Nieuwsbrief nummer 176, 6 februari 2018

Uitnodiging workshop dinsdag 20 februari
We nodigen je van harte uit voor de "Feet-Up workshop" op dinsag 20 februari 2019 geleid door Joelle Bartels.

Feet-Up: let Heaven touch your Feet.
De FeetUp is een instrument dat is ontworpen om de hoofdstand voor iedereen toegankelijk te maken. Dankzij het ergonomisch ontworpen kussen rust je lichaamsgewicht op de schouders en worden je nekwervels en wervelkolom ontlast. Maar daarnaast kun je met de FeetUp eindeloos veel yoga oefeningen doen.

Vergroot je yoga repertoire met talloze stretch- en ontspanningsoefeningen. De FeetUp Trainer biedt eindeloos veel mogelijkheden, ongeacht je ervaring.   

De FeetUp Trainer stelt je in staat om alle voordelen van de inversies op een veilige en leuke manier te krijgen, terwijl het je ondersteunt en motiveert om je yoga practise naar het volgende niveau te nemen!

Onder begeleiding van Joelle, gaan we aan de slag. Je hoeft geen ervaring te hebben met yoga, en als je wel ervaring hebt, kun je de eindeloze mogelijkheden ervaren van yoga beoefening met de FeetUp. Iedereen kan op zijn eigen niveau en naar eigen mogelijkheden meedoen aan deze workshop.

Programma
19.00-19.15 uur: ontvangst
19.15–21.00 uur: workshop
21.00-21.30 uur: thee met iets lekkers

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in
het oude postkantoor aan de Poststraat in Valkenburg.

Kosten en aanmelding
De kosten voor de workshop bedraagt 25 pp (incl. BTW), € 35  (incl. BTW) voor niet-leden. Introducés zijn van harte welkom. Minimaal aantal deelnemers is 10 personen.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl

 

Joelle Bartels

Joelle (1972) moeder van 3 kinderen is opgeleid door Johan Noorloos van de Nieuwe Yogaschool in Amsterdam, een van Nederlands bekendste Yogaleraren. Ze volgde trainingen in Yin en Yang Yogavormen bij vele leraren en is Gecertificeerd Yin Yoga en Feet Up instructrice.

Joelle leeft Yoga met haar gehele hart en ziel en weet haar rust, haar inzicht en enthousiasme geďnspireerd over te brengen op de deelnemers. En niet allleen op haar deelnemers. Joelle's zoon Elijah (1998) is haar gevolgd en heeft net zijn Yoga opleiding in Rishikesh, India succesvol afgerond. Moeiteloos laten zij samen verschillende yogavormen in elkaar overvloeien en passen de les perfect aan op de groep en de individuen die op dat moment aanwezig zijn.

https://nl.feetup.eu/

Agenda Female Connection 2018
Houd de agenda in de gaten op de web site. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer(s) locatie
dinsdag
20-2-2018
19.00-21.30 Feet-up workshop Joelle Bartels Valkenburg
dinsdag
20-3-2018
14.00-20.30 Free your mind Brenda Tjoelker Essential Movements, Valkenburg
dinsdag
3-7-2018
17.30-22.30

Lekker slapen

Aline Kruit
www.slaap-online.nl

La Source, Schin op Geul

dinsdag
11-12-2018
19.00-22.30 Filmavond   La Source, Schin op Geul

We zien je graag - op de kop - op 20 februari :-) !

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl