Nieuwsbrief nummer 83, 6 januari 2012

      

 

      

Wij wensen jou een heel gezond, inspirerend en
liefdevol 2012 met ruimte voor jouw
persoonlijke ontwikkeling en groei.

Uitnodiging workshop 2 februari 2012
Om in het nieuwe jaar - het jaar van een hoger bewustzijnsniveau - bewust te worden van onze voeding en het effect op ons bewust-zijn, nodigen we je van harte uit voor de Female Connection workshop "Met de juiste voeding naar een hoger bewust-zijn" op donderdag 2 februari 2012, geleid door Katinka Gerrits. Hieronder vind je meer informatie over de workshop en hoe je je kunt aanmelden.

Informatie workshop
"Met de juiste voeding naar een hoger bewust-zijn"

Voeding en bewustzijn..…vele mensen zullen deze begrippen nog nooit in verband gebracht hebben. Toch is er een grote link tussen beiden. Niemand zal ontkennen dat we gezonder moeten gaan eten als we de achteruitgang van het lichaam willen verminderen. Maar wat is gezond? Met alle verschillende diŽten, zienswijzen omtrent voeding in het algemeen zien de meesten onder ons door de bomen het bos niet meer. Voeding moet lekker zijn, onze honger stillen, snel te bereiden zijn en ons steeds weer even vullen als we innerlijke leegt ervaren. Komt daar nog bij dat de reclame ons eerder misleid dan ons wegwijs maakt.
Terwijl gezond eten toch een belangrijk fundament is van ons bestaan. Het behoort zelfs bij de basisfuncties van het leven. Want een gezond voedingspatroon zorgt er niet alleen voor dat je lichamelijk en geestelijk fit voelt, maar verkleint tevens ook de kans op ziektes. Gezonde, natuurlijke voeding biedt de cellen een optimale voeding aan die op zijn beurt wordt omgezet in bruikbare energie. Daarnaast moet een gezonde voeding een reinigende werking hebben.

Volgens het natuurfilosofisch uitgangspunt is de mens een open biologisch en energetisch systeem. Dit betekent dat de mens verbonden is met zijn omgeving. Voedsel is een middel om kosmische energie in gesublimeerde vorm, bio-energie genaamd, over te dragen op de menselijke cellen. De voedselkeuze wordt gezien als basisprincipe. Als er een keuze wordt gemaakt in strijd met de menselijke natuur, kan er geen resultaat verwacht worden.

Katinka Gerrits

Katinka is complementair gezondheidstherapeut.

”Sinds 2006 begeleid ik met veel overtuiging en enthousiasme cliŽnten met het creŽren van een gezondere leefwijze. In de afgelopen 5 jaar heb ik door mijn praktijkervaring gezien dat de mens behandelen vanuit een holistische visie het meest optimale resultaat geeft. In mijn praktijk in Heerlen worden klachten bekeken vanuit een ruimer perspectief, want wanneer de oorzaak op fysiek, mentaal en emotioneel vlak wordt aangepakt is de kans op continu herstel het grootst. Naast mijn werk als therapeut deel ik graag mijn kennis door les te geven aan de Europese Academie. Tevens geef ik regelmatig lezingen en workshops.”

www.katinkagerrits.nl

De huidige welvaartsvoeding sluit de poorten naar het licht af. Willen we spiritueel groeien dan dient onze energetische structuur geoptimaliseerd te worden. Omdat je lichaam het ontvangststation is hoort gezonde voeding tot bewust leven.

Deze workshop zal een antwoord geven op vragen als: Wat is gezonde voeding? Welke voeding hoort bij bewust –leven? Welke voeding past bij mij? Welke voeding draagt het vermogen in zich om de mens in evenwicht te brengen met zichzelf? Welke voeding hebben kinderen nodig om in contact te zijn met zichzelf en om diep van binnen te groeien? Welke voeding zorgt dat je gezond wordt en blijft? Welke voeding heeft effect op gedrag en psyche?

Tevens is deze workshop bedoeld om informatie te geven over de voedingsindustrie en er zodoende voor te zorgen dat jij zelf de keuzevrijheid hebt om tot een goede beslissing te komen over wat je wilt eten en wat jou echt voedt.

Als de mens in contact komt met zijn vitale kracht dan opent dit de poort tot onvoorwaardelijke liefde. Steeds zuiverder weet je of je op de juiste weg bent of niet. Dan ga je loslaten wat niet meer bij je past en nieuwe kansen en mogelijkheden oppakken. Dit alles is de potentiŽle consequentie van goede en gezonde voeding.

Er zullen tijdens de avond gezonde hapjes geserveerd, worden zodat ervaren kan worden dat gezonde voeding heel smaakvol en lekker kan zijn. Dit zal verzorgd worden door 3 Voeding Gezondheid- en Levenswijzeconsulenten van de Europese Academie voor Natuurlijke Gezondheidszorg.

Programma
18.30 Ontvangst met koffie en thee
19.00-21.30 Workshop met gezonde hapjes (eet niet teveel vooraf..)
21.30-22.30 Borrel

De bijeenkomst vindt plaats op ons vertrouwde stekje La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). Adres: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Kosten en aanmelding
De kosten voor de workshop bedragen
€ 45 pp (incl. BTW) voor workshop, hapjes en drankjes, Introducťs € 60 (incl. BTW).  

Maximaal aantal deelneemsters is 20 personen, introducťs zijn van harte welkom.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer 811.46.81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur per e-mail.

De volgende personen hebben zich reeds aangemeld voor de bijeenkomst:

donderdag 2 februari
  1. Helena Meijers

  2. Ellen Beckers

  3. Jessica Klement - van der Graaf

  4. Eef Langenveld

  5. Jacqueline Wenting

Agenda Female Connection 2012
Houd de agenda in de gaten op de web site. De komende maanden wordt het programma voor 2012 verder ingevuld. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum

tijd

thema workshop

trainer

locatie

dinsdag
24-1-2012

15.00-22.30

Netwerken en social media

Katrin van de Water
www.passionforwork.net

La Source, Schin op Geul

donderdag
2-2-2012

19.00-22.30

Met de juiste voeding naar een hoger bewust-zijn

Katinka Gerrits
www.katinkagerrits.nl

La Source, Schin op Geul

dinsdag
13-3-2012

15.00-22.30

Lichaamswerk

Marga Sleijer
www.margasleijser.nl

La Source, Schin op Geul

donderdag 5-4-2012

14.00-22.30

Familieopstelling

Ineke van Keulen
www.opstellingen-zuidlimburg.nl

Hof van Bommerig, Mechelen

donderdag
10-5-2012

13.00-22.30

Jouw talent, jouw BoegBeeld

Marjolein Berger-Vos
www.intotuition.nl

La Source, Schin op Geul

donderdag 7-6-2012

13.30-22.30

‘Zo binnen, zo buiten’ De natuur als spiegel

Francien van de Wiel
www.tridance.nl

’s-Gravenvoeren  BelgiŽ

Sept. 2012

15.00-22.30

Doorbreken van gedrags-patronen met Healing Arts

Andre Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul

dinsdag
23-10-2012

13.00-22.30

Live your Truth

Paul Lenferink
www.linnsittard.nl

La Source, Schin op Geul

Wij hopen je te ontmoeten op 2 februari as.

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl