Nieuwsbrief nummer 68, 19 mei 2011

Uitnodiging workshop 17 juni 2011
Op vrijdag 17 juni staat het Transformatiespel gepland, een spel dat je leven kan veranderen.. We nodigen je van harte uit om mee te doen, zodat je voor de zomervakantie nog bewuster bent waar je in het leven staat, hoe je je leven leeft en inzichten en antwoorden hebt op je levensvraag die je nu bezig houdt om daadwerkelijk een beweging te kunnen maken. Hieronder vind je meer informatie over de workshops, de aanmeldingen tot nu toe en hoe je je nog kunt aanmelden.

Het Transformatiespel
Het Transformatiespel is een levensspel dat je de gelegenheid geeft op een andere manier naar je eigen leven en je omstandigheden te kijken. Het maakt je ervan bewust hoe jij je leven leeft.

Wat is het Transformatiespel?

- Je speelt het spel met een vooraf geformuleerde persoonlijke vraag. Je speelt het spel samen met anderen en tegelijk speel je je eigen spel. “Winnen” of “verliezen” is niet aan orde.
- Je speelt het spel op diverse niveaus (lichamelijk, emotioneel, mentaal, spiritueel) en je komt in symbolische vorm alle zaken tegen die je in het ‘gewone leven’ ook kunt tegenkomen.
- Het bestaat uit een speelbord waarop je middels het gooien met de dobbelsteen steeds op nieuwe speelvelden van je levenspad terecht komt.

Wat levert het Transformatiespel op?

- Je kunt op een plezierige manier leren begrijpen hoe je je levensspel speelt en hoe je daar verandering in kunt aanbrengen. Het gaat erom hoe je je eigen leven bekijkt, welke ervaringen je daarin creŽert en hoe je je verkregen inzichten voor je eigen groei kunt aanwenden.
- Het spel verschaft je zelfbewustzijn. Over bijv. je sterke kanten, je lessen en over de manier waarop je functioneert op lichamelijk, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.
- Het spel kan als krachtig instrument gebruikt worden bij het oplossen van problemen en het bereiken van gestelde doelen.

 

Begeleiders

De begeleiding vindt plaats door Eef Langenveld, Isabelle Schotanus en Jacqueline Wenting, die met hun leidinggevende en coachingservaring en kennis van het Transformatiespel in staat zijn om een groepje te faciliteren en zo meer effect te bereiken bij de deelneemsters.

De begeleider faciliteert het spelverloop, helpt bij het aanscherpen van je vraag of doelstelling en stelt verhelderende vragen. De begeleider stuurt niet, maar ondersteunt en stimuleert. Op het spelbord bewandelen de spelers het eigen levenspad.
www.transformatiespel.org

Praktijk Isabelle Schotanus:
www.coachbalie.nl

- Door het aanreiken van nieuwe gezichtspunten ten aanzien van jouw levensvraagstukken, helpt het om duidelijkheid te creŽren omtrent je oude overtuigingen en houdingen en bij het veranderen van je reactiepatronen. Het spel prikkelt je creativiteit en laat je je eigen kracht en je mogelijkheden duidelijk worden.
- Het laat je levenspad zien en hoe je daarop groeit. Het geeft je heldere feedback over hoe je je intuÔtie en je vrije wil gebruikt; het helpt je om je beoordelingsvermogen te scherpen bij het stellen van prioriteiten en het herkennen van en putten uit waardevolle hulpbronnen binnen jezelf.

Het spel is niet iets wat je overkomt, maar een spel waaraan je actief deelneemt om dingen die belangrijk voor je zijn helder te krijgen. Het spelen van het Transformatiespel is een bewuste stap in een diepgaand veranderingsproces. Het kan een diepgaande en intensieve ervaring zijn die je leven kan veranderen.

Voorbeelden van intenties waarmee je het spel kunt ingaan:
- Ik wil een goede balans vinden tussen mijn werk en mijn privť-leven
- Ik wil de relatie met mijn vriend/vriendin/man/vrouw verbeteren.
- Ik wil mijn eigen belemmeringen loslaten opdat ik harmonieus en vrolijk kan leven.
- Ik wil mijn gevoel en mijn verstand met elkaar in overeenstemming brengen.
- Ik wil mijn grenzen leren stellen.
- Ik wil inzicht krijgen in mijn kwaliteiten en valkuilen.
- Ik wil mijn eigen kracht ervaren.
- Ik wil mijn eigen onderneming beginnen.

Programma
13.30 Ontvangst met koffie en thee
14.00-19.00 Transformatiespel
19.00-22.30 borrel en diner

Locatie, kosten en aanmelding
De workshop vindt plaats in La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). De ontvangst is vanaf 13.30 uur. De workshop start om 14.00 uur tot ca 19.00 uur. Aansluitend drinken we graag samen een borrel en zullen we door gastheer Ton Becker worden verwend met een diner.
Adres La Source: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

De kosten voor de workshop, eten en drankjes bedragen € 80 pp (incl. BTW), € 95 (incl. BTW) voor niet-leden. Minimaal aantal deelneemsters is 8 personen, maximaal 12 personen.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer 811.46.81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur per e-mail.

De volgende personen hebben zich reeds aangemeld voor de bijeenkomst:

vrijdag 17 juni
  1. Jolanda Hoftijzer

  2. Tamara Spoelder

  3. Isabelle Schotanus

  4. Eef Langenveld

  5. Jacqueline Wenting

Agenda Female Connection 2011
Houd de agenda in de gaten op de web site. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie

vrijdag
17-6-2011

14.00-22.30

Transformatiespel
 

geleid door Eef en Jacqueline
www.transformatiespel.org

La Source, Schin op Geul

dinsdag
5-7-2011

19.00-22.30

Filmavond

 

La Source, Schin op Geul

donderdag 8-9-2011

17.30-22.30

Personal branding

Katrin van de Water
www.passionforwork.net

La Source, Schin op Geul

dinsdag
4-10-2011
13.00-22.30 Balance Breathing

Paul Lenferink
www.balancebreathing.nl

La Source, Schin op Geul

woensdag 19-10-2011

19.00-22.30

Interactieve lezing over 2012

Andre Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul

donderdag 24-11-2011

14.00-22.30
 

Spreken vanuit je Hart

Stef de Beurs
www.debeurs.com

La Source, Schin op Geul

donderdag 8-12-2011

19.00-22.30

Filmavond

 

La Source, Schin op Geul

We hopen in juni samen met jou het Transformatiespel te kunnen spelen als met als resultaat een stapje verder in je bewustwording en persoonlijke groei. Wie wil nu niet zo de zomer in..?

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl