Nieuwsbrief nummer 130, 11 maart 2014

Uitnodiging workshop 8 april 2014
We willen je graag uitnodigen voor de Female Connection workshop "Spiritueel Vergeven" op dinsdag 8 april, geleid door Paul Lenferink. Hieronder vind je meer informatie over de workshop en hoe je je kunt aanmelden.

Workshop "Spiritueel Vergeven"
Vergeven is niet gemakkelijk.. De ander heeft immers iets gedaan wat je geraak, pijn gedaan heeft etc etc. Vergeven wordt meestal gezien vanuit het concept dat de ander fout is geweest, en verantwoordelijk is voor het gebrek aan vrede en geluk bij het slachtoffer. . Vergeven is vanuit deze realiteit een grote stap en in situaties dat we uiteindelijk besluiten de ander toch maar te vergeven blijft de onderhuidse pijn aanwezig. Met andere woorden; Er is niets geheeld.

Het vergeven van onszelf is vanuit dit concept ook een grote opgave. Veel mensen zitten met blijvende gevoelens van schuld, zelfverwijt en verdriet en dit heeft veel gevolgen voor de kwaliteit van hun leven.

Zoals bij alle theorieŽn is ook deze workshop Vergeven gebaseerd op een theorie, een concept. Vergeven oftewel radicaal vergeven zoals Colin Tipping zegt gaat uit van een spiritueel concept. Radicaal vergeven is geen therapie maar een leerproces vanuit een spiritueel perspectief.

Paul laat ons kennis maken met het concept en de concrete stappen in het vergeven van jezelf en de ander. Met eenvoudige oefeningen en overwegingen word je bewust van wat er innerlijk afspeelt. Daarmee leidt hij de veranderingen en maakt de weg vrij voor een belangrijke transformatie via de zorgvuldig opgebouwde stappen in dit proces.

Inhoud van de workshop:
- Het verschil tussen traditioneel vergeven en s
piritueel vergeven
- Ons leven in twee werelden
- De stappen naar vergeving van de ander
- Zelfvergeving

Paul Lenferink

Paul Lenferink (1962) is  gecertificeerd NLP Trainer.

"Vanaf 1996 leid ik NLP Practitioners , Master Practitioners en NLP trainers op. Naast het trainen van vaardigheden wil ik mensen ook bewustmaken van het belang van hun mensvisie en hun eigen attitude. Het is voor mij inspirerend om mensen te coachen in hun persoonlijke ontwikkeling, omdat dat uiteindelijk leidt tot structurele veranderingen. Met name mijn achtergrond in de sportwereld heeft me enorm bewust gemaakt van een waarde die erg belangrijk is het leven van iedereen: Passie! Met andere woorden: Werken en leven met hart en ziel!"

www.linnsittard.nl 

Wat levert deze bijeenkomst je op:
Deze workshop vergeven is vrijwel in zijn geheel gebaseerd op de uitgangspunten van Colin Tipping. Deze van oorsprong Britse therapeut heeft een methode ontwikkeld waarmee je niet alleen zult ervaren dat het proces van vergeven gemakkelijker wordt maar je zult ook verbaasd zijn over je spirituele inzichten en groei.
Door middel van werkbladen en inbrengen van echte voorbeelden ga je in deze workshop op een heel diep niveau ervaren wat vergeven betekent en wat het je oplevert.

Programma
13.30-14.00 ontvangst met koffie en thee
14.00-19.00 uur
: workshop
19.00–22.00 uur: borrel en diner

Locatie, kosten en aanmelding
De workshop vindt plaats in La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). Adres: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

De kosten voor de workshop, eten en drankjes bedragen € 125 pp (incl. 21% BTW), € 140 (incl. 21% BTW) voor niet-leden.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl . De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer IBAN: NL90 INGB 0008 1146 81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur en bevestiging per e-mail.

Het aantal deelneemsters bedraagt minimaal 8 en maximaal 15 personen. Introducťs zijn van harte welkom.

Agenda Female Connection 2014
Houd de agenda in de gaten op de web site. De komende maanden wordt het programma voor 2014 verder ingevuld. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie

donderdag 13-3-2014

13.30-22.30

Verbinden met jezelf, de sleutel naar passie en vrijheid

Anouk Geenen
Brenda Tjoelker
Praktijk Essense Valkenburg

Praktijk Essense Valkenburg

dinsdag
8-4-2014

15.00-22.30

Spiritueel Vergeven

Paul Lenferink
www.linnsittard.nl

La Source, Schin op Geul

vrijdag
16-5-2014

9.00-2100

Stiltedag

Tijn Touber
www.kristijn.com

Kasteel Gronsveld

woensdag 18-6-2014

17.30-22.30

Balans in werk en leven

Jacqueline Wenting
www.balansinwerkenleven.eu

La Source, Schin op Geul

vrijdag
29-8-2014
zaterdag
6-9-2014

10.00-19.00

Kennismaking Sjamanisme (max 6 pers. per datum)

John DelaHaije

Houthem Sint-Gerlach

woensdag 3-9-2014 10-9-2014

19.15-22.00

Sjamanistische droomreisavond
(max 6 pers. per datum)

John DelaHaije

Houthem Sint-Gerlach

vrijdag 17-10-2014

15.00-22.30

Hoe je van stress je vriend kunt maken

Carla de Waal
www.koerswijs.nl

La Source, Schin op Geul

Vergeven op deze spirituele manier kan enorm veel ruimte creŽren, ruimte om je levensenergie weer te laten stromen en vastgezette gedachtes en emoties los te laten. Deze methode levert je een revolutionaire manier op om om te gaan met - grote of kleine - pijn en verwijten naar anderen en jezelf en zo voor jezelf ruimte te scheppen.

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl