Nieuwsbrief nummer 50, 29 april 2009

Uitnodiging workshop 17 juni 2010
We willen je graag uitnodigen voor de Female Connection workshop "Paarden spiegelen ", geleid door Vivian van Bergen en Marie Thérèse Corbey. Hieronder vind je meer informatie over de workshop en hoe je je kunt aanmelden.

Workshop "Paarden spiegelen"
Op 17 juni 2010 organiseren Vivian van Bergen (ZEST) en Marie Thérèse Corbey (MARENGO) een workshop waarin je kunt kennis maken met de bijzondere dingen die paarden ons kunnen leren.

In deze workshop kun je ervaren hoe paarden reageren op ons gedrag, intenties en gevoelens. Zij zijn een ware spiegel van onze binnenkant.

Het paard is een vluchtdier daarom is hij om te overleven afhankelijk van het contact met zijn omgeving. Een paard is daardoor heel sensitief en alert. Zij nemen feilloos waar of wij te vertrouwen zijn of niet , en dat heeft met name te maken met congruentie tussen wat we voelen en wat we doen. Ook zijn paarden gevoelig voor disbalans in ons (familie)systeem en laten zij ons soms zien of de balans in geven en nemen klopt, of je genoeg ruimte neemt voor jezelf. Als er disbalans is, dan is een paard beschermend (net als met een veulen) en bereid jou zijn energie te geven.

Daarnaast is een paard gevoelig voor leiderschap en is bereid ons als leider te accepteren. Maar alleen als er veiligheid is, als we in het contact uitnodigend zijn, en als we overtuigend en duidelijk zijn over wat we willen.

We werken met paarden vanaf de grond aan de hand van oefeningen. Het contact is altijd heel puur, zonder dwang. En we gebruiken daarom geen halster of andere hulpmiddelen. De verbinding is heel intens en wij ervaren vrijwel altijd dat mensen na de workshop verwonderd zijn over deze intensiteit.
Het is ook niet meer mogelijk daarna langs een wei te lopen zonder contact te maken.

Vivian van Bergen

Vivian is lid van Female Connection en heeft haar eigen ZEST Training & Coaching bedrijf. Samen met Marie Thérèse Corbey van Marengo heeft ze een aanpak ontwikkeld, waarin ze paarden inzet in leiderschap en team-trainingen. Vivian vindt dynamiek in trainingen belangrijk en zoekt altijd naar manieren om mensen in beweging te zetten.

"Beweging maakt vrij, en als je vrij bent kun je keuzes maken die bijdragen aan een goede balans in werk en leven."

www.zesttraining.nl www.marengotrainingen.nl

En mensen die angst hebben voor paarden, zullen ervaren dat deze angst geen belemmering hoeft te zijn en dat de angst minder wordt, of zelfs verminderd. Het overwinnen van deze angst ervaren deelnemers als overwinning op zichzelf!

Programma
14.00 ontvangst op manege Ravensbosch in Hulsberg
14.30 start workshop
18.00 borrel
18.30 afsluiting bij de manege, vertrek naar Geulhemermolen
19.00 diner in Geulhemermolen

Locatie, kosten en aanmelding
De workshop vindt plaats bij manege Ravenbosch in Hulsberg. De ontvangst is vanaf 14.00 uur. Na afsluiting van de workshop op de manege, vertrekken we naar de Geulhemermolen voor een gezamenlijk diner en informeel samenzijn. 

De kosten bedragen € 125 pp (BTW vrij) voor workshop, borrel en 2-gangen diner met drankjes.
Niet leden betalen € 140 (BTW vrij).

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl. De workshop wordt direct gefactureerd door ZEST, dus aub geen geld overmaken aan Projacq Management BV, zoals gebruikelijk. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur per e-mail. En een bevestiging met routebeschrijving.

We hebben minimaal 8 aanmeldingen nodig, maximum is 20 deelneemsters. Per ring wordt gewerkt met maximaal 10 personen. Introducés zijn van harte welkom. De volgende personen hebben zich reeds aangemeld voor de workshop:

donderdag 17 juni
  1. Rianne Peters

  2. Sarah Klein Haneveld

  3. Eef Langenveld

  4. Jacqueline Wenting

Agenda Female Connection 2010
Alle details over de workshops die in 2010 op het programma staan, vind je op de web site. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd Thema workshop trainer locatie
donderdag 27-05-2010 14.00-22.30 Spreken vanuit je Hart Stef de Beurs
www.debeurs.com

NOG ENKELE PLAATSEN VRIJ

La Source, Schin op Geul
Donderdag 17-6-2010 14.30-22.30 Paarden als spiegel van je ziel Vivian van Bergen
Marie Therese Corbeij
www.zesttraining.nl  
Hulsberg

2/4-7-2010  

vrijd 20.00  zond 17.00

Female Connection weekend

Ton Witsiers &
Marijke Venderbosch

Zutphen

donderdag 16-9-2010

15.00-22.30

Karakterstructuren

Andre Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul

dinsdag
12-10-2010

13.00-22.30

Balance Breathing

Paul Lenferink
www.balancebreathing.nl

La Source, Schin op Geul

29/31-10-2010

vrijd 20.00  zond 17.00

Female Connection weekend

Ton Witsiers &
Marijke Venderbosch

Zutphen

We hopen jullie te zien bij deze bijzondere en inspirerende workshop op 17 juni.

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl