Nieuwsbrief nummer 172, 22 april 2017

Uitnodiging workshop vrijdag 19 mei
We nodigen je van harte uit voor de workshop "Kou verbindt. Wim Hof methode" op vrijdag 19 mei 2017 onder leiding van Brenda Tjoelker.

Workshop "Kou verbindt. Wim Hof methode"
Sta jij open om het onbekende te ontdekken? Ben je nieuwsgierig naar wat je allemaal nog meer kan? Durf jij je grenzen te verleggen om werkelijk de beste versie van jezelf te worden? Dan is deze workshop echt iets voor jou.

Dit is een workshop om tot een diepere verbinding met jezelf te komen en daardoor ook meer verbondenheid te ervaren met de wereld om je heen.

Wat kun je verwachten deze middag?
·
   
Krachtige oefeningen om je energiebanen (meridianen) beter te laten doorstromen.
·
   
Diepgaande ademhalingsoefeningen om het lichaam in een actieve staat te brengen
·
   
Rustgevende concentratie-en meditatie oefeningen
·
   
Lichaamstechnieken om je innerlijke vuur (Innerfire) te stimuleren
·
   
Een overheerlijk en verantwoord diner bereid door onze voedingsdeskundige Christel van Mil
·
   
Het ijsbad te ervaren als een moment van complete verbinding met jezelf onder professionele begeleiding. Je traint niet alleen je bloedvaten maar opent tevens je hartenergie. Kou verbindt!

Wat heb je hier nu eigenlijk aan?
·
       
Je verhoogt je weerstand
·
       
Je verbetert je bloedcirculatie
·
       
Je verbetert je prestaties, zowel fysiek als mentaal
·
       
Je ervaart meer balans tussen lichaam en geest
·
      
Je bent energieker
·
       
Je voelt je gelukkiger
·
       
Je voelt je meer verbonden zowel met jezelf als de wereld om je heen

Kortom veel redenen om deze bijzondere ervaring zelf mee te maken. Je lichaam is een afspiegeling van zowel jouw fysieke, emotionele, mentale als spirituele gesteldheid.

Je onderzoekt in het "raamwerk" van je eigen lichaam, wat de combinatie van concentratie, ademhalingsoefeningen, graduele blootstelling aan koude en diverse lichaamstechnieken voor jou kunnen betekenen. Je wordt je meer bewust van het Autonome Zenuwstelsel, je immuunsysteem en de signalen die je lichaam geeft te herkennen, te duiden en ernaar te handelen.

Programma
13.00 uur Ontvangst
Workshop
Diner
20.00
uur Einde  

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats
Loft23, Heerlerweg 23(b) te Voerendaal.

Kosten en aanmelding
De kosten voor de bijeenkomst incl. workshop, drankjes en diner bedragen € 125 pp (incl. BTW), € 140 (incl. BTW) voor niet-leden. Introducés zijn van harte welkom. Minimaal aantal deelnemers is 8 personen.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer IBAN NL34 INGB 0007 6485 37 tnv Projacq (LET OP: dit is een nieuw rekeningnummer). Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur per e-mail.

Brenda Tjoelker

"Ik ben Brenda Tjoelker (1964), eigenaar van een multidisciplinair centrum voor complementaire geneeswijze, waar tevens ondersteuning en begeleiding wordt aangeboden middels diverse Trainings- en Coachingstrajecten.

De grootste groeimogelijkheden zitten daar waar je het meeste weerstand voelt. En hoe spannend ik het ook vind, op de één of andere manier voel ik vaak een sterke drang om door mijn eigen grens heen te breken en de wereld daarachter te ontdekken.

Ik zoek vrijheid, vrij zijn van mijn eigen angsten en ook in letterlijke zin: vrijheid van plaats. Toen ik veel fysieke weerstand ondervond na de geboorte van mijn dochter, ben ik me gaan verdiepen in andere geneeswijzen. Inmiddels ben ik Shiatsu Therapeut en tevens gelicenseerd Heartmath coach, Kinderyoga Docent en Bewustzijnstrainer. Later leerde ik over Hartcoherentie en Tantra en in Nepal ontdekte ik de Vipassana. Daar begreep ik hoe belangrijk ademhaling is als bron van onze energie.

De meest recente weerstand die ik heb gevonden om mee aan de slag te gaan is mijn hekel aan kou. Geïnspireerd door de extreme lichaamscontrole van Wim Hof (The Iceman) ben ik in 2015 bij deze Wim in de leer gegaan. Ademhaling, koude training en meditatie zijn inmiddels mijn trouwe reisgenoten geworden.

Ik deel mijn kennis, liefde en ervaring heel graag. Het geeft mij het gevoel dat ik werkelijk iets kan bijdragen aan een meer vreedzame en liefdevollere wereld, van binnen en buiten!

www.essentialmovements.nl

Agenda Female Connection 2017
Houd de agenda in de gaten op de web site. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer(s) locatie
vrijdag
19-5-
2017
13.00-20.00 "Kou verbindt": Wim Hof methode Brenda Tjoelker
www.essentialmovements.nl

Loft23, Voerendaal

donderdag 14-9-2017 13.00-20.00 Hartcoherentie

Brenda Tjoelker
www.essentialmovements.nl

Loft23, Voerendaal
donderdag 23-11-2017 17.30-22.30

Lekker slapen

Aline Kruit
www.slaap-online.nl

La Source, Schin op Geul

We kijken uit naar deze grensverleggende workshop!

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl