Nieuwsbrief nummer 152, 17 september 2015

Uitnodiging workshop dinsdag 20 oktober 2015
We hebben Lisa Portengen in januari 2012 bij Female Connection te gast gehad en waren toen verrast over hoe zij ons op een luchtige manier inspireerde en motiveerde om dicht bij ons zelf te blijven en in onze kracht te gaan staan. Ze gaf ons daarvoor simpele, heldere oefeningen en tips mee die je direct kunt toepassen. In 2013 hebben we met een groep Female Connection vrouwen haar "Smart&Sexy theatershow bezocht in Weert en opnieuw een gezellige en inspirerende avond beleefd. We zijn zeer verheugd dat Lisa opnieuw naar het Limburgse land afreist om haar nieuwste boek met ons te delen, waarbij ze de spirituele lessen uit het boek "Een cursus in wonderen" vertaalt naar begrijpelijke lessen in de dagelijkse praktijk!

We willen je graag uitnodigen voor deze Female Connection workshop "Een snelcursus in wonderen" op dinsdagavond 20 oktober, door Lisa Portengen.

Hieronder vind je meer informatie over de workshop en hoe je je kunt aanmelden.

Workshop "Een snelcursus in wonderen"
Toen Lisa in het boek 'Een cursus in wonderen' was gedoken, leerde ze de schrijver, Koos Janson, kennen. Ze vond het boek ingewikkeld, maar wilde toch verder lezen: ‘Ik voelde, diep in mijn hart, dat dit mijn waarheid was.’ Lisa en Koos spraken af elkaar honderd dagen lang elke ochtend te bellen. Het werd een reeks gesprekken over het leven in al z’n facetten - van grote thema’s tot kleine kwesties.

Tijdens deze interactieve workshop vertelt Lisa over wonderen en hoe je die in je leven kunt herkennen en omarmen. De cursus leerde Lisa dat alles wat een mens doet een uiting van liefde, of een vraag om liefde is. ‘Het helpt mij om te kijken vanuit liefde en niet te oordelen.’

Kijk hier naar de boektrailer: https://www.youtube.com/watch?v=L2JpgXgFAP0&feature=player_embedded

Programma en locatie
19.00 uur: Ontvangst met koffie, thee en wat lekkers
19.30 uur: Workshop
21.30 uur: Borrel met hapje
22.30 uur: Einde

De bijeenkomst vindt plaats in La Source (www.lasource.nl), Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Kosten en aanmelding
De kosten voor de workshop bedragen
€ 60 pp (incl. BTW). IntroducÚs € 75 (incl. BTW) incl. workshop, drankjes en hapjes. De workshop vindt doorgang bij minimaal 15 deelnemers, maximum is ca 25 deelnemers.  IntroducÚs zijn van harte welkom.

Lisa Portengen

Lisa Portengen (1972) is actrice en oprichter van online mindstyle community Smart & Sexy. Jarenlang had ze haar eigen evenementenbureau, van waaruit ze concepten voor het bedrijfsleven bedacht en sales-, communicatie- en presentatietrainingen gaf.

"Smart&Sexy is een lifestyle voor vrouwen. Wij willen vrouwen inspireren hoe we nog meer uit het leven kunnen halen en hoe we van het leven een feestje kunnen maken. Het is onze missie om vrouwen te laten ervaren wie ze werkelijk zijn. Smart staat voor ‘Bewustwording’ en Sexy voor ‘Hoe ga je dat wat je wilt aantrekken?’ Wij zijn magneten! We kunnen toveren! Met praktische tips, voorbeelden en het verbinden van al die leuke Smart&Sexy vrouwen wil Smart&Sexy alle vrouwen van Nederland inspireren!"

Samen met Koos Janson schreef Lisa in 2015 het boek ‘Het regent geluk’.

www.smartensexy.nl   

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op IBAN  NL90 INGB 0008 1146 81  tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een bevestiging en factuur per e-mail.

Agenda Female Connection 2015
Houd de agenda in de gaten op de web site. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie
dinsdag
22-9-2015
19.45-22.15 Ervaar jouw stille, krachtige kern Thijs Zinzen
www.praktijk-zinzen.nl
Mechelen
dinsdag
20-10-2015
19.00-22.3 Een snelcursus in wonderen Lisa Portengen
www.smartensexy.nl
La Source, Schin op Geul
vrijdag
20-11-2015
13.00-22.00 Mijn moeder en ik, terug naar je innerlijke kracht Francien van de Wiel
Thea Geurts
www.tridance.nl
Termare/ Margraten
dinsdag
15-12-2015
19.00-22.30 Filmavond   La Source, Schin op Geul

Wil jij ook (meer) wonderen in het leven gaan ervaren? Dan zien we je samen met Lisa graag op 20 oktober!

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl