Nieuwsbrief nummer 77, 17 oktober 2011

Uitnodiging workshop 24 november 2011
We willen je graag uitnodigen voor de Female Connection workshop "Spreken vanuit je Hart ", geleid door Stef de Beurs op donderdag 24 november 2011. Hieronder vind je meer informatie over de workshop en hoe je je kunt aanmelden.

Workshop "Spreken vanuit je Hart"
In mei 2010 is Stef vanuit Hoorn naar het zuiden afgereisd om deze workshop voor Female Connection te verzorgen. Dit was zo'n waardevolle en krachtige bijeenkomst met een bijzondere groepsproces en energie, dat ter plekke besloten is om deze workshop te herhalen. Voor de mensen die er niet bij konden zijn of voor de mensen die willen verdiepen en verder willen oefenen om vanuit hun hart te communiceren. Want hier geldt: "oefening baart kunst".

Spreken vanuit je Hart met Speaking Circles, de meest populaire workshop van Stef's Academie voor Communicatie & Leven, is 'n must t.a.v. authentiek spreken voor groepen/ presentatievaardigheden. Volledig jezelf zijn in communicatie met één of véél anderen. Dat is het geheim en de kracht van Speaking Circles.

Een workshop Speaking Circles biedt je een krachtige methode om je authenticiteit te ervaren, of je nu beginner of gevorderde bent t.a.v. spreken in het openbaar. Speaking Circles gaat over hoe mensen écht met elkaar zijn en in volledige aandacht met elkaar communiceren, in zakelijke omgeving of privé. Elke workshop staat op zichzelf en vormt een afgerond geheel, zo ook de verkorte workshop voor Female Connection. Een volledige workshop en vaker deelnemen bewerkstelligt meer verdieping en integratie.

Speaking Circles is een vernieuwende en eigentijdse methodiek. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een presentatie, vergadering of training. In alle situaties gaat het om de relatie die je aangaat met anderen, hoe kort die soms ook duurt. Over het geven van aandacht aan je luisteraars ...... en het ontvangen daarvan. Je bent vooral inspirerend door je aanwezigheid. Als je al een regelmatige spreker bent: Speaking Circles brengt je naar de essentie van communicatie. Van afstand naar verbinding, van optreden naar aanwezig zijn, van wachten naar luisteren, van spreken tegen naar spreken met, van spanning naar gemak en van acteren naar authenticiteit.

Stef de Beurs

Stef schreef het boek ‘Spreken vanuit je Hart’ en richtte in 2009 De Academie voor Communicatie & Leven op om opleidingen te verzorgen op het gebied van communicatie en persoonlijke ontwikkeling.

“Het is mijn passie om mensen te begeleiden in hun ontwikkeling, inspireren en motiveren tot bewustwording, stimuleren om hun droom waar te maken, stimuleren om elkaar te accepteren zoals we zijn, stimuleren echt naar elkaar te luisteren, en uiteraard mezelf blijven ontwikkelen. Het werken met mensen moet voor mij voldoen aan het volgende: Situaties creëren waarin mensen zich dermate veilig voelen dat zij zichzelf kunnen helen en/of ontwikkelen."
www.debeurs.com

Programma
vanaf 13.30 uur: Ontvangst met koffie en thee
14.00– ca 19.00 uur: Workshop
19.00-22.30: Borrel en diner
 

Locatie, kosten en aanmelding
De workshop vindt plaats in La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). De ontvangst is vanaf 13.30 uur. De workshop start om 14.00 uur tot ca 19.00 uur. Aansluitend drinken we graag samen een borrel en zullen we door gastheer Ton Becker worden verwend met een diner.
Adres La Source: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

De kosten voor de workshop, eten en drankjes bedragen € 135 pp (incl. BTW), € 150 (incl. BTW) voor niet-leden.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer 811.46.81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur per e-mail.

We hebben minimaal 12 aanmeldingen nodig, om Stef vanuit Noord Holland over te laten komen. Maximum is 16 deelneemsters. Introducés zijn van harte welkom. De volgende personen hebben zich reeds aangemeld voor de workshop:

donderdag 24 november
  1. Monique Brouns

  2. Petra Versteegh

  3. Katrin van de Water

  4. Marga Sleijser - introducé

  5. Eef Langenveld

  6. Jacqueline Wenting

We vragen je om je uiterlijk 11 november aan te melden, zodat we Stef kunnen laten weten of we voldoende aanmeldingen hebben.

Agenda Female Connection 2011/2012
Houd de agenda in de gaten op de web site. De komende maanden wordt het programma voor 2012 verder ingevuld. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie

woensdag 19-10-2011

19.00-22.30

Interactieve lezing over 2012

Andre Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul

woensdag 2-11-2011

9.00-12.00

Bezinningswandeling "Volg je hart"

Dirk van Asselt
www.volgjehart.nu

Gerardushoeve Epen

donderdag 24-11-2011

14.00-22.30
 

Spreken vanuit je Hart

Stef de Beurs
www.debeurs.com

La Source, Schin op Geul

donderdag 8-12-2011

19.00-22.30

Filmavond

 

La Source, Schin op Geul

dinsdag
24-1-2012

15.00-22.30

Netwerken en social media

Katrin van de Water
www.passionforwork.net

La Source, Schin op Geul

donderdag
2-2-2012

19.00-22.30

Met de juiste voeding naar een hoger bewust-zijn

Katinka Gerrits
www.katinkagerrits.nl

La Source, Schin op Geul

donderdag
10-5-2012

13.00-22.30

Workshop BeeldVormen

Marjolein Berger-Vos
www.intotuition.nl

La Source, Schin op Geul

We hopen op 24 november met jullie "Vanuit het Hart" te spreken.

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl