Nieuwsbrief nummer 66, 14 april 2011

Uitnodiging workshops 11 en 19 mei 2011
In mei staan er 2 workshops met Andre Brants op de agenda: op woensdag 11 mei Psychometrie en op donderdag 19 mei Leren van je kind(eren). Aangezien Andre in de afgelopen jaren al een aantal waardevolle workshops voor Female Connection heeft verzorgd, is het aantal aanmeldingen al groot en zijn er alleen nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de Psychometrie workshop op 11 mei. Hieronder vind je meer informatie over de workshops, de aanmeldingen tot nu toe en hoe je je nog kunt aanmelden.

Workshop "Psychometrie" woensdag 11 mei
In grote lijnen komt het erop neer dat hij met het aanpakken van een persoonlijk object iets vertelt over een tweetal aspecten, namelijk:
- hoe de betreffende persoon momenteel in het leven staat en
- wat zij eraan kan doen om nog meer in haar eigen kracht te komen/staan.
De persoon krijgt een zuiver(-der) inzicht in zichzelf, haar krachten en haar mogelijkheden. Tijdens de sessie wordt Andre geholpen door gidsen of overleden familieleden uit Gene Zijde.

Om aan de workshop mee te doen hoef je niet te geloven in ‘het paranormale’ of ‘Gene Zijde’. De workshop biedt de mogelijkheid om te ervaren hoe Andre Brants als Spiritueel Coach bijzonder ondersteunend en begeleidend kan zijn in je persoonlijke zoektocht naar meer balans en kracht.

Ter voorbereiding van dit proces start de workshop met een meditatie die ons doet richten op onze eigen kracht enerzijds en verbondenheid creëert met de anderen anderzijds.

Andre Brants

Na 23 jaar in de gezondheidszorg werkzaam te zijn te geweest heeft Andre Brants zich begin 2006 in Buchten/Born gevestigd als spiritueel coach en Lichtwerker. Al meer dan 15 jaar volgt Andre medium- en spirituele opleidingen en sinds kort geeft hij ook zelf les in dit vakgebied. Vanuit zijn overtuiging dat ieder mens perfect is, bekijkt hij ziekten en andere ongemakken als gevolgen van dieper liggende oorzaken. Op zijn manier houdt hij mensen een spiegel voor met als doel genezing, bespoediging van herstel en het versterken van ieders eigen ‘levensvuur’. www.brantsspiritualcoaching.nl

Workshop "Leren van je kind(eren)" donderdag 19 mei
Deze workshop zal in het teken staan van jouw kind(eren) in relatie tot jezelf: Hoe zitten je kinderen in elkaar? Wat kun jij van hen leren? Hoe spiegelen jouw kinderen jou? Wat zijn de aandachtspunten voor jou, hoe kun je er mee omgaan? Je wordt gevraagd om een foto van je kind(eren) mee te nemen, waar hij/zij het liefst alleen met geopende ogen op staat. Aan de hand hiervan zal Andre jou waardevolle informatie kunnen doorgeven, die je handvatten geven voor jezelf en de omgang met je kinderen.

Voor beide workshops geldt..
De workshops bieden de mogelijkheid om te ervaren hoe Andre Brants als Spiritueel Coach bijzonder ondersteunend en begeleidend kan zijn in je persoonlijke zoektocht naar meer balans en kracht, voor jezelf en op 19 mei in relatie tot je kind(eren).

Het delen van de coachende woorden in een groep, geeft een bijzondere bijdrage aan de workshop. Zoals wij wel vaker vernemen van degenen die een workshop verzorgen, geeft ook Andre aan dat de samenstelling van de groep niet toevallig is. Het heeft een reden waarom juist die mensen die middag samen zijn. En een ding is zeker, de groep is er om van elkaar te leren (bewust/onbewust). Daar waar de ene een situatie ter sprake brengt, is dat voor de ander juist een antwoord waar zij op wacht of op een andere manier iets aan heeft. Daarnaast zullen anderen zich herkennen in de situaties van mede cursisten.

