Nieuwsbrief nummer 140, 2 januari 2015

Uitnodiging workshop 21 januari 2015
Ten eerste wensen we jou en je dierbaren veel liefde, gezondheid en plezier toe voor 2015! We hebben veel zin en inspiratie om weer waardevolle workshops en bijeenkomsten neer te zetten voor Female Connection, die ons allen kan bewegen en krachtiger maken om te genieten en te leven. We hopen je in dit nieuwe jaar regelmatig te zien.

Omdat uiteindelijk liefde voor iedereen het allerbelangrijkste is, de liefde voor jezelf en de mensen en wereld om je heen, willen we het nieuwe jaar beginnen met dit allerhoogste goed,  de liefde.. We nodigen je graag uit voor de Female Connection workshop "De magie van de liefde" op woensdag 21 januari door Geert Kimpen.

Dit boekje heeft Eef en Jacqueline enorm geinspireerd en bevat een aantal hele essentiŰle lessen. Daarom hebben we Geert uitgenodigd om een workshop voor ons te verzorgen.

Hieronder vind je meer informatie over de workshop en hoe je je kunt aanmelden.

Workshop "De magie van de liefde"

Naar aanleiding van zijn gelijknamige boek “De Magie van de Liefde”  trekt Geert Kimpen het land in . Een inspirerende en interactieve workshop over; de liefde. Met verve, humor, persoonlijke verhalen en tal van inzichten over de liefde, neemt hij je op sleeptouw.

Geert onthult de zes wetten van de liefde. Inzichten die je helpen liefde in je leven te vinden en waarmee je je liefdesleven een boost kunt geven. Zo kun je je lot in eigen handen nemen en voelt het niet alsof de liefde je alleen maar overkomt.  

Magische inspiratie over het onderwerp waarover we ’s nachts allemaal wel eens wakker liggen… de liefde!  

Het boekje "De magie van de liefde" is die avond te koop voor een bescheiden bedrag.

 

 

 

Geert Kimpen

Geert Kimpen (1965) volgde de regieopleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten. Hij schrijft sinds 1993 in Vlaanderen en Nederland voor toneel, cabaret en televisie. Zijn werk werd bekroond met de prestigieuze Prins Bernhard Prijs. Daarnaast schreef Geert Kimpen ook columns en verhalen voor verschillende tijdschriften.

Geert Kimpen debuteerde in 2006 met De Kabbalist, waarmee hij direct ook internationaal veel succes oogstte. Daarna volgden De geheime Newton en Rachel, of het mysterie van de liefde. De Prins van Filettino is zijn nieuwe roman.

www.geertkimpen.com

Programma
18.00-19.30 uur: ontvangst met maaltijd
19.30–21.30 uur: interactieve workshop incl. pauze
21.30-22.30 uur: borrel

Locatie, kosten en aanmelding
De workshop vindt plaats in La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). Adres: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

De kosten voor de workshop, eten en drankjes bedragen € 80 pp (incl. BTW) voor workshop, diner en drankjes. Niet-leden € 95 (incl. BTW)

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl . De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer IBAN: NL90 INGB 0008 1146 81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur en bevestiging per e-mail.

Het aantal deelneemsters bedraagt minimaal 12 en maximaal 25 personen. IntroducÚs zijn van harte welkom.

Agenda Female Connection 2015
Houd de agenda in de gaten op de web site. De komende maanden wordt het programma voor 2015 verder ingevuld. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie

woensdag 21-1-2015

18.00-22.30

De magie van de liefde

Geert Kimpen
www.geertkimpen.com

La Source, Schin op Geul

woensdag 25-2-2015

19.00-22.30

Intu´tief schrijven

Meggy Besselink
www.praktijkastara.nl   

Einighausen

vrijdag
20-3-2015

13.30-22.30

Trilling, resonantie en heling

AndrÚ Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl 

La Source, Schin op Geul

woensdag 22-4-2015

19.00-22.30

Intu´tief tekenen

Nicole Brants
www.im-ikben.nl

Geleen

vrijdag
26-6-2015

13.00-22.30

Onderzoek al beeldhouwend jouw essentie

Marjolein Berger-Vos
www.intotuition.nl

La Source, Schin op Geul

Wil je ge´nspireerd worden en de liefde laten stromen in het nieuwe jaar? Meld je dan aan voor 21 januari!

Lieve groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl