra

La Source, Schin op Geul

woensdag 29-1-2014

19.00-22.30

Workshop "Noten gekraakt"

Mirtel Gommans
www.switchzin.nl www.notengekraakt.nl

La Source, Schin op Geul

vrijdag
21-2-2014

15.00-22.30

Naar een hoger bewustzijn met Healing Arts

Andre Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul

donderdag 13-3-2014

13.30-22.30

Verbinden met jezelf, de sleutel naar passie, vrijheid, intimiteit en seksualiteit!

Anouk Geenen
Brenda Tjoelker
Praktijk Essense Valkenburg

La Source, Schin op Geul

dinsdag
8-4-2014

15.00-22.30

Spiritueel Vergeven

Paul Lenferink
www.linnsittard.nl

La Source, Schin op Geul

vrijdag
16-5-2014

9.00-2100

Stiltedag

Tijn Touber
www.kristijn.com

Kasteel Gronsveld

woensdag 18-6-2014

17.30-22.30

Balans in werk en leven

Jacqueline Wenting
www.balansinwerkenleven.eu

La Source, Schin op Geul

We wensen je gezellige feestdagen vol warmte en licht samen met je dierbaren en hopen je in 2014 weer te treffen als reisgenoten op ons levenspad.

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl