Nieuwsbrief nummer 151, 7 september 2015

Uitnodiging workshop dinsdag 22 september 2015
Na een intensieve periode waarbij we meer ruimte en aandacht voor onze eigen processen nodig hadden, resulteerde dit in wat minder Female Connection activiteiten. We hebben nu de draad weer opgepakt en hebben er zin in om de komende maanden jullie weer inspirerende workshops aan te bieden, met voor ieder wat wils! En hopen veel van jullie weer te ontmoeten in de komende maanden.

We willen bij deze graag uitnodigen voor de Female Connection workshop "Ervaar jouw stille, krachtige kern" op dinsdagavond 22 september, geleid door Thijs Zinzen. Hieronder vind je meer informatie over de workshop en hoe je je kunt aanmelden.

Workshop "Ervaar jouw stille, krachtige kern"
In deze workshop leren we om in een mum van tijd met eenvoudige lichaams- en ademhalingstechnieken onze bewuste staat van Zijn te ervaren en te behouden. Deze staat is bijzonder rustig, maar ook helder, alert en vrij van gedachten en emoties. De geest en het hartritme  komen tot rust en worden krachtig in ons lichaam geaard, hetgeen voelt als “thuiskomen”. De stilte treedt op de voorgrond; Je voelt de vrede van Zijn achter de dagelijkse routine.

oefeningen zijn in het dagelijkse leven goed te gebruiken bij studie, stress, examens, onrustige gedachten en het cultiveren van de balans tussen je innerlijk en de onophoudelijke stroom van prikkels en eisen van de buitenwereld. De oefeningen resulteren tevens in meer wils- en daadkracht, energie en scheppend vermogen.

De technieken die gebruikt worden vinden hun oorsprong in een versmelting van Oosterse en Westerse ademhalings- en bewegingstechnieken, zoals o.a. qigong en ismakogie.

Zorg voor gemakkelijk en loszittende kleding en voor voldoende tijd tussen je laatste maaltijd en de workshop (1,5 – 2 uur).

Programma
19.45 ontvangst
20.00 start workshop, duur ca 1,5-2 uur
na de workshop praten we nog na onder het genot van een drankje
ca 22.00 uur einde

De bijeenkomst vindt plaats bij Praktijk Zinzen, Meester Beukenweg 13 te Mechelen.

Kosten en aanmelding
De workshop vindt doorgang bij minimaal 4 deelnemers,
maximum is 6 deelnemers.  Introducťs zijn van harte welkom. Dus meld je snel aan!
De kosten voor de workshop bedragen
€ 25 pp (incl. BTW). Introducťs € 40 (incl. BTW).

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer 811.46.81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur per e-mail.

Thijs Zinzen

Thijs Zinzen (1963): "Ik was als kind al vroeg gefascineerd door Oosterse wijsheid en natuurlijke geneesmethoden. Na de Pedagogische Academie en een een periode als onderwijzer te hebben gewerkt, heb ik de studie als creatief therapeut beeldend vormen afgerond en ging daarna werken in de psychiatrie.

Voor mij staat de verbinding vinden tussen geest, lichaam en spiritualiteit centraal. Naast sterke affiniteit met lichaamsgerichte werkvormen zoals, qigong, shiatsu en andere manuele therapieŽn, heb ik me de afgelopen 15 jaar intensief verdiept in de Oosterse filosofieŽn en holistische geneeswijzen die ik thans toepas in mijn praktijk in Mechelen.

Mijn cliŽnten komen met allerlei gezondheidsvragen op het geestelijke en lichamelijke vlak naar mij toe. De “symptomen moeten uiteraard bestreden worden”…?! Soms is het dan wat onwennig als ik aan hen vraag om hun pijn, emoties en klachten te verwelkomen, te omarmen en zich er niet tegen te verzetten. Ik leer hen de taal van hun lichaam beter te begrijpen en vooral er naar te luisteren…

De diepere zielskern van mijn werk bestaat er dan ook uit, om mijn cliŽnten weer de weg terug naar “binnen” te wijzen."

www.praktijk-zinzen.nl   

Agenda Female Connection 2015
Houd de agenda in de gaten op de web site. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie
dinsdag
22-9-2015
19.45-22.15 Ervaar jouw stille, krachtige kern Thijs Zinzen
www.praktijk-zinzen.nl
Mechelen
dinsdag
20-10-2015
19.00-22.3 Interactieve workshop "Het regent geluk" Lisa Portengen
www.smartensexy.nl
ntb
vrijdag
20-11-2015
13.00-22.00 Mijn moeder en ik, terug naar je innerlijke kracht Francien van de Wiel
Thea Geurts
www.tridance.nl
Termare/ Margraten
dinsdag
15-12-2015 ovb
19.00-22.30 Filmavond   La Source, Schin op Geul

We hopen je binnenkort weer te ontmoeten!

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl