Nieuwsbrief nummer 128, 14 februari 2014

Uitnodiging workshop donderdag 13 maart
We nodigen je van harte uit voor de workshop "Verbinden met jezelf, de sleutel naar passie en vrijheid" op donderdag 13 maart 2014 onder leiding van Anouk Geenen en Brenda Tjoelker.

We zijn verheugd dat Anouk en Brenda ons komen inspireren. Meerdere vrouwen binnen Female Connection hebben onder begeleiding van Anouk en Brenda al belangrijke stappen kunnen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling. We verbinden ons als Female Connectoon graag met deze 2 mooie vrouwen die ons kunnen coachen naar de wezenlijke verbinding met onszelf.

Inhoud workshop "Verbinden met jezelf, de sleutel naar passie en vrijheid"
Verbinden is voor ons het meest essentiŽle in het leven. Als we er van uit gaan dat alles om ons heen uit energie bestaat, zijn we de hele dag energetisch in verbinding. Alle externe omgang met alles en iedereen weerspiegelt de omgang en verbinding met ons zelf. Vanuit de verbinding met ons zelf kan alles zich al dan niet manifesteren in het leven.

Wanneer wij mooi en waardevol verbonden zijn met onszelf komen wij rechtstreeks in onze kern en ervaren wij alles omvattende liefde. Vanuit deze liefde mogen wij contact maken met onze diepste verlangens. Deze verlangens worden in de huidige maatschappij steeds vaker weggedrukt door aangeleerde normen, denk- en gedragspatronen.

Enkel wanneer wij in staat zijn ons te bevrijden van deze beperkingen in ons zelf, zijn wij in staat om in overgave te leven. Wanneer wij in het leven enkel het goede en de waarde kunnen zien/voelen van het geen ons "overkomt", gaat de deur naar passie, intimiteit en seksualiteit echt open. We komen bij de krachtbron van onze kern die ons in staat stelt alles zonder beperking en remming te ervaren.

Tijdens de workshop gaan we ervaren en voelen en verbinding maken met onszelf, onze kern en onze verlangens. Laat je meenemen onder de inspirerende leiding van Anouk en Brenda en ervaar je kern, je kracht en wat er vanuit jouw bron mogelijk is en ontstaat.

Programma
13.00 uur: ontvangst
13.30-19.00: workshop incl. pauze(s)
19.00–ca 22.30 uur: borrel en diner

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). Adres: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

 

 

 

 

Anouk en Brenda

Anouk Geenen (1977) en Brenda Tjoelker (1964) openden in 2013 samen gezondheidscentrum Praktijk EsSenSe voor Complementaire Geneeswijzen te Valkenburg. Samen met drie andere collega's ontwikkelen zij proces gerichte therapieŽn en trainingsvormen die gericht zijn op het totaal welzijn van de mens en al haar leefsystemen.

Anouk en Brenda zijn beide zeer ervaren en veelzijdige therapeuten en hebben met hun holistische kijk op gezondheid en mensen.

Hun therapeutische aanpak richt zich op het proces achter de klacht en niet op de klacht of op de symptomen. Jezelf begrijpen, jezelf voelen, het leven begrijpen en aanvoelen, zijn de belangrijkste spirituele vraagstukken geworden van waaruit zij mensen begeleiden om zich in vrijheid en passie te kunnen bewegen in het leven

Praktijk EsSenSe Valkenburg
praktijkessense@gmail.com 

Kosten en aanmelding
De kosten voor de bijeenkomst incl. workshop, drankjes en diner bedragen € 125 pp (incl. BTW), € 140 (incl. BTW) voor niet-leden. Introducťs zijn van harte welkom. Minimaal aantal deelnemers is 10 personen, maximaal 16 personen.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer IBAN NL90 INGB 0008 1146 81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur per e-mail.

Agenda Female Connection 2014
Houd de agenda in de gaten op de web site. De komende maanden wordt het programma voor 2014 verder ingevuld. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie

vrijdag
21-2-2014

15.00-22.30

Trilling, resonantie en heling icm Healing Arts

Andre Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul

donderdag 13-3-2014

13.30-22.30

Verbinden met jezelf, de sleutel naar passie en vrijheid

Anouk Geenen
Brenda Tjoelker
Praktijk Essense Valkenburg

La Source, Schin op Geul

dinsdag
8-4-2014

15.00-22.30

Spiritueel Vergeven

Paul Lenferink
www.linnsittard.nl

La Source, Schin op Geul

vrijdag
16-5-2014

9.00-2100

Stiltedag

Tijn Touber
www.kristijn.com

Kasteel Gronsveld

woensdag 18-6-2014

17.30-22.30

Balans in werk en leven

Jacqueline Wenting
www.balansinwerkenleven.eu

La Source, Schin op Geul

vrijdag
29-8-2014
zaterdag
6-9-2014

10.00-19.00

Kennismaking Sjamanisme (max 6 pers. per datum)

John DelaHaije

Houthem Sint-Gerlach

woensdag 3-9-2014 10-9-2014

19.15-22.00

Sjamanistische droomreisavond
(max 6 pers. per datum)

John DelaHaije

Houthem Sint-Gerlach

We kijken uit naar deze inspirerende workshop om vanuit verbinding met jezelf ruimte te creŽren en meer vrijheid en passie te mogen ervaren!

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl