Nieuwsbrief nummer 27, 28 januari 2009

Uitnodiging workshop 5 maart 2009
We willen je graag uitnodigen voor de workshop van Female Connection op 5 maart 2009: "Psychometrie", geleid door Andre Brants. Hieronder vind je meer informatie over de workshop en hoe je je kunt aanmelden.

Workshop "Psychometrie"
Op 5 maart verzorgt Andre voor Female Connection de workshop Psychometrie. In grote lijnen komt het erop neer dat hij met het aanpakken van een persoonlijk object iets vertelt over een tweetal aspecten, namelijk:
- hoe de betreffende persoon momenteel in het leven staat en
- wat zij eraan kan doen om nog meer in haar eigen kracht te komen/staan.
De persoon krijgt een zuiver(-der) inzicht in zichzelf, haar krachten en haar mogelijkheden. Tijdens de sessie wordt Andre geholpen door gidsen of overleden familieleden uit Gene Zijde.

Om aan de workshop mee te doen hoef je niet te geloven in ‘het paranormale’ of ‘Gene Zijde’. De workshop biedt de mogelijkheid om te ervaren hoe Andre Brants als Spiritueel Coach bijzonder ondersteunend en begeleidend kan zijn in je persoonlijke zoektocht naar meer balans en kracht.

Het delen van de coachende woorden in een groep, geeft een bijzondere bijdrage aan de workshop. Zoals wij wel vaker vernemen van degenen die een workshop verzorgen, geeft ook Andre aan dat de samenstelling van de groep niet toevallig is. Het heeft een reden waarom juist die mensen die middag samen zijn. En een ding is zeker, de groep is er om van elkaar te leren (bewust/onbewust). Daar waar de ene een situatie ter sprake brengt, is dat voor de ander juist een antwoord waar zij op wacht of op een andere manier iets aan heeft. Daarnaast zullen anderen zich herkennen in de situaties van mede cursisten.

Ter voorbereiding van dit proces start de workshop met een meditatie die ons doet richten op onze eigen kracht enerzijds en verbondenheid creëert met de anderen anderzijds.

Andre Brants

Na 23 jaar in de gezondheidszorg werkzaam te zijn te geweest heeft Andre Brants zich begin 2006 in Buchten/Born gevestigd als spiritueel coach en Lichtwerker. Al meer dan 15 jaar volgt Andre medium- en spirituele opleidingen en sinds kort geeft hij ook zelf les in dit vakgebied. Vanuit zijn overtuiging dat ieder mens perfect is, bekijkt hij ziekten en andere ongemakken als gevolgen van dieper liggende oorzaken. Op zijn manier houdt hij mensen een spiegel voor met als doel genezing, bespoediging van herstel en het versterken van ieders eigen ‘levensvuur’. www.brantsspiritualcoaching.nl

Wellicht nog van belang om te melden is dat er tijdens de workshop nimmer zaken aan bod komen op een manier die de integriteit/privacy van een persoon kunnen schenden. Ja, er komen persoonlijke kwesties in alle openheid aan bod, maar nooit op een grensoverschrijdende manier. Het is de door ons inmiddels bekende integere manier van het delen van je ‘strubbelingen’ met als doel het ontdekken en gebruiken van je krachten, anderen een zetje geven en samen streven naar verdere groei en ontwikkeling.

Zoals Andre zelf zegt: “Mijn insteek is om op een aardse manier mensen op een liefdevolle manier in hun kracht te zetten, door gebruik te maken van de zonnekant van de persoon zelf.”

Programma
14.30 uur: Ontvangst uur met koffie en thee
15.00 – 18.30 uur: Workshop: incl. korte pauze
- Introductie 10 min
- Meditatie Unity Breathing 30 min
- Psychometrie ca 15 min p.p.
- Afsluiting vragen 15 min.
18:30-22:30 borrel en diner

Locatie, kosten en aanmelding
De workshop vindt plaats in La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). De ontvangst is vanaf 14.30 uur. De workshop start om 15.00 uur tot ca 18.30 uur. Aansluitend drinken we graag samen een borrel en zullen we door gastheer Ton Becker worden verwend met een diner.
Adres La Source: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

De kosten voor de workshop, eten en drankjes bedragen € 100 pp (incl. BTW), € 112 (incl. BTW) voor niet-leden.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer 811.46.81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur per e-mail.

We hebben maximaal 12 plaatsen voor deze workshop.

Agenda Female Connection 2009
Hierbij de workshops die voor 2009 zijn vastgelegd. Schrijf de data alvast in je agenda! Meer informatie vind je binnenkort op de web site. De uitnodigingen volgen tzt.

datum tijd Thema trainer locatie
Dond.
5 maart
15.00-22.00

workshop Psychometrie

André Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul

dond. 16 april 15.00-22.00 NEI

Karlo Mans www.sensounico.eu 

La Source, Schin op Geul
dond. 14 mei 15.00-22.00

Het verschil tussen aanraken en aangeraakt worden

Ted Troost
www.gezondmanagement.nl

La Source, Schin op Geul

dond. 25 juni o.v.b. 15.00-22.00 Workshop stemgebruik

Liselote Hambeukers-Nollet www.stemkunst.nl

Roseraie de la Vallee, Wonck, België (vlak bij Maastricht)
2-4 okt vrijd. 20.00-zond 17.00 Verwen & muziekweekend

Ton Witsiers &
Marijke Venderbosch

Zutphen

dond.
5 nov

19.00-22.00

Boekpresentatie “Zielewind”

Olette Luitwieler
www.oletteluitwieler.nl

ntb
dinsdag 24 nov 15.00-22.00 Psychognomie Anette Müller
www.anettemuller.nl 
ntb

We hopen jullie te zien op 5 maart, het belooft opnieuw een hele bijzondere workshop te worden.

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl