Nieuwsbrief nummer 87, 27 februari 2012

Uitnodiging workshop donderdag 5 april 2012
We willen je graag uitnodigen voor de Female Connection workshop "Familieopstelling " op donderdag 5 april, geleid door Ineke van Keulen. Hieronder vind je meer informatie over de workshop en hoe je je kunt aanmelden.

Workshop "Familieopstelling "
In het dagelijkse leven kunnen individuen het gevoel hebben geen weg te weten met hun klachten van psychische of fysieke aard. Ook komen er problemen voor binnen families en tussen personen die niet begrepen worden en door betrokkenen niet kunnen worden opgelost.

Een verborgen dynamiek in families kan de oorzaak zijn van problemen van fysieke of psychische aard. Door met hulp van plaatsvervangers de betreffende familie op te stellen kan deze 'verstrikking' aan het licht komen en kan de heling een aanvang nemen: heling voor het hele systeem en voor elk individu in dat systeem.

Meer informatie over de visie en werkwijze van Ineke van Keulen is te lezen op haar site http://www.opstellingen-zuidlimburg.nl/fo.htm.  Hier staat ook wat een familieopstelling oplevert, voor alle deelnemers aan een opstelling, maar vooral voor degene die een vraag stelt Het is van belang om deze informatie door te lezen, omdat een familieopstelling een grote impact kan hebben.

Naast deze algemene informatie nog het volgende:
• Tijdens deze workshop zal Ineke ons een introductie geven over familie en organisatieopstellingen. Er vinden 2 opstellingen plaats.
• Voor een juiste balans in de workshop, zorgt Ineke voor 3-6 mannelijke representanten. Deze personen hebben ervaring met opstellingen.
• Ineke maakt duidelijke keuzes in haar systemisch werken en kiest ervoor om contact te maken met de laag van de familieziel. Het werken op deze laag geeft diepgang aan inzichten en ervaringen.
Als je interesse hebt om een vraag in te brengen, kun je dit melden bij je aanmelding. Het is belangrijk dat je tevoren de informatie van de website doorneemt, aangezien de opstelling voor de vraagsteller grote impact kan hebben. Voorbeeldvragen voor een opstelling vind je op de pagina '
'werkwijze''.

Ineke van Keulen

`Vanaf 1999 heb ik ervaring als opsteller. Sindsdien begeleidde ik ongeveer 4.000 opstellingen, zowel Familie- , Organisatie- als andere Syteemopstellingen. Ik behoor tot de kleine groep mensen die het opstellingenwerk in Nederland introduceerden. Vanaf 1997 heb ik me in dit werk bekwaamd via trainingen en workshops bij Bert Hellinger, Gunthard Weber, Hunter Beaumont, Albrecht Mahr en anderen.

Inmiddels ben ik 45 jaar therapeute. Ik maak gebruik van een uitgebreid scala van methoden en technieken die gericht zijn op de laag van de persoonlijkheid en van inzichten in systemische wetmatigheden en van werkwijzen die toegang geven tot de laag van de ziel van de persoon en zijn familiesysteem.┤

www.opstellingen-zuidlimburg.nl

• Ineke bepaalt tijdens de bijeenkomst wie een vraag mag inbrengen. Extra kosten voor diegenen die een opstelling krijgt zijn € 80.
• Van iedere deelnemer wordt verwacht als plaatsvervanger beschikbaar te zijn. Je kunt dus niet alleen als toeschouwer deelnemen aan deze workshop.
• Er wordt veel belang gehecht aan het aspect van privacy bewaking.
• De workshop is gepland tot ca 19.00 uur. Houd er rekening mee dat het soms later afgelopen kan zijn. Aanwezigheid tot het einde van de workshop is noodzakelijk.

• Neem sloffen mee voor je eigen comfort. Er is vloerverwarming aanwezig.

Programma
13.30 Ontvangst met koffie en thee
14.00-15.00 uitleg gedachtegoed en werkwijze Systemische Opstellingen
15.00-16.45 opstelling 1
16.45-17.15 pauze
17.15-19.00 opstelling 2
19.00-22.00 Borrel en walking diner

Locatie, kosten en aanmelding
De workshop vindt plaats in Stilteplek Hof van Bommerig, Bommerigerweg 30, 6281 BT Mechelen. De workshop start om 14.00 uur tot ca 19.00 uur. Aansluitend drinken we graag samen een borrel en genieten van een walking dinner.

De kosten voor de workshop, eten en drankjes bedragen € 100 pp (incl. BTW), € 115 (incl. BTW) voor niet-leden. Vragenstellers betalen € 80 pp extra.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl, geef aan of je interesse hebt om een vraag in te brengen. De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer 811.46.81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur en bevestiging per e-mail.

De volgende personen hebben zich reeds aangemeld voor de bijeenkomst:

donderdag 5 april
  1. Aline Kruit

  2. Laura Kallen

  3. Petra Versteegh

  4. Carla Wetzels

  5. Rianne Peters

  6. Eef Langenveld

  7. Jacqueline Wenting

We hebben maximaal 16 plaatsen voor deze workshop. IntroducÚs zijn van harte welkom.

Agenda Female Connection 2012
Houd de agenda in de gaten op de web site. De komende maanden wordt het programma voor 2012 verder ingevuld. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie

dinsdag
13-3-2012

15.00-22.30 Lichaamswerk

Marga Sleijer
www.margasleijser.nl

La Source, Schin op Geul

donderdag 5-4-2012

14.00-22.30

Familieopstelling

Ineke van Keulen
www.opstellingen-zuidlimburg.nl

Hof van Bommerig, Mechelen

donderdag
10-5-2012

13.00-22.30

Jouw talent, jouw BoegBeeld

Marjolein Berger-Vos
www.intotuition.nl

La Source, Schin op Geul

donderdag 7-6-2012

13.30-22.30

‘Zo binnen, zo buiten’ De natuur als spiegel

Francien van de Wiel
www.tridance.nl

’s-Gravenvoeren  BelgiŰ

Sept. 2012

15.00-22.30

Doorbreken van gedrags-patronen met Healing Arts

Andre Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul

dinsdag
23-10-2012

13.00-22.30

Live your Truth

Paul Lenferink
www.linnsittard.nl

La Source, Schin op Geul

Wil jij meer inzicht verwerven via de krachtige methode van systemische opstellingen, begeleid door een zeer ervaren en professionele therapeute in een veilige omgeving? Meld je dan aan voor 5 april!

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl