Nieuwsbrief nummer 70, 30 juni 2011

Uitnodiging workshop 8 september 2011
Voordat de zomervakantie gaat beginnen, willen we je alvast uitnodigen voor de Female Connection workshop "Personal Branding" op donderdag 8 september, geleid door Katrin Van de Water, voor een aantal van jullie bekend als enthousiast Female Connection lid, voordat ze naar Antwerpen verhuisde. Hieronder vind je meer informatie over de workshop en hoe je je kunt aanmelden.

Informatie workshop "Personal Branding"
Personal Branding is in de eerste plaats een instrument dat je helpt om je persoonlijke doelen te verwezenlijken. Persoonlijke doelen verwijzen naar datgene wat je diepste wens is en waarvoor jij het gevoel hebt dat je op deze aardbol rondloopt. Dit kan zowel om privé- als professionele doelen gaan.

Personal Branding is een geheel van inzichten, tips en ideeën over hoe je ervoor kunt zorgen dat mensen weten wie je bent, waar je voor staat en waarvoor ze een beroep op je kunnen doen. Het gaat over je talenten ontdekken, ze versterken en zichtbaar maken.

Met Personal Branding leer je anders naar jezelf te kijken. Jij wordt meester van je eigen leven en loopbaan. Je gaat jezelf helder, consistent en onderscheidend positioneren. Noem het ‘persoonlijk leiderschap’.

Personal Branding is een zichzelf versterkend proces. Wanneer jij je Personal Brand uitdraagt, ontstaat er een keten van positieve veranderingen in je lichaam en geest. Met een positieve levenshouding beïnvloed je anderen, die jou op hun beurt kunnen inspireren en motiveren om nog méér jezelf te worden. Waardoor je zelfvertrouwen toeneemt en je meer gevraagd zal worden voor de dingen die jij wil.

Wil je meer weten over het ontdekken, het versterken en het zichtbaar maken van je talenten, kom dan naar de workshop Personal Branding. (Carrière)coach Katrin Van de Water laat je zien hoe jij je o.a. kan onderscheiden in een veranderende arbeidsmarkt, zodat de job van je leven geen vage of verre droom meer is. En hoe Personal Branding je bewust maakt van wie je bent en hoe je je persoonlijk doelen gebaseerd op je diepste wensen kan verwezenlijken. Jij bepaalt de richting in je leven en je loopbaan!

Het resultaat van Personal Branding is helder hebben wat je wil, jezelf laten zien (online en off-line), de juiste acties ondernemen, kennis verwerven, (zelf)vertrouwen. Dit proces vereist toewijding, discipline en geduld.

Katrin Van de Water

Katrin richtte in 2006 Passion for Work op. Passion for Work richt zich op hoogopgeleide 30- en 40-ers die worstelen met hun loopbaan. Vaak willen ze iets anders, maar weten niet wat. Soms weten ze waar ze van dromen, maar niet hoe dit te bereiken of durven de stap niet te zetten. Ze vragen zich af 'Is dit het nu'? Ze zijn bereid om te leren en naar zichzelf te kijken. Ze willen graag investeren in zichzelf en nemen verantwoordelijkheid voor hun leven. Personal Branding loopt als een rode draad doorheen de trajecten.

Katrin is Master in de Economie, en verdiepte zich in NLP, relatie- en communicatiewetenschappen, zhen chi, meditatie, energetische geneeskunde, voice dialogue en social media. Sinds 2000 werkte Katrin in verschillende bedrijven en deed werving & selectie, assessments, loopbaanbegeleiding en gaf training.

www.passionforwork.net

We gaan zelf actief aan de slag in deze workshop met de eerste stapjes naar jouw Personal Brand. Interesse? Schrijf je nu in!

Wil je er alvast meer over lezen? Registreer je op www.passionforwork.net en ontvang het gratis eBook Personal Branding morgen in je mailbox. Je leest er wat Personal Branding is, waarom het steeds belangrijker wordt, wat de voorwaarde is voor een sterk Personal Brand, wat het je oplevert en hoe je er zelf mee aan de
slag kan.

Programma
17.30 Ontvangst met een zomerse maaltijd - optioneel
19.00-21.30 workshop
21.30-22.30 borrel

De bijeenkomst vindt plaats op ons vertrouwde stekje La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). Adres: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Kosten en aanmelding
De kosten voor de workshop bedragen
€ 75 pp (incl. BTW) voor workshop, maaltijd en drankjes, niet leden € 90 (incl. BTW). Indien je 17.30 niet kunt halen, kun je ook alleen bij de workshop aansluiten en krijg je € 10 korting.

Minimaal aantal deelneemsters is 8 personen, introducés zijn van harte welkom.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer 811.46.81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur per e-mail.

De volgende personen hebben zich reeds aangemeld voor de bijeenkomst:

donderdag 8 september
  1. Anita van Kruchten - introducé

  2. Nicole Ehlers

  3. Monique Brouns - introducé

  4. Eef Langenveld

  5. Jacqueline Wenting

Agenda Female Connection 2011
Houd de agenda in de gaten op de web site. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie

donderdag 8-9-2011

17.30-22.30

Personal branding

Katrin van de Water
www.passionforwork.net

La Source, Schin op Geul

dinsdag
4-10-2011

13.00-22.30 Balance Breathing

Paul Lenferink
www.balancebreathing.nl

La Source, Schin op Geul

woensdag 19-10-2011

19.00-22.30

Interactieve lezing over 2012

Andre Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul

donderdag 24-11-2011

14.00-22.30
 

Spreken vanuit je Hart

Stef de Beurs
www.debeurs.com

La Source, Schin op Geul

donderdag 8-12-2011

19.00-22.30

Filmavond

 

La Source, Schin op Geul

donderdag
2-2-2012

19.00-22.30

Met de juiste voeding naar een hoger bewust-zijn

Katinka Gerrits
www.katinkagerrits.nl

La Source, Schin op Geul

We wensen je een stralende zomervakantie toe en hopen je na de zomer weer te zien.

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl