Nieuwsbrief nummer 126, 23 februari 2014

Aankondiging stiltedag met Tijn Touber
Op vrijdag 16 mei organiseren we in samenwerking met Kasteel Gronsveld en onder de bezielende leiding van Tijn Touber, een stiltedag van 9 tot 9 uur in Gronsveld.

De inschrijving staat in eerste instantie open voor vrouwen van Female Connection, en zal worden aangevuld met aanmeldingen van het Spiritueel Netwerk Zuid-Limburg. We vragen je daarom te laten weten of je hier bij wilt zijn. In februari start de inschrijving ook via Spiritueel Netwerk Zuid Limburg / Kasteel Gronsveld!

Stiltedag met Tijn Touber
Eindelijk een lange dag de tijd voor jezelf, zonder telefoon, mail en social media en zelfs zonder boeken en kranten. In de stilte kom je vanzelf thuis in het oog van de orkaan: de stille ruimte achter je gedachten en conditioneringen. Je maakt contact met je oorspronkelijke blauwdruk, weet weer wie je bent en waar je passies liggen. En je krijgt toegang tot het helende en inspirerende veld dat ons allen met elkaar verbindt.

Het programma bestaat uit gezamenlijke meditaties en een inspiratie masterclass. Tijn vertelt in de ochtend over methoden om je geest tot rust te brengen. Laat je tijdens zijn masterclass in de middag inspireren door zijn inzichten en geniet van de begeleide stiltemeditatie aan het eind van de dag. Tijdens de dag wisselen groepsmomenten met Tijn en tijd die je zelf doorbrengt in het kasteel en op het landgoed zich af. Van 10.00 tot ca 20.30 wordt er door de deelnemers in volledige stilte doorgebracht. Ook de lunch en het diner worden gezamenlijk in stilte gebruikt.

Ga s’ avonds met een bijzondere ervaring, nieuwe inzichten en met nieuwe energie naar huis.

Eef, Jacqueline en Tamara hebben zichzelf deze stiltedag in september 2013 al gegund en ervaren en zijn zeer onder de indruk wat een dag stilte onder begeleiding van Tijn oplevert. De gezamenlijke momenten met Tijn leveren veel inzichten en praktische handvatten op om je over te geven aan de stilte in jezelf en hetgeen er binnen in jouw essentie leeft. Tijn maakt ons tevens bewust van welk drama en chaos we zelf vaak creëren, die we voor waarheid aannemen, waardoor we vergeten wat we belangrijk vinden en waar het in essentie om gaat.

De prachtige en magische plek in en rondom Kasteel Gronsveld in combinatie de gastvrije ontvangst door Willy en John en alle wijsheid die Tijn met ons deelt, zorgen er voor dat je deze dag jezelf ont-moet en dicht bij je eigen essentie komt, los van alle afleidingen die ons vaak weghouden van de kern.

Tijn Touber

Tijn is muzikant en schrijver. Hij is oprichter van Lois Lane. Hun debuutalbum bereikte de eerste plaats van de Album Top 100 en verkocht meer dan 100.000 stuks. Tijn schreef onder meer de titelsong voor de film Amsterdamned.

Na dit muzikale avontuur legt hij zich toe op bewustzijnsontwikkeling en leeft veertien jaar als yogi in Amsterdam. In deze periode geeft hij trainingen aan de Amsterdamse politie, delinquenten in gevangenissen, verplegend personeel in ziekenhuizen (VU, AMC en MCA) en jongeren op Lowlands.

Als geen ander weet Tijn spiritualiteit tot leven te brengen en naar de dagelijkse praktijk te vertalen. Hij schrijft hierover columns, interviews en verhalen. In juni 2009 verschijnt zijn boek Spoedcursus Verlichting, een jaar later Verlicht Leven en weer een jaar later Stadsverlichting. Daarnaast geeft Tijn regelmatig masterclasses, Stilte Concerten met Kris en Inner Space optredens.

www.kristijn.com

Programma
8.30-9.00 uur: ontvangst
9.00–21.00 uur: stiltedag

Locatie
Kasteel Grondsveld, Rijksweg 68, Gronsveld (www.kasteelgronsveld.nl)

Kosten en aanmelding
De kosten voor de stiltedag bedraagt € 95 pp incl. BTW voor workshop incl. koffie/thee, drankjes, lunch en (eenvoudig) diner. Introducés zijn van harte welkom. Maximaal aantal deelnemers is 30 personen.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl Je ontvangt tzt een factuur via Kasteel Gronsveld.

Agenda Female Connection 2014
Houd de agenda in de gaten op de web site. De komende maanden wordt het programma voor 2014 verder ingevuld. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie

woensdag 29-1-2014

19.00-22.30

Workshop "Noten gekraakt"

Mirtel Gommans
www.switchzin.nl www.notengekraakt.nl

La Source, Schin op Geul

vrijdag
21-2-2014

15.00-22.30

Trilling, resonantie en heling icm Healing Arts

Andre Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul

donderdag 13-3-2014

13.30-22.30

Verbinden met jezelf, de sleutel naar passie, vrijheid, intimiteit en seksualiteit!

Anouk Geenen
Brenda Tjoelker
Praktijk Essense Valkenburg

La Source, Schin op Geul

dinsdag
8-4-2014

15.00-22.30

Spiritueel Vergeven

Paul Lenferink
www.linnsittard.nl

La Source, Schin op Geul

vrijdag
16-5-2014

9.00-2100

Stiltedag

Tijn Touber
www.kristijn.com

Kasteel Gronsveld

woensdag 18-6-2014

17.30-22.30

Balans in werk en leven

Jacqueline Wenting
www.balansinwerkenleven.eu

La Source, Schin op Geul

vrijdag
29-8-2014
zaterdag
6-9-2014

10.00-18.00

Kennismaking Sjamanisme (max 6 pers. per datum)

John DelaHaije

Houthem Sint-Gerlach

woensdag 3-9-2014 10-9-2014

19.30-22.30

Sjamanistische droomreisavond
(max 6 pers. per datum)

John DelaHaije

Houthem Sint-Gerlach

We hopen op een grote opkomst vanuit Female Connection en gunnen jou om jezelf in stilte te ontmoeten!

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl