Nieuwsbrief nummer 156, 22 november 2015

Uitnodiging workshop dinsdag 15 december 2015
We willen je graag uitnodigen voor de Female Connection workshop 'Inzicht in je essentie met Tzolkin', op dinsdagavond 15 december, door Marga Revermann.

Hieronder vind je meer informatie over de workshop en hoe je je kunt aanmelden.

Workshop "Inzicht in je essentie met Tzolkin"
Deze avond is bedoeld als een eerste kennismaking met Tzolkin. De Tzolkin is een combinatie van twee verschillende kalenders van de Maya’s - ze hadden er overigens velen!

De Tzolkin geeft de kwaliteit van de tijd weer: van vandaag en dus ook van je geboortedag. Daardoor geeft de Tzolkin inzicht in je eigen potentieel en hoe je je leven optimaal kunt leven.  

We zullen tijdens de workshop kort aandacht besteden aan de oorsprong van de Tolzkin en besteden de meeste tijd aan jouw plek daarbinnen. Deze plek geeft antwoord op verschillende vragen:
* Wat is het thema van je leven?
* Wat is het doel is van je leven?
* Wat je heb te manifesteren in je leven?
* Met welke kwaliteit moet je het podium op om je leven op gang te brengen?  

En wat het natuurlijk heel interessant maakt: herken je dit als je je leven zo overziet?

Om een idee te krijgen wat de Tzolkin is en alvast een tipje van de sluier op te lichten tav jouw Tzolkin profiel aan de hand van je geboortedatum, kijk dan op de sites: www.mayawijsheid.nl of www.1320em.nl 

Je zult hoogstwaarschijnlijk versteld staan van wat je herkent. Wil je hier meer uithalen, schrijf je dan in voor deze workshop!

Programma en locatie
17.30-19.00 uur: ontvangst met maaltijd
19.00–21.30 uur: workshop
21.30-22.30 uur: borrel
 

De bijeenkomst vindt plaats in La Source (www.lasource.nl), Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Kosten en aanmelding .
De kosten voor de workshop bedragen voor l
eden € 70 pp (incl. BTW) voor workshop, drankjes en eten. Niet-leden € 85 (incl. BTW).  De workshop vindt doorgang bij minimaal 8 deelnemers, maximum is ca 16 deelnemers.  Introducés zijn van harte welkom.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op IBAN  NL90 INGB 0008 1146 81  tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een bevestiging en factuur per e-mail.

 

Marga Revermann

Marga werkt vanuit een afgeronde opleiding Pastoraal-theologie (1982). De vragen ‘Waarom doen mensen wat ze doen?’ en ‘Bestaat God werkelijk?’ hebben haar gemotiveerd om aan de theologiestudie te beginnen. De antwoorden waren voor haar echter niet bevredigend genoeg.

Vandaar dat zij na haar studie verder op ontdekkingsreis is gegaan. Zo is zij op het spoor van de holistische visie gekomen. Daar kwam zij antwoorden tegen waarmee zij werkelijk kon instemmen. Zij heeft, naast zelfstudie, allerlei cursussen gevolgd en de holistische invalshoek aangevuld met haptonomie.

Sinds 1987 biedt zij de vruchten van dit alles aan in een eigen praktijk in Heerlen, Perspektief genaamd, waarin ook haptonomische zwangerschapsbegeleiding is opgenomen. Zij heeft de opleiding tot Lichtwerker afgerond, een opleiding waar zij tot op de dag van vandaag lesgeeft. Verder geeft zij ook supervisie aan HOLOS in Utrecht, een opleiding voor holistische massage. Vanaf 2007 is de Tzolkin op haar pad gekomen. Dat heeft haar veel gebracht en ze maakt hiervan nog iedere dag dankbaar gebruik.

www.perspektief.info

Agenda Female Connection 2015
Houd de agenda in de gaten op de web site. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie
dinsdag
15-12-2015
17.30-22.30 Inzicht in je essentie via Tzolkin Marga Revermann
www.perspektief.info
La Source, Schin op Geul
vrijdag
26-2-2016
13.00-22.30 Trilling, resonantie en heling André Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl
La Source, Schin op Geul
dinsdag
31-5-2016
18.30-22.30 Een snelcursus in wonderen Lisa Portengen
www.smartensexy.nl
La Source, Schin op Geul
22 of 28 juni 2016 17.30-22.30 Leren van je kinderen André Brants www.brantsspiritualcoaching.nl La Source, Schin op Geul

We hopen samen met jou het jaar af te sluiten met deze workshop, die jou vast de nodige inspiratie oplevert voor 2016!

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl