Nieuwsbrief nummer 92, 5 mei 2012

Uitnodiging workshop donderdag 7 juni 2012
We willen je graag uitnodigen voor de Female Connection workshop ‘Zo binnen, zo buiten’ De natuur als spiegel….. op donderdag 7 juni, geleid door Francien van de Wiel. Hieronder vind je meer informatie over de workshop en hoe je je kunt aanmelden.

Workshop ‘Zo binnen, zo buiten’ De natuur als spiegel....
‘In de buitenwereld spiegelt zich onze binnenwereld. Dit is een eeuwenoude Soefi-wijsheid.

Op deze middag gaan we de vrije natuur in en komen we zelf in beweging. Wanneer we letterlijk in beweging komen en de bewegingen met aandacht volgen, ontdekken we wezenlijke aspecten van onszelf die anders verborgen zouden blijven. Je lichaam vertelt vaak een ander verhaal dan je hoofd.
Een verhaal dat, wanneer het ruimte krijgt, veel informatie geeft voor jou en je leven.

In contact komen met de natuur helpt je om contact te maken met wie je in essentie bent en dus met je eigen werkelijkheid. We laten ons daarbij als het ware ‘aanraken’ door de omgeving. Hierdoor wordt je levendigheid weer helemaal wakker.

In de natuur is eigenlijk niets willekeurig. Er gelden bepaalde regels (natuurwetten) die we kunnen ontdekken en bewust kunnen inzetten voor onszelf en onze omgeving. Deze middag zal er minstens één wetmatigheid naar je toekomen, die je niet meer zult vergeten.

Je kunt aan den lijve ondervinden dat je als mens deel bent van het grote geheel. Jij bènt natuur!

Aan het einde van de middag werken we binnen in 2-tallen of kleine groepjes op een meditatieve manier om de indrukken een plek te geven: Zo buiten, zo binnen…

De oefeningen en ervaringen van deze middag zorgen voor een ‘reset’ van je wezen. De natuur zal een heldere spiegel zijn.

Programma
13.30 Ontvangst met koffie en thee
14.00 Workshop incl. pauze (bij slecht weer vindt deze binnen plaats)
18.00-22.00 Borrel en diner

Locatie, kosten en aanmelding
De workshop vindt plaats in ´s-Gravenvoeren, België (20 min van Maastricht of Valkenburg). Adres: Schophemerhei 5, 3798 ’s-Gravenvoeren.

De kosten voor de workshop, maaltijd en drankjes bedragen
€ 100 pp (incl. BTW), € 115 (incl. BTW) voor niet-leden.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl. De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekening-nummer 811.46.81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur en bevestiging per e-mail.

Minimaal aantal deelnemers is 8, maximaal is 12 personen. Introducés zijn van harte welkom.

Francien van de Wiel

Francien (1956) werkt sinds 12 jaar als lichaamsgericht therapeut, trainer en coach in o.a. haar eigen praktijk ‘Tridance’ in Maastricht. Ze is van oorsprong dansdocent en volgde later de Post HBO-opleiding Bewegingstherapie bij Fontys te Tilburg.

Francien is gemotiveerd door de idee dat het menselijk lichaam een instrument is tot zelfkennis en bewust-wording. Het lichaam, psychologie en spiritualiteit zijn in haar werk volledig verbonden.

‘Al heel vroeg besefte ik dat mijn lichaam me iets kon leren, me iets kon zeggen over mezelf. Dingen die ik op geen enkele andere manier zou kunnen leren. Ik verdiepte me in de relatie tussen het functioneren van de mens en het bewegend lichaam. Inmiddels is ‘luisteren naar lichaamstaal’ mijn expertise. Maar vooral, leer ik anderen luisteren naar de eigen lichaamstaal.’
Mijn werk begint steeds met het wakker maken van de zintuigen en het vergroten van de sensitiviteit. Uiteindelijk gaat het om ge-waar zijn en liefdevolle aandacht kunnen opbrengen voor alles wat is. Hiermee wordt je eigen helende kracht aangesproken.

Mensen zijn vaak verleerd te luisteren naar de signalen van het lichaam en zijn gewend geraakt aan het uitbesteden van de verantwoordelijkheid. Het opnieuw leren luisteren naar de taal van het eigen lichaam is van het grootste belang in deze hectische wereld met ingrijpende veranderingen.

www.tridance.nl

Agenda Female Connection 2012
Houd de agenda in de gaten op de web site. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl

datum tijd thema workshop trainer locatie

donderdag
10-5-2012

13.00-22.30

Jouw talent, jouw BoegBeeld

Marjolein Berger-Vos
www.intotuition.nl

La Source, Schin op Geul

donderdag 7-6-2012

13.30-22.30

‘Zo binnen, zo buiten’ De natuur als spiegel

Francien van de Wiel
www.tridance.nl

’s-Gravenvoeren  België

donderdag 30-8-2012

19.00-22.30

Filmavond

 

La Source, Schin op Geul

donderdag
20-9-2012

15.00-22.30

Doorbreken van gedrags-patronen met Healing Arts

Andre Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

La Source, Schin op Geul

dinsdag
23-10-2012

13.00-22.30

Live your Truth

Paul Lenferink
www.linnsittard.nl

La Source, Schin op Geul

donderdag 15-11-2012

18.00-22.30

Acceptance & Commitment Therapy

Jeanine Souren 
www.reflecttoact.com

La Source, Schin op Geul

Wil jij samen een middag de prachtige natuur in, om contact te maken met de natuur, je lichaam, je eigen essentie en zo je zelf-kennis en bewust-wording te vergroten met de natuur als spiegel? Meld je dan aan voor 7 juni!

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl