Nieuwsbrief nummer 169, 2 januari 2017

Ten eerste wensen we jou veel liefde, gezondheid en passie toe voor het nieuwe jaar. En hopen we je regelmatig te zien bij Female Connection, er staat weer een mooie workshops op de agenda om jou inzichten te geven, te helen en te inspireren in jouw ontwikkelproces naar jouw essentie.

Uitnodiging workshop donderdag 26 januari
We nodigen je van harte uit voor de workshop "Wijze vrouwen" op donderdag 26 januari onder leiding van Rianne Peters en Jacqueline Wenting.

Workshop "Wijze vrouwen"
Ken je het boek “Wijze vrouwen” van Susan Smit, waarin ze diverse bekende vrouwen (ouder dan 50) in de wereld interviewt, die haar inspireerden? Sterke, krachtige vrouwen die gepassioneerd zijn, veerkrachtig en iets teweeg brengen bij andere vrouwen. Vrouwen die zich bewust zijn van hun kracht en macht. Die met hun levenservaringen en levenslessen een wijze boodschap hebben voor de jongere generatie.

Een zeer inspirerend boek die ons bracht bij het thema van deze workshop. Want elk van ons heeft ook wijsheid. Vanuit ons geloof en spiritueel bewustzijn dat we hier als ziel op aarde zijn, om in dit leven bepaalde lessen te leren. Iedere ziel heeft een pad uitgestippeld en een missie. En de mensen en situaties die we als uitdaging ervaren, dragen bij om onze lessen te leren. Iedere gebeurtenis heeft een hoger doel. Ook de meest tragische  en verdrietige. Zo hebben we allemaal onze levenservaringen - ervaringen in dit leven.

Herken je dat? Dat soortgelijke situaties en mensen op je pad blijven komen, die jou triggeren, die jou raken in je pijn, die van jou vragen om in je kracht te gaan staan. En dat zolang je deze confrontaties uit de weg gaat, je de lessen nog niet pakt, deze pijnlijke situaties zich herhalen.. Totdat je de les pakt, dan komen deze niet meer terug. Dan groei je, komt er kracht en levensenergie vrij, en een nieuw perspectief om anders om te gaan met lastige mensen en situaties. Dit levert verbinding op met je essentie, en draagt bij aan jouw persoonlijke missie, de reden waarom je hier bent.

We hebben allemaal de neiging om ons te verzetten tegen lastige situaties en pijnlijke ervaringen. Maar hoe zou het zijn om deze te verwelkomen en te zien als mogelijkheden om te leren? Om door vallen en opstaan sterker te worden. En zo onze levenswijsheid, (veer)kracht te vergroten en dichter bij onszelf te komen.

Tijdens de workshop gaan we aan de slag om bewust te worden van:
- Welke terugkerende gebeurtenissen, situaties en mensen ervaar jij die jou uitdagen?
- Wat triggert jou daarin? Welke lessen jij hebt te leren in dit leven?
- Wat is jouw missie en wijsheid, waarmee jij anderen kunt inspireren?  

Rianne Peters en Jacqueline Wenting

Rianne en Jacqueline - voor de meesten van jullie bekenden - zijn sinds hun ontmoeting op 12/13 jaar, hartsvriendinnen en hebben als zielsverwanten hun zielenpad intensief met elkaar beleefd en gedeeld.

Ook hebben zij samen diverse opleidingen en cursussen gevolgd, zoals Energetische Therapie, NLP, Mindfulness en Balance Breathing ademcoaching waarna ze hun eigen missie hebben neergezet in het coachen van kinderen en volwassenen.

Rianne begeleidt in haar coaching praktijk in Rotterdam kinderen met (kenmerken van) autisme en/of ADHD Ún hun ouders zodat overleven leven wordt

Jacqueline begeleidt als coach managers en professionals in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

www.ikbenzo.nu  
www.balansinwerkenleven.eu

We zitten als zielen samen in een toneelspel, dat het leven heet. Ieder leert zijn eigen lessen. We zijn samen onderdeel van het grotere geheel. Daarom is het zo fijn om tijdens Female Connection workshops onze zielenroerselen te delen. Je raakt elkaar aan, je leert van elkaar, je inspireert elkaar. We zullen daarom ook onze wijsheden en levenslessen met elkaar delen aan het einde van de workshop.

Programma
17.30 uur: Ontvangst met diner
19.00 uur: Workshop
21.30 uur: Borrel

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). Adres: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Kosten en aanmelding
De kosten voor de bijeenkomst incl. workshop, drankjes en diner bedragen € 75 pp (incl. BTW), € 90  (incl. BTW) voor niet-leden. IntroducÚs zijn van harte welkom. Minimaal aantal deelnemers is 6 personen.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer IBAN NL90 INGB 0008 1146 81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur per e-mail.

Agenda Female Connection 2017
Houd de agenda in de gaten op de web site. De komende tijd wordt worden nog enkele workshops toegevoegd. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer(s) locatie

donderdag 26-1-2017

17.30-22.30 Wijze vrouwen

Rianne Peters
Jacqueline Wenting
www.ikbenzo.nu  
www.balansinwerkenleven.eu

La Source, Schin op Geul

vrijdag
10-3-2017

13.00-22.00 Trilling, resonantie en heling Andre Brants
brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul

vrijdag
19-5-
2017
13.00-20.00 "Kou verbindt": Wim Hof methode Brenda Tjoelker
www.essentialmovements.nl
Loft23, Voerendaal
dinsdag
27-6-2017 ovb
17.30-22.30

Lekker slapen

Aline Kruit
www.slaap-online.nl

La Source, Schin op Geul

ntb 17.30-22.30 Energy management Ellen Beckers

La Source, Schin op Geul

donderdag 14-9-2017 13.00-20.00 Hartmath

Brenda Tjoelker
www.essentialmovements.nl

Loft23, Voerendaal

We kijken uit naar deze workshop met veel wijze vrouwen :-)

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl