Nieuwsbrief nummer 60, 11 januari 2011

Uitnodiging workshop 22 februari 2011
We willen je graag uitnodigen voor de Female Connection workshop "NLP en effectief communiceren" op dinsdag 22 februari, geleid door Paul Lenferink. Hieronder vind je meer informatie over de workshop en hoe je je kunt aanmelden.

Voor de deelneemsters aan de NLP workshop in februari 2010: Deze workshop staat op zich en heeft een andere focus (nl. effectieve communicatie) dan de workshop in 2010, dus is zeer interessant als verdieping van je kennis over en toepassing van NLP in je dagelijks en professionele leven.

Workshop "NLP en effectief communiceren"
NLP (Neuro-Lingu´stisch Programmeren) is een model voor effectieve communicatie, gedragsverandering en persoonlijke groei. We communiceren met elkaar, en be´nvloeden elkaar voortdurend. We hebben hierbij onze eigen voorkeur in hoe we ons profileren en hoe we ons uitdrukken. We worden in dit proces veelal onbewust gestuurd door onze eigen overtuigingen. Die kunnen onszelf, maar ook de ander beperken en/of belemmeren. We hebben onbewuste patronen ontwikkeld in hoe we communiceren.

De manier waarop jij communiceert is niet de enige manier waarop je met anderen kunt communiceren. Een succesvolle manier bij de een hoeft niet automatisch hetzelfde resultaat op te leveren bij een ander! Alleen daarom al zou het voor veel mensen boeiend en leerzaam zijn om bewust te worden van die onbewuste processen, die bepalend zijn voor de wijze waarop wij communiceren. Vooral in beroepen waar communicatie centraal staat, is het van groot belang om zeer flexibel te worden in je communicatie. Hoe kun je de ander benaderen en aanspreken, zodat je optimaal contact hebt, maximaal kunt﮶ be´nvloeden en veel mogelijkheden ter beschikking hebt om te kunnen activeren, motiveren en coachen?
 

Paul Lenferink

Paul Lenferink (1962) is  gecertificeerd NLP Trainer.

"Vanaf 1996 leid ik NLP Practitioners , Master Practitioners en NLP trainers op. Naast het trainen van vaardigheden wil ik mensen ook bewustmaken van het belang van hun mensvisie en hun eigen attitude. Het is voor mij inspirerend om mensen te coachen in hun persoonlijke ontwikkeling, omdat dat uiteindelijk leidt tot structurele veranderingen. Met name mijn achtergrond in de sportwereld heeft me enorm bewust gemaakt van een waarde die erg belangrijk is het leven van iedereen: Passie!
Met andere woorden: Werken en leven met hart en ziel!"

www.linnsittard.nl
 

In deze op maat gemaakte workshop voor Female Connection krijgen de deelneemsters allereerst een korte inleiding in NLP. Daarnaast focussen we op NLP als communicatiemodel. Hoe kun je effectiever en gemakkelijker communiceren? Het is immers niet altijd even vanzelfsprekend om met iedereen goed contact te kunnen maken. Met sommigen heb je meteen een “klik”, met anderen die je al geruime tijd kent heb je wellicht het gevoel dat die “klik” er nooit zal komen.
In deze workshop krijgen de deelneemsters inzicht en handvatten om de interactie en communicatie met anderen te verbeteren. De deelneemsters leren ook hoe zij gemakkelijker en effectiever contact kunnen maken Ún effectiever kunnen communiceren met mensen waar dat proces nu moeizaam mee verloopt.

NLP biedt eenvoudige “tools” die iedereen meteen kan toepassen in de dagelijkse praktijk. In deze NLP workshop gaan de deelnemers meteen aan de slag met de aangereikte communicatievaardigheden en technieken.

Programma
vanaf 14.30 uur: ontvangst met koffie en thee
15.00–19.00 uur: workshop incl. pauze
19.00-22.30 borrel en diner

Locatie, kosten en aanmelding
De workshop vindt plaats in La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). De workshop start om 15.00 uur tot ca 19.00 uur. Aansluitend drinken we graag samen een borrel en zullen we door gastheer Ton Becker worden verwend met een diner. Adres La Source: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

De kosten voor de workshop, eten en drankjes bedragen € 110 pp (incl. BTW), € 125 (incl. BTW) voor niet-leden.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl . De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer 811.46.81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur en bevestiging per e-mail.

We hebben maximaal 16 plaatsen voor deze workshop. IntroducÚs zijn van harte welkom.

Agenda Female Connection 2011
Houd de agenda in de gaten op de web site, er zullen nog enkele workshops volgen, waaronder een of twee filmavonden, die een mooie aanvulling bleek op ons programma. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie
dinsdag
22-2-2011
15.00-22.30 NLP en effectief communiceren Paul Lenferink
www.linnsittard.nl
La Source, Schin op Geul
woensdag 30-3-2011 15.00-22.30 Gestaltcoaching en Lichaamswerk Marga Sleijser
www.margasleijser.nl
La Source, Schin op Geul
woensdag 6-4-2011 / donderdag 21-4-2011 19.00-22.30 Reading geven met Engelen kaarten Meggy Lenferink
www.engelenhealing.nl 

 
Einighausen-Sittard
woensdag 11-5-2011 15.00-22.30 Psychometrie

Andre Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul
donderdag 19-5-2011 15.00-22.30 Luisteren naar je kind(eren)

Andre Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul
vrijdag
24-6-2011
14.00-22.30 Transformatiespel geleid door Eef en Jacqueline La Source, Schin op Geul
woensdag 19-10-2011 19.00-22.30 Interactieve lezing over 2012

Andre Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul
donderdag 24-11-2011 14.00-22.30
 
Spreken vanuit je Hart

Stef de Beurs
www.debeurs.com

La Source, Schin op Geul

We zijn er van overtuigd dat deze NLP workshop met Paul ons opnieuw concrete en werkbare handvatten geeft om mee aan de slag te gaan en effectiever contact te maken en te communiceren. We hopen jullie te zien op 22 februari.

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl