Home

Agenda

Wie zijn wij

Leden

Nieuwsbrieven

Actueel

Links

Boeken

Contact

 

Mijn naam is Jacqueline Wenting en ik ben initiatiefneemster van Female Connection. Ik ben 51 jaar oud en moeder van een dochter van 18 en zoon van 15.

Na mijn bedrijfskunde studie, ben ik jaren werkzaam geweest in diverse marketing functies in de ICT branche. Sinds 1998 heb ik een eigen bedrijf Projacq en ben actief als consultant en project manager op het gebied van marketing, communicatie en project management. 

Sinds 2012 ben ik actief als coach en trainer onder de noemer "Balans in werk en leven" (www.balansinwerkenleven.eu). Ik begeleid managers en professionals in hun professionele en persoonlijke ontwikkeling en groei, zodat zij (weer) balans en plezier ervaren in hun werk en leven. Het is prachtig om te zien, hoe snel mensen in staat zijn om met hun verlangens contact te maken en door hun belemmerende patronen heen te breken en anders gaan denken, voelen en doen. Als je bewust bent, heb je een keuze!

Gedrevenheid, enthousiasme, perfectionisme en organisatietalent zijn een paar van mijn persoonlijke eigenschappen. Het vinden van de juiste balans is een terugkerende uitdaging in mijn leven. Als jonge turnster miste ik de balans al op de evenwichtsbalk. En tegenwoordig gaat het over mijn balans tussen denken en voelen, mannelijke en vrouwelijke energie, “gaan” versus “zijn”. Mijn wens is rust te vinden in mezelf, in balans te zijn en te leven vanuit mijn hart. En zo nog meer te kunnen genieten van het leven!

Mijn idee om dit vrouwennetwerk op te starten, is ontstaan uit mijn persoonlijke behoefte aan:
• waardevolle, open contacten met vrouwen, met wie je het over het leven kunt hebben;
• het volgen van trainingen of workshops, die helpen bij mijn bewustwordingsproces, persoonlijke ontwikkeling en het vinden van balans.

Female Connection bevat de combinatie van deze 2 dingen. Na 10 jaar hebben we nog talrijke ideeën over wat we allemaal samen kunnen beleven ter ondersteuning van jouw en ons persoonlijk ontwikkelproces.
 

Mijn naam is Eef Langenveld, ik ben 44 jaar en sinds 2008 mede organisator van Female Connection. Ik woon samen met Chris met wie ik 2 prachtige dochters heb van 12 en 15 jaar.

Na mijn studie economie aan de Universiteit van Maastricht was ik 10 jaar werkzaam binnen het bankwezen, waarna ik van 2007 tot medio 2009 een eigen bedrijf runde. Inmiddels ben ik weer een aantal jaren terug in het bankwezen, waar ik met veel plezier leiding geef aan ambitieuze en gepassioneerde mensen.
 

Het doen van dingen waar je lol in hebt zijn meestal ook zaken die je goed kunt, die je efficiënt weet neer te zetten en die weer energie voor jezelf en anderen opleveren. Cirkel rond. De kunst is om meer en meer bij je kern uit te komen waardoor deze cirkel van energie makkelijker en sneller stroomt.

Een van de dingen die me zijn bijgebleven van de afgelopen jaren, is mijn persoonlijke bewustwording. Bewustwording van mijn eigen gedrag, mijn kracht en de enorme rijkdom om me heen die meestal te vinden is in ‘de gewone dingen’. Mijn leven werd hierdoor intenser, waardevoller en meer in balans. De kunst is nu om dit verder te ontwikkelen en erop te vertrouwen dat alles wat ik nodig heb om me verder te ontwikkelen, reeds ten volle in me zit.

Graag deel ik mijn ervaringen met andere vrouwen die openstaan voor anderen en ‘verder willen kijken dan hun neus lang is’. Met het aanbieden van interessante workshops en een inspirerend netwerk hoop ik anderen te ondersteunen en te stimuleren hun eigen krachten te ontdekken en zich verder te ontwikkelen tot de prachtige personen die ze zijn.

Home Agenda Wie zijn wij Leden Nieuwsbrieven Actueel Links Boeken Contact
 
BK-Internetdienst