Voor beide workshops is het van belang om te melden dat er tijdens de workshop nimmer zaken aan bod komen op een manier die de integriteit/privacy van een persoon kunnen schenden. Ja, er komen persoonlijke kwesties in alle openheid aan bod, maar nooit op een grensoverschrijdende manier. Het is de door ons inmiddels bekende integere manier van het delen van je ‘strubbelingen’ met als doel het ontdekken en gebruiken van je streven naar verdere groei en ontwikkeling.

Zoals Andre zegt: “Mijn insteek is om op een aardse manier mensen op een liefdevolle manier in hun kracht te zetten, door gebruik te maken van de zonnekant van de persoon zelf”.

Programma 11 en 19 mei
vanaf 14.30 uur: Ontvangst met koffie en thee
15.00–19.00 uur: Workshop incl. korte pauze
19.00-22.30 borrel en diner
 

Locatie, kosten en aanmelding
De workshop vindt plaats in La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). De ontvangst is vanaf 14.30 uur. De workshop start om 15.00 uur tot ca 19.00 uur. Aansluitend drinken we graag samen een borrel en zullen we door gastheer Ton Becker worden verwend met een diner.
Adres La Source: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

De kosten voor de workshop, eten en drankjes bedragen € 110 pp (incl. BTW), € 125 (incl. BTW) voor niet-leden.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer 811.46.81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur per e-mail.

De volgende personen hebben zich reeds aangemeld voor de workshop. Mocht je toch verhinderd zijn, dan vragen we je om dit zo snel mogelijk te laten weten, zodat we die plek aan een ander kunnen geven.

woensdag 11 mei
Psychometrie
donderdag 19 mei
Leren van je kind(eren)
 1. Isabelle Schotanus

 2. Laura Kallen

 3. Ellen Beckers

 4. Illona Bonten

 5. Ingrid Huskens

 6. Karin Dormans

 7. Mildred Bos - introducé

 8. Danielle Smit - introducé

 9. Petra Heijnen - introducé

 10. Jacqueline Wenting

NOG 2 PLAATSEN BESCHIKBAAR

 1. Brigitte Hintzen

 2. Sarah Klein Haneveld

 3. Dorien van de Giessen

 4. Jessica Klement - van der Graaf

 5. Sera Langenveld

 6. Joyce Royen - introducé

 7. Nicole van Wijhe - introducé

 8. Melanie Dumoulin - introducé

 9. Nathalie Tychon - introducé

 10. Eef Langenveld

 11. Jacqueline Wenting

VOL

Agenda Female Connection 2011
Houd de agenda in de gaten op de web site. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie

donderdag 21-4-2011

19.00-22.30

Reading geven met Engelen kaarten

Meggy Lenferink
www.engelenhealing.nl 

Einighausen-Sittard

woensdag 11-5-2011

15.00-22.30

Psychometrie
 

Andre Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul

donderdag 19-5-2011

15.00-22.30

Leren van je kind(eren) VOL

Andre Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul

vrijdag
17-6-2011

14.00-22.30

Transformatiespel
 

geleid door Eef en Jacqueline
www.transformatiespel.org

La Source, Schin op Geul

woensdag 6-7-2011

19.00-22.30

Filmavond

 

La Source, Schin op Geul

donderdag 8-9-2011

17.30-22.30

Personal branding

Katrin van de Water
www.passionforwork.net

La Source, Schin op Geul

dinsdag
4-10-2011
13.00-22.30 Balance Breathing

Paul Lenferink
www.balancebreathing.nl

La Source, Schin op Geul

woensdag 19-10-2011

19.00-22.30

Interactieve lezing over 2012

Andre Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul

donderdag 24-11-2011

14.00-22.30
 

Spreken vanuit je Hart

Stef de Beurs
www.debeurs.com

La Source, Schin op Geul

donderdag 8-12-2011

19.00-22.30

Filmavond

 

La Source, Schin op Geul

We hopen jullie in mei weer te ontmoeten om samen met Andre een mooie workshop te beleven, waarbij we aanvullende inzichten aangereikt krijgen ten aanzien van onze krachten en mogelijkheden en waar we kunnen leren van onze kind(eren).

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl