Nieuwsbrief nummer 71, 15 augustus 2011

Hopelijk hebben jullie genoten van een heerlijke (en zonnige..) vakantie en zijn jullie opgeladen om weer aan de slag te gaan. We kijken alweer vooruit naar een paar inspirerende workshops die we de komende maanden op de agenda hebben staan.

Uitnodiging workshop dinsdag 4 oktober
We willen je graag uitnodigen voor de Female Connection workshop "Balance Breathing" op dinsdag 4 oktober, geleid door Paul Lenferink

Na een zeer intense en waardevolle BB workshop in oktober 2010, waarbij alle FC deelneemsters enorm zijn geraakt en geopend, vinden wij het een must om deze workshop opnieuw op de agenda te zetten om meer mensen de mogelijkheid te bieden om dit te ervaren cq nog een laagje dieper te gaan.

Als je echt een stap wil maken in je persoonlijke ontwikkeling, schrijf je dan in!
Voor deelneemsters in oktober 2010, zal deze workshop een niveau dieper gaan.

Informatie Workshop "Balance Breathing"
Balance Breathing is ontwikkeld door Paul Lenferink en is een integratie van coaching, ademen, lichaamswerk, tijdslijnen en energiewerk en is daarmee een unieke en bijzonder effectieve transformatiemethode. BB geeft een nieuwe impuls aan wat ademhalen met je kan doen en wat het voor je kan veranderen op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. EÚn dag ademen volgens de methode van Balance Breathing maakt je bewust van de kracht en mogelijkheden van je ademhaling. Op deze dag ervaar je je eigen ademhaling als instrument voor bevrijding, acceptatie en liefde voor jezelf. Balance Breathing betekent vooral gaan lÚven in plaats van overleven.

De BB workshop is een fantastische dag voor iedereen die meer uit het leven wil halen en is eveneens een eerste stap in de BB-trainingen en opleidingen die je kunt volgen bij de Academy for Balance Breathing.

Op deze workshop van de Academy for Balance Breathing krijg je meer uitleg en inzicht in de achtergronden van het ademwerk van Balance Breathing. Tevens krijg je een uitgebreide ademsessie, een persoonlijke ademanalyse en een sit-up ademsessie. In de sit-up sessie leer je hoe je de techniek zelf optimaal kunt blijven gebruiken. Je zult contact maken met je eigen ademhaling en de kracht hiervan ervaren.

Tijdens de hele workshop word je begeleid door een team van trainer en BB ademcoaches (1 ademcoach op 3 deelneemsters). Je ademhalingssysteem wordt waarschijnlijk voor het eerst meer geopend en onder deskundige begeleiding zul je een onvergetelijke ervaring opdoen. Dezelfde inhoud van een normale BB workshopdag Niveau A wordt bij deze Female Connection workshop gedekt in het middag/avond programma.

Paul Lenferink

Paul Lenferink (1962) is maatschappelijk werker in de Jeugdhulpverlening en Reclassering. Was senior trainer bij Fontys Hogescholen Eindhoven en zelfstandig ondernemer sinds 1996.

"Mijn achtergrond als NLP trainer, NEI trainer Ún de door mij gevolgde opleidingen op het vlak van ademwerk, energiewerk en lichaamswerk hebben uiteindelijk geleid tot de methodiek Balance Breathing. BB is een unieke en krachtige transformatie-methode omdat mensen meer balans op mentaal, emotioneel en fysiek niveau ervaren. Daarnaast krijgen mensen het belangrijkste instrument mee naar huis: de BB ademtechniek!
Met name de integratie van energiewerk is een belangrijke Ún unieke ontwikkeling geweest. BB is hierdoor vooral een bijzonder zachte en liefdevolle methodiek geworden. Een methode van de nieuwe tijd!
Ik ben telkens weer dankbaar en blij als ik zie hoe mensen door BB het contact met hun ware en authentieke Zelf herinneren en hun levensenergie weer voelen stromen."

www.balancebreathing.nl

LET OP: Deelneemsters aan de Female Connection Balance Breathing workshop in oktober 2010; jullie krijgen een workshop op niveau B aangeboden. BB workshop niveau B is gericht op het bereiken van specifieke doelstellingen, het doorbreken van belemmerende patronen en heling van het celgeheugen. Je krijgt door de coaching meer zicht op ‘het probleem achter het probleem. De ademcoaches werken met specifieke gebieden in het lichaam en de energetische blokkades en hierdoor vindt heling plaats op celniveau. Daarmee is deze workshop een enorm verrijkende verdieping op workshop niveau A.

De bijeenkomst wordt vervolgens afgerond met het welbekende avondprogramma, waar je je ervaringen kunt delen met de overige Female Connection vrouwen onder het genot van een borrel en diner.

Programma
vanaf 12.15 uur: ontvangst met koffie en thee en broodje
13.00 ca 19.00 uur: workshop incl. pauze
19.00-22.30 borrel en diner

Locatie, kosten en aanmelding
De workshop vindt plaats in La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl).
Adres La Source: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

De kosten voor de workshop, eten en drankjes bedragen € 175 pp (incl. BTW), € 190 (incl. BTW) voor niet-leden. De kosten voor deze workshop zijn hoger dan gebruikelijk, omdat er met meerdere ademcoaches wordt gewerkt, omdat iedereen een persoonlijke ademanalyse en 2 ademsessies krijgt. 

Aantal deelneemsters is maximaal 12 personen, dus er zijn nog slechts 4 plaatsen vrij. IntroducÚs zijn van harte welkom. De volgende personen hebben zich reeds aangemeld voor de workshop:

aanmeldingen dinsdag 4 oktober
  1. Monique Brouns - introducÚ

  2. Nicole Ehlers

  3. Tamara Spoelder (Niveau B)

  4. Aline Kruit

  5. Isabelle Schotanus

  6. Sarah Klein Haneveld

  7. Eef Langenveld (Niveau B)

  8. Jacqueline Wenting (Niveau B)

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer 811.46.81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur per e-mail.

Agenda Female Connection 2011
Houd de agenda in de gaten op de web site. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie

donderdag 8-9-2011

17.30-22.30

Personal branding

Katrin van de Water
www.passionforwork.net

La Source, Schin op Geul

dinsdag
4-10-2011

12.30-22.30 Balance Breathing

Paul Lenferink
www.balancebreathing.nl

La Source, Schin op Geul

woensdag 19-10-2011

19.00-22.30

Interactieve lezing over 2012

Andre Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul

donderdag 24-11-2011

14.00-22.30
 

Spreken vanuit je Hart

Stef de Beurs
www.debeurs.com

La Source, Schin op Geul

donderdag 8-12-2011

19.00-22.30

Filmavond

 

La Source, Schin op Geul

donderdag
2-2-2012

19.00-22.30

Met de juiste voeding naar een hoger bewust-zijn

Katinka Gerrits
www.katinkagerrits.nl

La Source, Schin op Geul

We kijken uit naar de Balance Breathing workshop in oktober!

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl