Nieuwsbrief nummer 75, 6 oktober 2011

Uitnodiging bezinningswandeling 2 november
Hierbij nodigen wij je van harte uit voor de "Volg je hart" bezinningswandeling op woensdagmorgen 2 november 2011, geleid door Dirk van Asselt.

Informatie "Volg je hart" bezinningswandeling
We hebben het er tijdens diverse workshops al vaak over gehad, om samen een wandeling te maken en de natuur in te gaan. Recent zijn we in contact gekomen met Dirk, die als wandelcoach een hele mooie bezinningswandeling organiseert en begeleidt.

De ervaring leert dat deze bezinningswandeling meer is dan zomaar een wandeling. Het is tijd en aandacht voor jezelf. En als je ervoor open staat kan het mooie en waardevolle inzichten opleveren.

Bewust, langzaam en in stilte wandelend met volle aandacht voor jezelf. Even tot rust komen en genieten van de natuur en van wat je hoort, ziet, ruikt en voelt.

Korte stiltewandelingen (variërend van 5 - 20 minuten) worden in rustig tempo gelopen en worden afgewisseld met wat oefeningen rondom een 'Volg je Hart' thema. Dat kan van alles zijn zoals wat zijn je wensen of idealen. Maar ook zaken als wat zijn je belemmerende overtuigingen die je tegenhouden in het realiseren van je wensen. Of hoe ga je om met tegenslag. Etc. Soms komen er intuďtief vragen naar boven van deelnemers waar we dan op in kunnen gaan. Voor deze oefeningen gebruiken we materiaal wat ter plekke beschikbaar is vanuit de natuur. Na afloop kunnen we het even kort hebben over wat het u gedaan heeft, over opgedane inzichten of vragen die u hebt.

De wandeling wordt afgesloten met koffie, thee en vlaai. De totale programmaduur is 2 1/2 - 3 uur afhankelijk van hoe lang we napraten.
 

Programma en locatie
9.00 Vertrek vanaf parkeerplaats van de Gerardushoeve in Epen. We eindigen hier ook en praten na met koffie en vlaai.
12.00 Einde

Kosten en aanmelding
De kosten bedragen  € 25 pp voor wandeling onder begeleiding van Dirk, incl. koffie en vlaai. Dit bedrag kun je ter plaatse betalen.Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  Bij heel slecht weer gaat de wandeling niet door, daarover zullen we je persoonlijk berichten.

Dirk van Asselt

Dirk van Asselt (1960) is coach, trainer, schrijver en spreker. "Volg je Hart" is zijn motto en levens-houding. Zowel privé als op werkgebied:
"Het is soms moeilijk wanneer je geremd wordt door je omgeving of door je eigen overtuigingen. Ik heb het met vallen en opstaan moeten leren maar het is alle moeite waard geweest. Ik kan steeds meer en meer eindelijk mezelf zijn. Hoewel ik nog steeds veel te leren heb want de valkuilen om terug te vallen in je oude bekende patronen blijven altijd aanwezig.

Het is mijn missie anderen te inspireren tot het volgen van hun hart. En samen te onderzoeken wat 'je Hart volgen' voor jou betekent en hoe jij dat kunt realiseren. In beweging komen door even stil te staan bij jezelf. Hoe kan dat beter dan in stilte en in de natuur? Ik koppel de 'Volg je Hart' bezinningswandelingen aan een thema zoals wensen, loslaten, omgaan met tegenslag, etcetera. Ik neem je graag mee als wandelcoach vanuit de omgeving Epen."

www.volgjehart.nu

Deelnemerslijst

De volgende personen hebben zich reeds aangemeld:

  1. Francien van de Wiel - introduce

  2. Renee van der Aa

  3. Eef Langenveld

  4. Jacqueline Wenting

Agenda Female Connection 2011/2012
Houd de agenda in de gaten op de web site. De komende maanden wordt het programma voor 2012 verder ingevuld. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie

woensdag 19-10-2011

19.00-22.30

Interactieve lezing over 2012

Andre Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul

woensdag 2-11-2011

9.00-12.00

Bezinningswandeling "Volg je hart"

Dirk van Asselt
www.volgjehart.nu

Gerardushoeve Epen

donderdag 24-11-2011

14.00-22.30
 

Spreken vanuit je Hart

Stef de Beurs
www.debeurs.com

La Source, Schin op Geul

donderdag 8-12-2011

19.00-22.30

Filmavond

 

La Source, Schin op Geul

dinsdag
24-1-2012

15.00-22.30

Netwerken en social media

Katrin van de Water
www.passionforwork.net

La Source, Schin op Geul

donderdag
2-2-2012

19.00-22.30

Met de juiste voeding naar een hoger bewust-zijn

Katinka Gerrits
www.katinkagerrits.nl

La Source, Schin op Geul

Gun jezelf deze wandeling in de natuur die je beslist de nodige inzichten zal opleveren.

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl