Nieuwsbrief nummer 82, 1 december 2011

Uitnodiging workshop 24 januari 2012
Om een goed begon te maken in het nieuwe jaar willen we je uitnodigen voor de Female Connection workshop "Netwerken en social media" op dinsdag 24 januari 2012, geleid door Katrin Van de Water. Hieronder vind je meer informatie over de workshop en hoe je je kunt aanmelden.

Informatie workshop "Netwerken en social media"
In september 2011 kon je via Female Connection kennis maken met Personal Branding. Personal Branding is in de eerste plaats een instrument dat je helpt om je persoonlijke doelen te verwezenlijken. Persoonlijke doelen verwijzen naar datgene wat je diepste wens is en waarvoor jij het gevoel hebt dat je op deze aardbol rondloopt. Dit kan zowel om privé- als professionele doelen gaan.

Personal Branding is een geheel van inzichten, tips en ideeën over hoe je ervoor kunt zorgen dat mensen weten wie je bent, waar je voor staat en waarvoor ze een beroep op je kunnen doen. Het gaat over je talenten ontdekken, ze versterken en zichtbaar maken. Met Personal Branding leer je anders naar jezelf te kijken. Jij wordt meester van je eigen leven en loopbaan. Je gaat jezelf helder, consistent en onderscheidend positioneren. Noem het ‘persoonlijk leiderschap’.

Personal Branding is een zichzelf versterkend proces. Wanneer jij je Personal Brand uitdraagt, ontstaat er een keten van positieve veranderingen in je lichaam en geest. Met een positieve levenshouding beïnvloed je anderen, die jou op hun beurt kunnen inspireren en motiveren om nog méér jezelf te worden. Waardoor je zelfvertrouwen toeneemt en je meer gevraagd zal worden voor de dingen die jij wil.
Social Media kan je hierbij helpen, en is zelfs onontbeerlijk als je écht zichtbaar wil zijn en gebeld wil worden voor datgene wat jij het liefste wil!

Zijn LinkedIn, Facebook, Twitter… voor jou ‘holle woorden’ en/of een noodzakelijk kwaad? (Carrière)coach Katrin Van de Water maakt je wegwijs en laat je zien hoe je hier praktisch en "op jouw doel gericht" mee aan de slag kan gaan. De kans is groot dat je dit erg leuk gaat vinden en dat er een nieuwe wereld voor je open gaat!

Tijdens de workshop staan de thema’s ‘netwerken’ en ‘social media’ centraal. Voor velen zijn dit ‘koude’ begrippen. Katrin Water vertelt uit eigen ervaring hoe zij dit toepast in haar werk en leven. Ooit deed ze de uitspraak ‘Mijn leven zou saai zijn zonder social media’. En daar schuilt een waarheid in. We gaan samen praktisch kijken hoe we social media kunnen inzetten in jouw specifieke situatie.

Katrin Van de Water

Katrin richtte in 2006 Passion for Work op. Passion for Work richt zich op hoogopgeleide 30- en 40-ers die worstelen met hun loopbaan. Vaak willen ze iets anders, maar weten niet wat. Soms weten ze waar ze van dromen, maar niet hoe dit te bereiken of durven de stap niet te zetten. Ze vragen zich af 'Is dit het nu'? Ze zijn bereid om te leren en naar zichzelf te kijken. Ze willen graag investeren in zichzelf en nemen verantwoordelijkheid voor hun leven. Personal Branding loopt als een rode draad doorheen de trajecten.

Katrin is Master in de Economie, en verdiepte zich in NLP, relatie- en communicatiewetenschappen, zhen chi, meditatie, energetische geneeskunde, voice dialogue en social media. Sinds 2000 werkte Katrin in verschillende bedrijven en deed werving & selectie, assessments, loopbaanbegeleiding en gaf training.

www.passionforwork.net

Het resultaat van Personal Branding is helder hebben wat je wil, jezelf laten zien (online en off-line), de juiste acties ondernemen, kennis verwerven, (zelf)vertrouwen. Dit proces vereist toewijding, discipline en geduld.

Als jij helder hebt waarvoor je gebeld wil worden, heeft netwerken zin! Ook social media kan je hierbij helpen, en is zelfs onontbeerlijk als je écht zichtbaar wil zijn en dichter bij je doel wil komen.

Wil je er alvast meer over lezen? Registreer je op www.passionforwork.net en ontvang het gratis eBook Personal Branding morgen in je mailbox.

Deze workshop sluit naadloos aan op de workshop Personal Branding, maar kan ook gevolgd worden als je hierbij niet aanwezig bent geweest.

Programma
14.30 Ontvangst met koffie en thee
15.00-19.00 Workshop incl. pauze
19.00-22.30 Borrel en diner

De bijeenkomst vindt plaats op ons vertrouwde stekje La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). Adres: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Kosten en aanmelding
De kosten voor de workshop bedragen
€ 125 pp (incl. BTW) voor workshop, maaltijd en drankjes, niet leden € 140 (incl. BTW).  

Maximaal aantal deelneemsters is 15 personen, introducés zijn van harte welkom.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer 811.46.81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur per e-mail.

De volgende personen hebben zich reeds aangemeld voor de bijeenkomst:

dinsdag 24 januari
  1. Rianne Peters

  2. Karin Dormans

  3. Marie-Claire Buhler - introducé

  4. Monique Brouns

  5. Eef Langenveld

  6. Jacqueline Wenting

Agenda Female Connection 2012
Houd de agenda in de gaten op de web site. De komende maanden wordt het programma voor 2012 verder ingevuld. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum

tijd

thema workshop

trainer

locatie

donderdag 8-12-2011

19.00-22.30

Filmavond

 

La Source, Schin op Geul

dinsdag
24-1-2012

15.00-22.30

Netwerken en social media

Katrin van de Water
www.passionforwork.net

La Source, Schin op Geul

donderdag
2-2-2012

19.00-22.30

Met de juiste voeding naar een hoger bewust-zijn

Katinka Gerrits
www.katinkagerrits.nl

La Source, Schin op Geul

dinsdag
13-3-2012

15.00-22.30

Lichaamswerk

Marga Sleijer
www.margasleijser.nl

La Source, Schin op Geul

donderdag 5-4-2012

14.00-22.30

Familieopstelling

Ineke van Keulen
www.opstellingen-zuidlimburg.nl

Hof van Bommerig, Mechelen

donderdag
10-5-2012

13.00-22.30

Jouw talent, jouw BoegBeeld

Marjolein Berger-Vos
www.intotuition.nl

La Source, Schin op Geul

donderdag 7-6-2012

13.30-22.30

‘Zo binnen, zo buiten’ De natuur als spiegel

Francien van de Wiel
www.tridance.nl

’s-Gravenvoeren  België

Sept. 2012

15.00-22.30

Doorbreken van gedrags-patronen met Healing Arts

Andre Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul

dinsdag
23-10-2012

13.00-22.30

Live your Truth

Paul Lenferink
www.linnsittard.nl

La Source, Schin op Geul

We wensen je alvast hele fijne feestdagen toe. En alle goede wensen voor 2012, het jaar van een hoger bewustzijnsniveau, het begin van een nieuwe, bewustere tijd na de huidige transitieperiode van enorme transformaties. En daar willen we als Female Connection graag een bijdrage aan leveren!

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl