Nieuwsbrief nummer 163, 10 april 2016

Uitnodiging workshop dinsdag 31 mei 2016
We hebben Lisa Portengen in 2012 bij Female Connection te gast gehad en waren toen allen verrast over hoe zij ons op een luchtige manier inspireerde en motiveerde om dicht bij ons zelf te blijven en in onze kracht te gaan staan. Ze gaf ons daarvoor simpele, heldere oefeningen en tips mee die je direct kunt toepassen. Na het bezoek aan haar theatershow in 2013, zijn we zeer verheugd dat Lisa opnieuw naar het Limburgse land afreist om haar nieuwste boek met ons te delen, waarbij ze de spirituele lessen uit het boek "Een cursus in wonderen" vertaalt naar begrijpelijke lessen in de dagelijkse praktijk!

Workshop "Een snelcursus in wonderen"
Toen Lisa in het boek 'Een cursus in wonderen' was gedoken, leerde ze de schrijver, Koos Janson, kennen. Ze vond het boek ingewikkeld, maar wilde toch verder lezen: ‘Ik voelde, diep in mijn hart, dat dit mijn waarheid was.’ Lisa en Koos spraken af elkaar honderd dagen lang elke ochtend te bellen. Het werd een reeks gesprekken over het leven in al z’n facetten - van grote thema’s tot kleine kwesties.

Tijdens deze interactieve workshop vertelt Lisa over wonderen en hoe je die in je leven kunt herkennen en omarmen. De cursus leerde Lisa dat alles wat een mens doet een uiting van liefde, of een vraag om liefde is. ‘Het helpt mij om te kijken vanuit liefde en niet te oordelen.’

Kijk hier naar de boektrailer: https://www.youtube.com/watch?v=L2JpgXgFAP0&feature=player_embedded

Programma en locatie
17.30 uur: Ontvangst met diner
19.00 uur: Workshop
21.30 uur: Borrel
22.30 uur: Einde

De bijeenkomst vindt plaats in La Source (www.lasource.nl), Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Kosten
De kosten voor de workshop incl. diner en borrel bedragen
€ 80 pp (incl. BTW). Introducés € 90 (incl. BTW). De workshop vindt doorgang bij minimaal 15 deelnemers, maximum is ca 25 deelnemers.  Introducés zijn van harte welkom.

Aanmelden
Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op IBAN  NL90 INGB 0008 1146 81  tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een bevestiging en factuur per e-mail.

Lisa Portengen

Lisa Portengen (1972) is actrice en oprichter van online mindstyle community Smart & Sexy. Jarenlang had ze haar eigen evenementenbureau, van waaruit ze concepten voor het bedrijfsleven bedacht en sales-, communicatie- en presentatietrainingen gaf.

"Smart&Sexy is een lifestyle voor vrouwen. Wij willen vrouwen inspireren hoe we nog meer uit het leven kunnen halen en hoe we van het leven een feestje kunnen maken. Het is onze missie om vrouwen te laten ervaren wie ze werkelijk zijn. Smart staat voor ‘Bewustwording’ en Sexy voor ‘Hoe ga je dat wat je wilt aantrekken?’ Wij zijn magneten! We kunnen toveren! Met praktische tips, voorbeelden en het verbinden van al die leuke Smart&Sexy vrouwen wil Smart&Sexy alle vrouwen van Nederland inspireren!"

Samen met Koos Janson schreef Lisa in 2015 het boek ‘Het regent geluk’.

www.smartensexy.nl   

De volgende vrouwen hebben zich reeds aangemeld:
Jessica Klement - van der Graaf
Resi Penders
Anita van Kruchten
Ilona Brouns
Suze Frijns-Thomma
Yvonne Detisch
Eef Langenveld
Jacqueline Wenting

Agenda Female Connection 2016
Houd de agenda in de gaten op de web site. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie

dinsdag
31-5-2016

17.30-22.30

Een snelcursus in wonderen

Lisa Portengen
www.smartensexy.nl

La Source, Schin op Geul

woensdag
22-6-2016

17.30-22.30

Leren van je kinderen

André Brants www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul

donderdag
22-9-2016

17.30-22.30 Wijze vrouwen

Rianne Peters
www.ikbenzo.nu Jacqueline Wenting
www.balansinwerkenleven.eu

La Source, Schin op Geul

dinsdag
18-10-2016

17.30-22.30

Je persoonlijke kompas

Suze Frijns-Thomma
www.managementor.nl

La Source, Schin op Geul

donderdag 8-12-2016 19.00-22.30 Filmavond  

La Source, Schin op Geul

Wil jij ook (meer) wonderen in het leven gaan ervaren? Dan zien we je samen met Lisa graag op 31 mei!

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl