Nieuwsbrief nummer 160, 25 februari 2016

Uitnodiging workshop woensdag 16 maart
We nodigen je van harte uit voor de workshop "Blind vertrouwen" op woensdag 16 maart 2016 onder leiding van Esther Crombag.

Workshop "Blind vertrouwen"
In deze interactieve workshop laat Esther ons “zien” dat er beslist voor iedereen, gehandicapt of niet, kansen en mogelijkheden te over liggen of te creëren zijn. Op ieder denkbaar niveau. Dat is de rode lijn die in haar lezingen altijd terug te vinden zal zijn.

“Mijn blindheid leerde mij dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn geluk. Tijdens mijn puberteit heb ik gaandeweg blind vertrouwen leren krijgen in mijn eigen kwaliteiten. Daarnaast had ik geen andere keuze dan ook blind vertrouwen te stellen in de ander, de medemens, zonder wie ik onmogelijk zou kunnen functioneren. Grappig genoeg is vertrouwen een eigenschap die ieder mens hard nodig heeft om het leven levenswaardig , min of meer succesvol te kunnen laten verlopen. De stille kracht van vertrouwen is beslist geen exclusief speeltje voor blinden. Vertrouwen is de basis voor vooruitgang. Wij kunnen allemaal zoveel meer dan wij denken. Het is gewoon een kwestie van doelen stellen en er in geloven. En als je een keer op je bek gaat…opstaan en de draad weer oppakken. De weg is trouwens net zo belangrijk als het eindresultaat. Geniet van de reis en vertrouw in het bereiken van de eindbestemming”.

Thema's die in de lezing o.a. aan de orde komen zijn:
- vertrouwen
- hoe ga je met tegenslag om
- doelen stellen
- open communicatie

Programma
17.30 uur: Ontvangst en diner
19.00 uur: Workshop
21.30 uur: Borrel

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). Adres: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Kosten en aanmelding
De kosten voor de bijeenkomst incl. workshop, drankjes en diner bedragen € 75 pp (incl. BTW), € 90 (incl. BTW) voor niet-leden.

Introducés zijn van harte welkom. Minimaal aantal deelnemers is 12 personen.

Esther Crombag

Esther Crombag werd, elf jaar jong, van de ene dag op de andere volledig blind. Natuurlijk bracht dit voor haar en haar leefomgeving immense verwarring te weeg.

Esther bleek gelukkig al op jonge leeftijd in staat de verwarring en frustratie die gepaard waren gegaan met het blind worden in te kunnen wisselen voor een nieuwe energiegevende missie: zij besliste simpelweg dat haar leven niet het leven van een blinde, een gehandicapte zou worden. Waarna zij zich, uiteraard met vallen en opstaan, in één consistente lijn opwerkte van de allereerste braillewoordjes BAK, BAL, LAK die zij op haar twaalfde aanleerde, tot cum laude afgestudeerd Meester in de rechten en docent rechten aan de universiteit.

Daarnaast stopte Esther veel doorzettingsvermogen en energie in topsport. Vier maal werd zij Nederlands Kampioen op de tandem in verschillende disciplines.

www.esthercrombag.nl

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer IBAN NL90 INGB 0008 1146 81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur per e-mail.

Agenda Female Connection 2016
Houd de agenda in de gaten op de web site. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie

vrijdag
26-2-2016

13.00-22.30

Trilling, resonantie en heling

André Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul
woensdag
16-3-2016
17.30-22.30 Blind vertrouwen Esther Crombag
www.esthercrombag.nl
La Source, Schin op Geul

donderdag
7-4-2016

14.00-22.30

Je lichaam als klankbord

Rozemarie Heggen
Nicole Brants

www.pinkdragon.nl
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul

dinsdag
31-5-2016

17.30-22.30

Een snelcursus in wonderen

Lisa Portengen
www.smartensexy.nl

La Source, Schin op Geul

woensdag 22-6-2016

17.30-22.30

Leren van je kinderen

André Brants www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul
September 2016 17.30-22.30 Wijze vrouwen

Rianne Peters
Jacqueline Wenting
www.ikbenzo.nu  
www.balansinwerkenleven.eu

La Source, Schin op Geul

We hopen je te zien op 16 maart!

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl