Nieuwsbrief nummer 19, 23 oktober 2008

Beste dames,

Inleiding
Het is oktober en de gezellige maanden met herfstwandelingen, koude neuzen, Sinterklaas en Kerst kondigen zich aan. Haardvuur zal knetteren, gedichten worden voorgelezen, kaarsen worden aangemaakt en langzamerhand zullen de gedachten richting 2009 gaan. Zo ook hebben wij nagedacht over de invulling van Female Connection volgend jaar. Na een prachtig startjaar met nog twee mooie workshops voor de boeg is er nog heel veel moois waar we jullie graag van laten ‘proeven’, als ondersteuning in jouw persoonlijke groei en het vinden van je balans. Om het aanbod optimaal aan te laten sluiten op jullie wensen bieden wij jullie verderop in deze nieuwsbrief de mogelijkheid om een keuze te maken uit 15 verschillende workshops en trainingen.

Lidmaatschap
In de vorige nieuwsbrief hebben we een aantal aanpassingen vermeld welke nodig zijn om van Female Connection een volwaardige club te maken. Zo is er nu een reglement en een vaste ledenprocedure. We zijn zeer verheugd dat reeds een ruim aantal van jullie zich definitief als lid hebben aangemeld en nodigen degenen die dat nog niet hebben gedaan van harte uit om ook officieel deel te nemen ons bijzondere netwerk.

Aanmelding als lid geschiedt via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl, je krijgt een bevestiging met details voor betaling van het jaarlijkse lidmaatschapsgeld van EUR 25,- excl. BTW (factuur mogelijk). Een ieder die in 2008 reeds bij een workshop aanwezig is geweest kan zonder meer lid worden. Nieuwe leden/introducÚs krijgen de gelegenheid om twee maal vrijblijvend een workshop bezoeken met een meerprijs van EUR 10,- per workshop. Nadien horen wij graag of ze definitief lid willen worden. Deze informatie is nu ook te vinden op onze website www.femaleconnection.nl.

Overzicht potentiŰle workshops 2009
Hieronder staan een 18-tal activiteiten vermeld welke wij zeer de moeite waard vinden. In bijgevoegd document vind je een korte samenvatting van de diverse workshops. Graag horen wij welke 8 jullie het meeste aanspreken. Geef met een cijfer van 1 tot 8 je favorieten aan en stuur deze naar jacqueline@femaleconnection.nl. De 8 met de hoogste scores zullen het programma van 2009 bepalen. Mochten jullie aanvullend op ons aanbod nog andere workshops op de lijst willen zien staan dan horen wij dat graag. Uiteraard ook als er andere op- en of aanmerkingen zijn met betrekking tot het programma.

1.   Yogaworkshop

2.   Blote voeten en – zintuigenpark te Brunssum

3.   Enneagram workshop

4.   Worskhop Lachmeditatie

5.   Qigong workshop

6.   Workshop “Colour & Style Coaching”

7.   Workshop NEI (Neuro Emotionele Integratie)

8.   Workshop “Psychometrie” (door D. Brants)

9.   Workshop “Psychognomie”

10. Geluk is een keuze

11. Workshop stemgebruik

12. Workshop “Ik en de ander”

13. Droomworkshop

14. Workshop “Natuurlijk leiderschap“ / Werken met paarden

15. Muziek/verwenweekend

16. Lezing door D. Brants

17. Introductieavond familie- en organisatieopstellingen

18. Professional Organizing

Waar ligt jouw voorkeur?
Stuur ons graag een mail met de volgende 8 workshops die jij het liefst volgend jaar op het programma van Female Connection ziet staan:

1.                    

2.                  

3.                    

4.                   

5.

6.

7.

8.

Aanvullende wensen:

 

We zouden graag voor 16 november je reactie ontvangen, zodat we ermee aan de slag kunnen.

Agenda Female Connection 2008
De volgende workshops vinden in oktober en november plaats. Meer informatie vind je op de web site. Mocht je nog interesse hebben, op 28 november is nog 1 plaatsje vrij.

datum tijd Thema trainer locatie
maandag
27 okt. en 3 nov.
19.00-22.30 uur Aura- en chakraworkshop www.hetsteenhuis.nl 

Susanne Weissenrieder en Wolfgang Halder

Lemiers

vrijdag
28 nov.
15.00-21.30

workshop "Intu´tief schilderen"

Claudia Volders

Houthem

Wij zijn zeer benieuwd naar jullie voorkeuren. En of je lid wilt worden van Female Connection, mocht je dat nog niet gemeld hebben! De terugkoppeling van jullie scores met bijbehorende agenda voor 2009 en ledenlijst worden jullie in december toegestuurd.
 
Alvast heel veel plezier tijdens de komende workshops.
 

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl