Nieuwsbrief nummer 164, 16 mei 2016

Uitnodiging workshop woensdag 22 juni
We nodigen je van harte uit voor de workshop "Leren van je kinderen" op woensdag 22 juni 2016 onder leiding van Andre Brants.

Heb je interesse? Schrijf je dan snel in, nog slechts 4 plaatsen beschikbaar.

Workshop "Leren van je kinderen"
I
In 2011 en 2012 hebben we deze workshop diverse malen gehouden en waren de deelneemsters positief verrast over de waardevolle boodschappen die ze kregen over hun kind(eren) en de concrete handvatten die werden aangereikt.

Voor de vrouwen die ook willen weten waar hun kind(eren) staan, bieden we opnieuw deze workshop aan. Deze zal in het teken staan van jouw kind(eren) in relatie tot jezelf: Wat kun jij van hen leren? Hoe spiegelen jouw kinderen jou? Hoe zitten je kinderen in elkaar? Wat zijn de aandachtspunten voor jou, hoe kun je er mee omgaan? Je wordt gevraagd om een foto van je kind(eren) mee te nemen, waar hij/zij het liefst alleen met geopende ogen op staat. Aan de hand hiervan zal Andre jou waardevolle informatie kunnen doorgeven, die je handvatten geven voor jezelf en de omgang met je kinderen.

De workshop biedt de mogelijkheid om te ervaren hoe Andre Brants als Spiritueel Coach bijzonder ondersteunend en begeleidend kan zijn in je persoonlijke zoektocht naar meer balans en kracht, in dit geval in relatie tot je kind(eren). Het delen van de coachende woorden in een groep, geeft een bijzondere meerwaarde aan de workshop. Zoals wij wel vaker vernemen van degenen die een workshop verzorgen, geeft ook Andre aan dat de samenstelling van de groep niet toevallig is. Het heeft een reden waarom juist die mensen die middag samen zijn. En een ding is zeker, de groep is er om van elkaar te leren (bewust/onbewust). Daar waar de ene een situatie ter sprake brengt, is dat voor de ander juist een antwoord waar zij op wacht of op een andere manier iets aan heeft. Daarnaast zullen anderen zich herkennen in de situaties van mede cursisten.

Wellicht nog van belang om te melden is dat er tijdens de workshop nimmer zaken aan bod komen op een manier die de integriteit/privacy van een persoon kunnen schenden. Ja, er komen persoonlijke kwesties in alle openheid aan bod, maar nooit op een grensoverschrijdende manier. Het is de door ons inmiddels bekende integere manier van het delen van je ‘strubbelingen’ met als doel het ontdekken en gebruiken van je streven naar verdere groei en ontwikkeling.

Andre Brants

Na 23 jaar in de gezondheidszorg werkzaam te zijn te geweest heeft Andre Brants zich begin 2006 in Buchten/Born gevestigd als spiritueel coach en Lichtwerker.

"Tijdens mijn werk in de zorg werd ik me er steeds meer van bewust dat er meer is tussen hemel en aarde. Vanaf 1989 heb ik me middels cursussen en workshops ontwikkeld, in eerste instantie op het "paranormale" gebied. Tijdens deze ontwikkeling werd ik me bewust dat het paranormale maar een deel is van wat we spiritualiteit noemen. Mijn zoektocht heeft me naar het EDDA centrum geleid waar ik de opleiding volgde tot Lichtwerker/ Energetisch heler. Twee jaar geleden hebben we het Edda Centrum overgenomen en zetten deze nu voort onder de naam 'Im’- Ik Ben.

Mijn intentie is om door met mensen te werken, de mens naar zich/haar zelf terug te brengen. Doel hiervan is om de mens zijn eigen helend vermogen te (re)activeren en hierdoor de mens weer in zijn/haar eigen kracht terug te brengen."

www.brantsspiritualcoaching.nl
www.im-ikben.nl

Programma
18.00 uur: Ontvangst met diner
19.00 uur: Workshop
21.30 uur: Borrel

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). Adres: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Kosten en aanmelding
De kosten voor de bijeenkomst incl. workshop, drankjes en diner bedragen € 75 pp (incl. BTW), € 90 (incl. BTW) voor niet-leden. Introducés zijn van harte welkom. Minimaal aantal deelnemers is 7 personen, maximaal 10 personen.

De volgende personen hebben zich reeds aangemeld:
Chantal Knarren
Edith Mazgon-Moonen
Astrid Janssen
Jessica Klement-De Graaf
Eef Langenveld
Jacqueline Wenting

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer IBAN NL90 INGB 0008 1146 81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur per e-mail.

Agenda Female Connection 2016
Houd de agenda in de gaten op de web site. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie

dinsdag
31-5-2016

17.30-22.30

Een snelcursus in wonderen

Lisa Portengen
www.smartensexy.nl

La Source, Schin op Geul

woensdag 22-6-2016

17.30-22.30

Leren van je kinderen

André Brants www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul

donderdag 22-9-2016

17.30-22.30 Wijze vrouwen

Rianne Peters
Jacqueline Wenting
www.ikbenzo.nu  
www.balansinwerkenleven.eu

La Source, Schin op Geul

dinsdag
18-10-2016

17.30-22.30

Je persoonlijke kompas

Suze Frijns-Thomma
www.managementor.nl

La Source, Schin op Geul

donderdag 8-12-2016

19.00-22.30 Filmavond  

La Source, Schin op Geul

We kijken opnieuw uit naar deze bijzondere workshop, want hoe fijn is het als je je bewuster bent van de (dagelijkse) spiegel van je kinderen!

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl