Nieuwsbrief nummer 49, 9 april 2009

Uitnodiging workshop 27 mei 2010
We willen je graag uitnodigen voor de Female Connection workshop "Spreken vanuit je Hart ", geleid door Stef de Beurs. Hieronder vind je meer informatie over de workshop en hoe je je kunt aanmelden.

Workshop "Spreken vanuit je Hart"
Spreken vanuit je Hart met Speaking Circles, de meest populaire workshop van Stef's Academie voor Communicatie & Leven uit Hoorn (NH), is 'n must ten aanzien van authentiek spreken voor groepen/ presentatievaardigheden. Volledig jezelf zijn in communicatie met één of véél anderen. Dat is het geheim en de kracht van Speaking Circles.

Een workshop Speaking Circles biedt je een krachtige methode om je authenticiteit te ervaren, of je nu beginner of gevorderde bent t.a.v. spreken in het openbaar. Speaking Circles gaat over hoe mensen écht met elkaar zijn en in volledige aandacht met elkaar communiceren, in zakelijke omgeving of privé. Elke workshop staat op zichzelf en vormt een afgerond geheel, zo ook de verkorte workshop voor Female Connection. Een volledige dagworkshop en vaker deelnemen bewerkstelligt meer verdieping en integratie.

Speaking Circles is een vernieuwende en eigentijdse methodiek. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een presentatie, vergadering of training. In alle situaties gaat het om de relatie die je aangaat met anderen, hoe kort die soms ook duurt. Over het geven van aandacht aan je luisteraars ...... en het ontvangen daarvan. Je bent vooral inspirerend door je aanwezigheid. Als je al een regelmatige spreker bent: Speaking Circles brengt je naar de essentie van communicatie. Van afstand naar verbinding, van optreden naar aanwezig zijn, van wachten naar luisteren, van spreken tegen naar spreken met, van spanning naar gemak en van acteren naar authenticiteit.

 

Stef de Beurs

Stef schreef het boek ‘Spreken vanuit je Hart’ en richtte in 2009 De Academie voor Communicatie & Leven op om opleidingen te verzorgen op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

“Het is mijn passie om mensen te begeleiden in hun ontwikkeling, inspireren en motiveren tot bewustwording, stimuleren om hun droom waar te maken, stimuleren om elkaar te accepteren zoals we zijn, stimuleren echt naar elkaar te luisteren, en uiteraard mezelf blijven ontwikkelen. Het werken met mensen moet voor mij voldoen aan het volgende: Situaties creëren waarin mensen zich dermate veilig voelen dat zij zichzelf kunnen helen en/of ontwikkelen."
www.debeurs.com

Programma
vanaf 13.30 uur: Ontvangst met koffie en thee
14.00– ca 19.00 uur: Workshop
19.00-22.30 borrel en diner
 

Locatie, kosten en aanmelding
De workshop vindt plaats in La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). De ontvangst is vanaf 13.30 uur. De workshop start om 14.00 uur tot ca 19.00 uur. Aansluitend drinken we graag samen een borrel en zullen we door gastheer Ton Becker worden verwend met een diner.
Adres La Source: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

De kosten voor de workshop, eten en drankjes bedragen € 125 pp (incl. BTW), € 140 (incl. BTW) voor niet-leden.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer 811.46.81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur per e-mail.

We hebben minimaal 12 aanmeldingen nodig, om Stef vanuit Noord Holland over te laten komen. Maximum is 16 deelneemsters. Introducés zijn van harte welkom. De volgende personen hebben zich reeds aangemeld voor de workshop:

donderdag 27 mei
  1. Irene de Vries

  2. Illona Bonten

  3. Sarah Klein Haneveld

  4. Katrin van der Water

  5. Marga Sleijser - introduce

  6. Eef Langenveld

  7. Jacqueline Wenting

We vragen je om je uiterlijk 26 april aan te melden, zodat we Stef kunnen laten weten of we voldoende aanmeldingen hebben.

Agenda Female Connection 2010
Alle details over de workshops die in 2010 op het programma staan, vind je op de web site. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd Thema workshop trainer locatie
donderdag 27-05-2010 14.00-22.30 Spreken vanuit je Hart Stef de Beurs
www.debeurs.com
La Source, Schin op Geul
Donderdag 17-6-2010 14.30-22.30 Paarden als spiegel van je ziel Vivian van Bergen
Marie Therese Corbeij
www.zesttraining.nl  
Hulsberg

2/4-7-2010  

vrijd 20.00  zond 17.00

Female Connection weekend

Ton Witsiers &
Marijke Venderbosch

Zutphen

donderdag 16-9-2010

15.00-22.30

Karakterstructuren

Andre Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul

dinsdag
12-10-2010

13.00-22.30

Balance Breathing

Paul Lenferink
www.balancebreathing.nl

La Source, Schin op Geul

29/31-10-2010

vrijd 20.00  zond 17.00

Female Connection weekend

Ton Witsiers &
Marijke Venderbosch

Zutphen

We hopen op 27 mei met jullie te spreken, vanuit het Hart...

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl