Nieuwsbrief nummer 147, 29 maart 2015

Uitnodiging workshop woensdag 22 april
We nodigen je van harte uit voor de Female Connection workshop "Intu´tief tekenen" op woensdag 22 april 2015 onder leiding van Nicole Brants.

Hieronder vind je meer informatie over de workshops en hoe je je kunt aanmelden.

Workshop "Intu´tief tekenen"
Tekenen vanuit het gevoel, los van presteren, zonder dat het iets hoeft voor te stellen… daar wordt ik nu blij van. Het geeft mij het gevoel van in de zon op het strand zitten, en gewoon het zand door je handen laten glijden, of met de tenen in het zand spelen, gewoon, zonder iets te moeten bouwen of bakken, zonder vaste vorm. Ik hou van kleuren en ja, ook van spelen.

Tijdens de workshop laten we gewoon de tekening ontstaan, door puur vanuit impuls die kleuren uit te kiezen die je aantrekken. Ook wat er op het papier komt, ontstaat niet vanuit het hoofd, maar vanuit het gevoel, in verbinding met je intu´tie, je Hoger Zelf.

Om makkelijker in contact te komen met wat er in je leeft, beginnen we met een korte meditatie. Hierna gaan we werken met pastelkrijt en/of kleurpotloden, en kun je je tekening nog versieren met andere middelen als je dat wil.

Na de pauze bespreken we de tekeningen, en brengt iedereen in wat de tekening in haar aanraakt.

Programma
19.00-19.15 uur: ontvangst met koffie/thee
19.15–22.00 uur: workshop inc. pauze
22.00-22.30 uur: borrel

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in
Cursusruimte van Im’ Ik Ben, Hofdwarsweg 57 Geleen. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Kosten en aanmelding
De kosten voor de bijeenkomst incl. workshop, drankjes en diner bedragen € 30 pp (incl. BTW), € 45 (incl. BTW) voor niet-leden. IntroducÚs zijn van harte welkom. Minimaal aantal deelnemers is 6 personen, maximaal 10 personen.

 

Nicole Brants

"Ik ben Nicole Brants. Voor een groot deel van mijn leven een zoeker geweest, en sinds de laatste jaren steeds meer een vinder.

 Mijn achtergrond is de verpleging, in vele facetten, van acute zorg, naar zorg rondom overlijden, naar thuiszorg. Synchroon liep de laatste jaren de zoektocht op spiritueel gebied, en mijn persoonlijke/ ziels- ontwikkeling. Dit leidde tot het volgen van een opleiding tot energetisch therapeut en Lichtwerker, maar ik zocht nog steeds…

De laatste jaren heb ik me veelal verdiept in de Healing Arts, en gaandeweg leef ik dit ook steeds meer. Met dit bedoel ik het volgen van mijn impuls, bewuster worden van mijn lichaam en mijn gevoel, en meer in contact met mijn innerlijk kind. Van hieruit volgde ik de impuls om te starten met het geven van de workshop intu´tief tekenen, en merkte, dat iets wat voor mij als spelen voelt, heel veel diepgang heeft, en een basis geeft voor aanraken van mensen in hun gevoel.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer IBAN NL90 INGB 0008 1146 81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur per e-mail.

Agenda Female Connection 2015
Houd de agenda in de gaten op de web site. De komende maanden wordt het programma voor 2015 verder ingevuld. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie

woensdag 22-4-2015

19.00-22.30

Intu´tief tekenen

Nicole Brants
www.im-ikben.nl

Geleen

donderdag 21-5-2015

18.00-22.30

De magie van de liefde

Geert Kimpen
www.geertkimpen.com

La Source, Schin op Geul

vrijdag
26-6-2015

13.00-22.30

Onderzoek al beeldhouwend jouw essentie

Marjolein Berger-Vos
www.intotuition.nl

La Source, Schin op Geul
dinsdag
22-9-2015
19.45-22.15 Ervaar jouw stille, krachtige kern Thijs Zinzen
www.praktijk-zinzen.nl
Mechelen

We verheugen ons om onze (verborgen) talenten om intu´tief, speels, zonder te presteren, een tekening te creŰren en zijn benieuwd wat deze intu´tieve tekening ons te vertellen heeft.  Ben je ook nieuwsgierig? Schrijf je dan in voor deze workshop op 22 april!

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl