Nieuwsbrief nummer 33, 7 mei 2009

Uitnodiging workshop donderdag 25 juni 2009
We willen je graag uitnodigen voor de Female Connection  workshop "Stem en bezieling" op donderdag 25 juni, geleid door Liselotte Hambeuker. Hieronder vind je meer informatie over de workshop en hoe je je kunt aanmelden.

Workshop "Stem en bezieling"
Op 25 juni verzorgt
Liselotte Hambeuker-Nollet voor Female Connection de workshop "Stem en bezieling" op een bijzondere plek, nl. in de rozentuin van Roseraie de la Vallee in Wonck, Belgie (vlak over de grens bij Maastricht).

Het doel van deze workshop is het in harmonie brengen van de persoonlijke identiteit met de identiteit van je stem. Je stem heeft een eigen identiteit, die je persoonlijke identiteit moet blootleggen, weerspiegelen. Je stem is de eerste uiting van de ziel.

Als de klank van je stem niet in harmonie is met je persoonlijkheid loop je jezelf voorbij, word je moe aan het eind van de dag en is het moeilijk om to the point te communiceren. Vaak is het zo dat mensen met een andere stem spreken dan ze zijn.

In deze workshop gaan we op zoek naar de bezieling van de stem. Zo'n stem heeft glans en komt zonder moeite of inspanning. We ervaren deze door te luisteren naar lichaam, geest en omgeving. Door in deze buitenworkshop contact te maken met de elementen en door gebruik te maken van de stemmen van de medecursisten ga je de bezieling van je stem ervaren. Zo kom je door het ervaren van je eigen stem in contact met jezelf en met je omgeving. Je gaat beter naar je lichaam luisteren. Door je stem in je lichaam te laten resoneren kun je ook blokkades opsporen en lostrillen. De essentie van deze workshop is: identiteit

Liselotte Hambeuker

Liselotte Hambeuker-Nollet is gediplomeerd logopediste en zangpedagoge en zangeres. Ze heeft haar eigen bedrijf Stemkunst in Cadier en Keer.
Liselotte was op jonge leeftijd al gefascineerd door de menselijke stem in al haar facetten.

Om een goede theoretische paramedische basis te leggen, volgde ze de opleiding Logopedie in Heerlen. Hierna rondde zij op het Conservatorium in Maastricht de opleiding solozang klassiek af. Ook volgde ze verschillende intensieve trainingen op het gebied van zang, stem, adem en houding waaronder die bij dr. prof. Pahn.

Met dit alles legde ze de basis voor de activiteiten van
Stemkunst.

De workshop zal buiten plaats vinden in een prachtige rozentuin of bij slecht weer in de serre. Deelnemers wordt verzocht makkelijk zittende kleding te dragen in overeenstemming met het weer.

Programma
14.30 uur: Ontvangst uur met koffie, thee en zelfgebakken vlaai
15.00–18.00 uur: workshop
diverse oefeningen met een spirituele inslag
diverse toegepaste stemexpressie en -improvisatie oefeningen
18.00-22.00 borrel en vegetarisch diner met huisgemaakte gerechten

Locatie, kosten en aanmelding
De workshop vindt plaats
In de rozentuin van Roseraie de la Vallee, Place Communale 6, 4690 Wonck, België (vlak bij Maastricht) www.roseraiedelavallee.eu.

De kosten voor de workshop, eten en drankjes bedragen € 100 pp (incl. BTW) en € 112 (incl. BTW) voor niet-leden inclusief: workshop, toegang Rozentuin, ontvangst met koffie/thee en zelfgebakken vlaai, diner en drankjes.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer 811.46.81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur per e-mail.

Introducés zijn van harte welkom. Minimaal aantal deelnemers is 10 personen, maximaal 20 personen.

Agenda Female Connection 2009
Hierbij de workshops die voor 2009 zijn gepland. Meer informatie vind je op de web site. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd Thema workshop trainer locatie
dond. 14 mei 15.00-22.00

Het verschil tussen aanraken en aangeraakt worden

Ted Troost
 

La Source, Schin op Geul

dond. 25 juni 15.00-22.00 Stem en bezieling

Liselote Hambeukers-Nollet www.stemkunst.nl

Roseraie de la Vallee, Wonck, België (vlak bij Maastricht)
2-4 okt vrijd. 20.00 - zond 17.00 Verwen & muziekweekend

Ton Witsiers &
Marijke Venderbosch

Zutphen

dond.
5 nov

19.00-22.30

Boekpresentatie “Zielewind”

Olette Luitwieler
www.oletteluitwieler.nl

La Source, Schin op Geul
dinsdag 24 nov 14.00-22.00 Psychognomie Anette Müller
www.anettemuller.nl 
La Source, Schin op Geul
vrijdag 8 jan EN donderdag 28 januari 2010 15.00-22.30 Geluk is een keuze
(na doorslaand succes in januari 2009)
Mariska van der Werf
www.gelukiseenkeuze.nl
Partij (Wittem)

Wil je op zoek naar de bezieling van je stem, de uiting van je ziel in harmonie met je identiteit...? Schrijf je dan snel in voor deze aansprekende workshop!

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl gsm
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl