Nieuwsbrief nummer 98, 17 september 2012

Uitnodiging workshop 23 oktober 2012
We willen je graag uitnodigen voor de Female Connection workshop "Live your Truth" op dinsdag 23 oktober, geleid door Paul Lenferink. Hieronder vind je meer informatie over de workshop en hoe je je kunt aanmelden.

Workshop "Live your Truth"
Leef het leven zoals het voor jou bedoeld is!

In de workshop Live your Truth zijn NLP principes, kwantumbewustzijn, ademwerk en energiewerk vertaald naar een concrete strategie voor realisatie en manifestatie van al je doelen in diverse contexten van je leven. De grote kracht is gelegen in de verbinding met de BRON van je Eigen Waarheid.
Hoe pas je moderne psychologische inzichten en wetenschappelijk onderzoek naar de kracht van intenties toe in de praktijk van alledag? Live your Truth is een bijzonder praktische en dynamische workshop waarin het concreet toepassen centraal staat. De deelnemers leren een methodiek en strategie om hun leven in diverse specifieke contexten naar wens te beÔnvloeden of te veranderen, zoals gezondheid, werk, financiŽn, relaties, wonen, sporten, persoonlijke ontwikkelingsdoelen of bijzonder specifieke doelen naar keuze.

Bewustwording en het toepassen van de inzichten en de strategie leiden tot ongekende resultaten. Ook is er aandacht voor het doorbreken van gedragspatronen die het kunnen toepassen van de Live your Truth methode in sommige contexten belemmeren.

Live your Truth is een schitterende en praktische training die de wereld zal veranderen!

De kracht van ons denken en onze gevoelens wordt steeds meer door wetenschappelijk onderzoek bevestigd. Op het vlak van het uiteindelijk manifesteren zijn echter nog veel vraagtekens. De uiteindelijke manifestatie heeft ook deels te maken met het Pad van je Ziel.

Paul Lenferink

Paul Lenferink (1962) is  gecertificeerd NLP Trainer.

"Vanaf 1996 leid ik NLP Practitioners , Master Practitioners en NLP trainers op. Naast het trainen van vaardigheden wil ik mensen ook bewustmaken van het belang van hun mensvisie en hun eigen attitude. Het is voor mij inspirerend om mensen te coachen in hun persoonlijke ontwikkeling, omdat dat uiteindelijk leidt tot structurele veranderingen. Met name mijn achtergrond in de sportwereld heeft me enorm bewust gemaakt van een waarde die erg belangrijk is het leven van iedereen: Passie! Met andere woorden: Werken en leven met hart en ziel!"

www.linnsittard.nl 

In de training Live your Truth staan we stil bij het Pad van je Ziel en krijgen de deelnemers inzicht in de hindernissen die ze op weg naar hun Missie ervaren. De Live your Truth strategie is een concrete strategie waarmee mensen aan de slag kunnen.

De thema’s zijn:
- De kracht van gedachten en gevoelens
- Dromen
- Visualiseren
- Affirmeren
- Het openen en zuiveren van aura’s en chakra’s
- Verbinding met je Hogere Zelf
- Levensenergie laten stromen
- Op zoek naar hindernissen en patronen
- Het Pad van je Ziel
- De Live Your Truth strategie toepassen en verankeren

Programma
vanaf 12.30 uur: ontvangst met koffie/thee en een broodje
13.00–19.00 uur: workshop incl. pauze
19.00-22.00 borrel en diner

Locatie, kosten en aanmelding
De workshop vindt plaats in La Source in Schin op Geul (www.lasource.nl). Adres: Strucht 6, Schin op Geul. Er is voldoende parkeergelegenheid.

De kosten voor de workshop, eten en drankjes bedragen € 125 pp (incl. 21% BTW), € 140 (incl. 21% BTW) voor niet-leden.

Je kunt je aanmelden via e-mail jacqueline@femaleconnection.nl . De inschrijving is definitief na ontvangst van je betaling van het bedrag op rekeningnummer 811.46.81 tnv Projacq Management BV te Mechelen. Voorafgaand aan de workshop ontvang je een factuur en bevestiging per e-mail.

Het aantal deelneemsters bedraagt minimaal 10 en maximaal 20 personen. Introducťs zijn van harte welkom.

Agenda Female Connection 2012/2013
Houd de agenda in de gaten op de web site. Wil je verzekerd zijn van een plek bij een van deze workshops, meld je dan alvast aan via jacqueline@femaleconnection.nl.

datum tijd thema workshop trainer locatie

donderdag
20-9-2012

15.00-22.30

Doorbreken van gedrags-patronen met Healing Arts

Andre Brants
www.brantsspiritualcoaching.nl

www.edda-centrum.nl

La Source, Schin op Geul

dinsdag
23-10-2012

13.00-22.30

Live your Truth

Paul Lenferink
www.linnsittard.nl

La Source, Schin op Geul

donderdag 15-11-2012

17.30-22.30

Acceptance & Commitment Therapy

Jeanine Souren 
www.reflecttoact.com

La Source, Schin op Geul

woensdag 23-1-2012

17.30-22.30

Smart & Sexy

Lisa Portengen
www.smartensexy.nl

La Source, Schin op Geul

We zijn er van overtuigd dat deze Live your Truth workshop met Paul ons praktische handvatten geeft om mee aan de slag te gaan om onze levensdoelen te verwezenlijken. Geef jezelf deze bijzondere workshop cadeau, je bent het waard!

Hartelijke groeten,

Eef Langenveld, eef@femaleconnection.nl
Jacqueline Wenting, jacqueline@femaleconnection.nl

Bekijk de web-site www.femaleconnection.nl