Nieuwsbrief nummer 94, 6 augustus 2012

Uitnodiging workshop donderdag 20 september
Hopelijk heeft iedereen genoten van een heerlijke relaxte vakantie. Daarna (helaas) weer in het ritme van werk, school, etc. En ook weer tijd om een aantal Female Connection bijeenkomsten te lanceren..

We nodigen je van harte uit voor de workshop "Doorbreken van gedragspatronen met Healing Arts"op donderdag 20 september 2012 onder leiding van Andre Brants. Hieronder vind je meer informatie over de workshops, de aanmeldingen tot nu toe en hoe je je nog kunt aanmelden.

Doorbreken van gedragspatronen met Healing Arts
De mens bevindt zich anno 2012 in een tijdperk waarin het bewustzijn toeneemt in een razend snel tempo. We merken dit doordat we zaken die we “vroeger” plichtsgetrouw uitvoerden en/of gehoorzaamden nu niet meer kunnen of willen uitvoeren. Steeds meer krijgt de mens de drang om volledig vanuit zijn volledige vrijheid zijn leven in te richten.

We kunnen dit alleen bewerkstelligen wanneer we ons bewust zijn over wie we werkelijk zijn en wat we werkelijk vanuit het diepst van ons hart willen manifesteren. Ons fysieke lichaam wordt als gevolg van deze bewustzijnssprong steeds gevoeliger. Het fysieke lichaam zal opgeslagen gedragspatronen (onderbewustzijn) moeten transformeren. Deze gedragspatronen zijn ingeprent in dit leven maar ook in vorige levens en nu nog latent actief. Wanneer deze patronen getransformeerd zijn kan ons lichaam ons leiden in wat “goed voelt” of niet. Lichaam en geest worden dan werkelijk met elkaar verbonden.

Tijdens deze workshop zullen we door met elkaar te werken laten zien hoe snel wij ons al terugtrekken en daardoor uit onze kracht gaan. Healing Arts druppels of sprays zullen gericht worden ingezet ter ondersteuning van het doorbreken van belemmerende gedragspatronen.

Healing Arts zijn resonantie middelen, ontwikkeld door Joanne van Wijgerden. Zie ook www.healingarts.nl . Deze middelen dragen bewustzijn in zich, bewustzijn wat er van uit gaat dat het fysieke lichaam alle informatie in zich draagt over wie we ZIJN, zijn geweest en kunnen ZIJN. Tijdens deze workshop wordt gewerkt met Healing Arts middelen. Doel is om blokkades die je weerhouden om volledig in je IK BEN te kunnen zijn inzichtelijk te krijgen en op te ruimen. Gevolg is dat jij je meer en meer bewust wordt wie je werkelijk bent. Aan afgescheiden zijn komt een eind, volledige Eenheid vanuit het hart is het gevolg.

Het zelfhelend vermogen wordt vergroot, je zult groeien naar co-creatorschap. Je zult je bewust worden dat je volledig verantwoordelijk bent, door jezelf te erkennen, je eigen Hemel op Aarde te creŽren. Je zult merken dat wanneer jij zelf in deze Eenheid Bent je de ander uitnodigt dit ook te zijn.

Andre Brants

Na 23 jaar in de gezondheidszorg werkzaam te zijn te geweest heeft Andre Brants zich begin 2006 in Buchten/Born gevestigd als spiritueel coach en Lichtwerker.

"Tijdens mijn werk in de zorg werd ik me er steeds meer van bewust dat er meer is tussen hemel en aarde. Vanaf 1989 heb ik me middels cursussen en workshops ontwikkeld, in eerste instantie op het "paranormale" gebied. Tijdens deze ontwikkeling werd ik me bewust dat het paranormale maar een deel is van wat we spiritualiteit noemen. Mijn zoektocht heeft me naar het EDDA centrum geleid waar ik de opleiding volgde tot Lichtwerker/ Energetisch heler, een door de VBAG erkende opleiding.

Mijn intentie is om door met mensen te werken, de mens naar zich/haar zelf terug te brengen. Doel hiervan is om de mens zijn eigen helend vermogen te (re)activeren en hierdoor de mens weer in zijn/haar eigen kracht terug te brengen."
www.brantsspiritualcoaching.nl
www.edda-centrum.nl

De workshop vraagt om elkaar open te willen ontmoeten en kan heftige fysieke en emotionele reacties teweegbrengen. Zoals altijd zal er een veilige omgeving gecreŽerd worden en zal Andre deze processen op een deskundige en liefdevolle wijze begeleiden.

Programma
vanaf 14.30 uur: Ontvangst met koffie en thee
15.00–19.00 uur: Workshop incl. pauze
19.00-22.30 Borrel en diner

Locatie
De bijeenkomst vindt plaats in La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). Adres: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

Kosten en aanmelding
Introducťs zijn van harte welkom. Minimaal aantal deelnemers is 8 personen, maximaal 14 personen.

De kosten voor de bijeenkomst incl. workshop, drankjes en diner bedragen € 110 pp (incl. BTW), € 125 (incl. BTW) voor niet-leden.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl.  De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer 811.46.81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur per e-mail.

Agenda Female Connection 2012
Houd de agenda in de gaten op de web site. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie

donderdag 30-8-2012

19.00-22.30

Filmavond

 

La Source, Schin op Geul

donderdag
20-9-2012

15.00-22.30

Doorbreken van gedrags-patronen met Healing Arts

Andre Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

www.edda-centrum.nl

La Source, Schin op Geul

dinsdag
23-10-2012

13.00-22.30

Live your Truth

Paul Lenferink
www.linnsittard.nl

La Source, Schin op Geul

donderdag 15-11-2012

17.30-22.30

Acceptance & Commitment Therapy

Jeanine Souren 
www.reflecttoact.com

La Source, Schin op Geul

woensdag 23-1-2012

17.30-22.30

Smart & Sexy

Lisa Portengen
www.smartensexy.nl

La Source, Schin op Geul

We hopen jullie 20 september weer te zien!

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl