Nieuwsbrief nummer 131, 12 mei 2014

Uitnodiging workshop 18 juni 2014
We willen je graag uitnodigen voor de Female Connection workshop "Balans in werk en leven" op woensdag 18 juni, geleid door Jacqueline Wenting. Hieronder vind je meer informatie over de workshop en hoe je je kunt aanmelden.

Workshop "Balans in werk en leven"
De ontwikkeling in je werk en leven beïnvloeden elkaar voortdurend. Een structurele onbalans die je op je werk ervaart, heeft ook invloed op je privésituatie en omgekeerd. De onbalans die je ervaart, belemmert je om professioneel en persoonlijk te groeien en jouw doelen te bereiken.

Hoe ziet de onbalans bij jou eruit? Wat zegt deze onbalans over jezelf? Welke patronen in denken, voelen en gedrag heb jij ontwikkeld? Wat heb je nodig om dit te doorbreken en anders met situaties om te gaan? Zodat je meer balans en plezier krijgt in je werk en leven.

Tijdens de workshop nodig ik je uit om in de spiegel te kijken en te onderzoeken hoe het met jouw balans is gesteld, op je werk en in je leven. Door middel van een kort theoretisch kader en diverse oefeningen, zul je aan het einde van de avond bewuster zijn van jouw onbalans en een aantal praktische handvatten voor handen hebben om mee aan de slag te gaan en meer balans te creëren. We gaan aan de slag met:
- Bewustwording tav jouw onbalans en balans
- Belang van doelen en waarden
- Belemmerende patronen doorbreken

Deze workshop is voor elke vrouw die:
- onbalans ervaart in werk en/of privé en zich persoonlijk willen ontwikkelen en groeien
- verantwoordelijkheid wil nemen voor haar eigen functioneren
- de moed en bereidheid heeft om in de spiegel te kijken en haar aandeel te onderzoeken in de omgeving waarin de onbalans wordt ervaren
- erachter wil komen hoe hun eigen gedrag anderen beïnvloedt
- handvatten wil om onbalans om te buigen in balans

Programma
17.30-19.00 uur: ontvangst met maaltijd
19.00–21.30 uur: workshop
21.30-22.30 uur: borrel

Locatie, kosten en aanmelding
De workshop vindt plaats in La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). Adres: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

De kosten voor de workshop, eten en drankjes bedragen € 75 pp (incl. 21% BTW), € 90 (incl. 21% BTW) voor niet-leden.

Workshop 18 juni

Jacqueline Wenting (47) is o.a. coach, trainer, onderneemster, project manager, initiator van Female Connection, moeder, partner, vriendin.

"
Het vinden van de juiste balans is een terugkerende uitdaging in mijn leven. Voor mij betekent balans dicht bij mezelf zijn, authentiek zijn, leven vanuit mijn hart, vanuit liefde en verbondenheid met de mensen om me heen en genieten van het leven.

Ik geloof: als je dicht bij jezelf bent, is alles wat je doet goed, zowel zakelijk als privé. Om daar te komen vind ik het belangrijk om, als ik onbalans ervaar, in de spiegel te kijken en mijn eigen aandeel onder de loep te nemen. Om vanuit dit bewust-zijn te kiezen om anders met dingen om te gaan en zo meer in balans te komen.

Spannend en mooi om nu zelf als trainer een workshop te geven en jullie inzichten en handvatten aan te reiken voor jullie persoonlijke balans!"

www.balansinwerkenleven.eu

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl. De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer IBAN: NL90 INGB 0008 1146 81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur en bevestiging per e-mail.

Het aantal deelneemsters bedraagt minimaal 6 en maximaal 15 personen. Introducés zijn van harte welkom.

Agenda Female Connection 2014
Houd de agenda in de gaten op de web site. De komende maanden wordt het programma voor 2014 verder ingevuld. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie

vrijdag
16-5-2014

9.00-2100

Stiltedag

Tijn Touber
www.kristijn.com

Kasteel Gronsveld

woensdag 18-6-2014

17.30-22.30

Balans in werk en leven

Jacqueline Wenting
www.balansinwerkenleven.eu

La Source, Schin op Geul

vrijdag
29-8-2014
zaterdag
6-9-2014

10.00-19.00

Kennismaking Sjamanisme (max 6 pers. per datum)

John DelaHaije

Houthem Sint-Gerlach

woensdag 3-9-2014 10-9-2014

19.15-22.00

Sjamanistische droomreisavond
(max 6 pers. per datum)

John DelaHaije

Houthem Sint-Gerlach

vrijdag 17-10-2014

15.00-22.30

Hoe je van stress je vriend kunt maken

Carla de Waal
www.koerswijs.nl

La Source, Schin op Geul

Wil jij door inzicht en bewustwording kiezen om aan de slag te gaan met je belemmerende gedachten, gevoelens en gedrag en alternatieven te vinden die leiden tot meer balans en plezier in werk en leven? Meld je dan aan voor deze workshop!

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl