Nieuwsbrief nummer 104, 28 januari 2013

Uitnodiging workshop vrijdag 21 februari
We nodigen je van harte uit voor de bijzondere workshop "Trilling, resonantie en heling" op vrijdag 21 februari 2014 onder leiding van Andre Brants.

In februari 213 heeft Andre deze workshop voor ons verzorgd en dit heeft zoveel los "getrild", opgeruimd en geheeld bij de deelneemsters, dat we besloten hebben deze opnieuw op de agenda te zetten. Hieronder vind je meer informatie over de workshops en hoe je je kunt aanmelden.

Workshop "Trilling, resonantie en heling"
Iedereen heeft wel een lied of een compositie die ons, wanneer we het horen, terugbrengt naar een tijd of meteen een gevoel in ons naar boven brengt. Het gevoel kan blijdschap maar ook verdriet zijn, duidelijk is dat muziek c.q. geluid iets met ons doet.

De Tibetaanse monniken die al heel lang met behulp van klankschalen en de stem, door mantra’s te zingen, hun lichaam revitaliseren zijn een goed voorbeeld van de wisselwerking tussen lichaam en geluid.
In deze workshop zal er onder andere gewerkt worden met muziek, klankschalen, stemvorken en de stem. Ons lichaam wordt opnieuw meer en meer gevoelig voor de werking van geluid.

In eerste instantie zal men zelf kunnen ervaren welk geluid, instrument ons meer of minder raakt. We zullen voelen waar een klankschaak of klankbuis “binnen komt”.
In tweede instantie zal er middels muziek en geluid een diepere ontspanning ervaren kunnen worden.
In derde instantie zal er gericht geluid en de trilling/resonantie van een specifiek geluid ingezet worden om heling te bewerkstelligen. Waarbij heling gezien moet worden in het vrijmaken van opgekropte en/of onderdrukte spanning en/of emoties.

Ter ondersteuning zullen Healing Arts druppels of sprays gericht worden ingezet ter ondersteuning van het doorbreken van belemmerende gedragspatronen. Healing Arts zijn resonantie middelen, ontwikkeld door Joanne van Wijgerden. Zie ook www.healingarts.nl.

De workshop vraagt om jezelf en elkaar open te willen ontmoeten en kan heftige fysieke en emotionele reacties teweegbrengen. Zoals altijd zal er een veilige omgeving gecreëerd worden en zal Andre deze processen op een deskundige en liefdevolle wijze begeleiden. De samenstelling van de groep is ook nu weer leidend voor welk thema('s) aan bod zullen komen.

André zal samen met de begeleiding van de Hathor’s energetisch een veld neerzetten waardoor de werking intensiever ervaren kan worden. Voor meer info hierover is het boek “Het Hathor materiaal” van Tom Kenyon een aanrader.

Andre Brants

Na 23 jaar in de gezondheidszorg werkzaam te zijn te geweest heeft Andre Brants zich begin 2006 in Buchten/Born gevestigd als spiritueel coach en Lichtwerker.

"Tijdens mijn werk in de zorg werd ik me er steeds meer van bewust dat er meer is tussen hemel en aarde. Vanaf 1989 heb ik me middels cursussen en workshops ontwikkeld, in eerste instantie op het "paranormale" gebied. Tijdens deze ontwikkeling werd ik me bewust dat het paranormale maar een deel is van wat we spiritualiteit noemen. Mijn zoektocht heeft me naar het EDDA centrum geleid waar ik de opleiding volgde tot Lichtwerker/ Energetisch heler. Twee jaar geleden hebben we het Edda Centrum overgenomen en zetten deze nu voort onder de naam 'Im’- Ik Ben.

Mijn intentie is om door met mensen te werken, de mens naar zich/haar zelf terug te brengen. Doel hiervan is om de mens zijn eigen helend vermogen te (re)activeren en hierdoor de mens weer in zijn/haar eigen kracht terug te brengen."
www.brantsspiritualcoaching.nl
www.im-ikben.nl

Programma
vanaf 14.30 uur: Ontvangst met koffie en thee
15.00–ca 19.00 uur: Workshop incl. pauze
19.00-22.30: Borrel en diner

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). Adres: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Kosten en aanmelding
De kosten voor de bijeenkomst incl. workshop, drankjes en diner bedragen € 110 pp (incl. BTW), € 125 (incl. BTW) voor niet-leden. Introducés zijn van harte welkom. Minimaal aantal deelnemers is 8 personen, maximaal 12 personen.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer IBAN NL90 INGB 0008 1146 81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur per e-mail.

Agenda Female Connection 2014
Houd de agenda in de gaten op de web site. De komende maanden wordt het programma voor 2014 verder ingevuld. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie

woensdag 29-1-2014

19.00-22.30

Workshop "Noten gekraakt"

Mirtel Gommans
www.switchzin.nl www.notengekraakt.nl

La Source, Schin op Geul

vrijdag
21-2-2014

15.00-22.30

Trilling, resonantie en heling icm Healing Arts

Andre Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul

donderdag 13-3-2014

13.30-22.30

Verbinden met jezelf, de sleutel naar passie, vrijheid, intimiteit en seksualiteit!

Anouk Geenen
Brenda Tjoelker
Praktijk Essense Valkenburg

La Source, Schin op Geul

dinsdag
8-4-2014

15.00-22.30

Spiritueel Vergeven

Paul Lenferink
www.linnsittard.nl

La Source, Schin op Geul

vrijdag
16-5-2014

9.00-2100

Stiltedag

Tijn Touber
www.kristijn.com

Kasteel Gronsveld

woensdag 18-6-2014

17.30-22.30

Balans in werk en leven

Jacqueline Wenting
www.balansinwerkenleven.eu

La Source, Schin op Geul

vrijdag
29-8-2014
zaterdag
6-9-2014

10.00-18.00

Kennismaking Sjamanisme (max 6 pers. per datum)

John DelaHaije

Houthem Sint-Gerlach

woensdag 3-9-2014 10-9-2014

19.30-22.30

Sjamanistische droomreisavond
(max 6 pers. per datum)

John DelaHaije

Houthem Sint-Gerlach

We kijken uit naar deze bijzondere workshop en hopen jullie 21 februari weer te zien!

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl