Nieuwsbrief nummer 178, 13 mei 2018

Uitnodiging workshop dinsdag 5 juni
We nodigen je van harte uit voor de workshop "Wat is je levensopdracht?" op dinsdag 5 juni onder leiding van Theo Leijser.

Workshop "Wat is je levensopdracht?"

Iedereen heeft in het leven een of meer levensopdrachten. Bij deze lezing krijg je inzichten in jouw eigen leven.Theo: 'Mijn overtuiging is dat we vele levens hebben in de evolutie. Het logo van "Het Levenspad" symboliseert deze vele levens. De groene lijnen staan voor de verschillende levens, sommige lijnen zijn kort, sommige lang. Andere lijnen worden abrupt onderbroken en andere vervagen langzamer. Uiteindelijk komen we allemaal uit op hetzelfde punt (symbolisch de dikke groene lijn).

Het logo symboliseert ook de vele mensen die onze paden kruisen. Naar mijn idee zijn het vaak dezelfde zielen die als groep steeds bij elkaar komen, steeds in een andere rol. Op het einde van ons leven hebben we dan geleerd/volbracht wat in de blauwdruk de bedoeling was.'

Werkwijze van Theo:
'
Door contact te leggen met mijn gidsen en overledenen personen geeft ik deze waardevolle berichten door aan hun dierbaren. Alle berichten worden gefundamenteerd met persoonlijke zaken die ik niet kan weten. Vaak is het dan zo dat iemand zelf tot inzichten komt en daar zijn/haar keuzes op kan maken. Problemen/moeilijkheden kunnen dan helderder worden.

Het is voor mij heel belangrijk dat mensen niet afhankelijk van mij of wie dan ook worden maar hun eigen krachten ontdekken of nog verder kunnen ontwikkelen en op die krachten hun eigen koers varen. Ik ben ervan overtuigd dat de intuitie van ieder van ons nog veel verder ontwikkeld zou kunnen worden, zoals ik er ook van overtuigd ben dat er steeds meer mensen op een meer spirituele manier invulling kunnen geven aan hun leven.'

Programma
19.30-ca 22.30 workshop incl. informele afsluiting

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats
in de praktijk Praktijk Het Levenspad, Geleen.

Kosten en aanmelding
De kosten voor de workshop bedragen € 25 pp (incl. BTW), € 40 (incl. BTW) voor niet-leden. IntroducÚs zijn van harte welkom. Maximaal aantal deelnemers is 12 personen.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer IBAN NL34 INGB 0007 6485 37 tnv Projacq (LET OP: dit is een nieuw rekeningnummer). Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur per e-mail.

Theo Leijser

"Mijn naam is Theo Leijser. Ik ben geboren op 21 juli 1966, getrouwd met een lieve vrouw en vader van drie prachtige dochters en 2 mooie zonen, waarvan de 3 jongste geadopteerd zijn uit China.

Onze biologische zoon is in 2000 overleden, voor mij en mijn gezin uiteraard erg ingrijpend. Maar tevens ook een ommezwaai in mijn leven en in mijn ervaringen met het spirituele. Als kind had ik al allerlei spirituele ervaringen, maar omdat niemand mij echt begreep werden deze gevoelens naar de achtergrond verdrongen.

Door het overlijden van onze zoon vielen al mijn zekerheden weg en werd ik gedwongen om deze verdrongen zaken weer toe te laten. Het drong tot mij door dat ik iets kon betekenen voor andere mensen door als een soort katalysator te fungeren en hun eigen krachten en talenten te laten ontdekken. Als vanzelf kwamen er een heleboel mensen op mijn pad waar ik iets voor heb mogen betekenen. Door de snelle groei van de praktijk besefte ik dat de combinatie met mijn baan bij DSM niet meer haalbaar was. Daarom heb ik de keuze gemaakt om per 1 januari 2008 fulltime te gaan werken in de praktijk. Zeker ook om meer tijd vrij te maken voor mijn gezin, dat voor mij heel belangrijk is.'

www.hetlevenspad.nl 

Agenda Female Connection 2018
Houd de agenda in de gaten op de web site. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer(s) locatie

dinsdag
15-5-2018

14.00-20.30

Workshop Energizers

Brenda Tjoelker
www.essentialmovements.nl

Essential Movements, Valkenburg

dinsdag
5-6-2018

19.30-22.00

Wat is je levensopdracht?

Theo Leijser
www.hetlevenspad.nl

Geleen

dinsdag
3-7-2018

17.30-22.30

Lekker slapen

Aline Kruit
www.sleepwise.nu

La Source, Schin op Geul

woensdag 5-9-2018

19.00-22.00 Ki-walking and running Brenda Tjoelker
www.essentialmovements.nl
Essential Movements, Valkenburg

dinsdag
11-12-2018

19.00-22.30

Filmavond

La Source, Schin op Geul

Ben je ook benieuwd naar je levensopdracht? Meld je dan snel aan. Het aantal plaatsen is beperkt.

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl